Last news in Fakti

24 Януари, 2019 11:13 3 813 9

Ще има ли всъдеход Bugatti и други факти от първо лице

  • bugatti
Ще има ли всъдеход Bugatti и други факти от първо лице - 1

През 2019-а марката Bugatti празнува своя 110-годишен юбилей. По този повод CEO-то на компанията Щефан Винкелман разказа пред медиите за предстоящите събития и за бъдещите планове на марката.

Bugatti ще отпразнува своя юбилей с грандиозен пробег, който ще премине през местата, където се е подвизавал Еторе Бугати. Освен това марката ще представи и нов модел през тази година. Винкелман обаче не уточнява какъв ще е той.

Спекулациите по темата обаче плъзнаха в интернет пространството веднага, като сред най-вероятните са кабриолет на базата на Bugatti Chiron или пък седан, подобен на показаната преди време концепция Galibier.

Ще има ли всъдеход Bugatti и други факти от първо лице

В последно време циркулират и слухове за появата на всъдеход с емблемата на Bugatti. По тази тема обаче Винкелман е категоричен и заяви съвсем официално, че такъв модел въобще не фигурира в плановете на компанията.

Той заяви, че всъдеход Bugatti би бил несправедливо отношение към славната история на марката. Иначе Винкелман се похвали, че през 2018-а са направени 76 екземпляра от новия модел Chiron (серията ще е от 500 бройки).

Още нещо любопитно е, че всички 40 екземпляра от свръх лимитираното купе Divo са вече продадени, въпреки баснословната цена от 5 млн. евро за всяка от тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Див селянин

    12 1 Отговор
    Требе да напраат и баничарка оти търговските много бавно стигат от младост 4 до центъра.
  • 3 AUDI

    11 1 Отговор
    да направят , тъкмо ще е малко по-грозен от Кулинан и Бентайга
  • 4 mitaka

    7 1 Отговор
    Абе, този да не е родом от Перник. :)
  • 5 Гошо

    0 8 Отговор
    VAG - No1 по качество, дизайн и традиции!
  • 6 Гошо

    0 10 Отговор
    VAG - No1 по качество, дизайн и традиции!

    Коментиран от #8

  • 7 Простосмъртен

    0 0 Отговор
    Ще има, за депутати, мутри и тем подобни изчадия.
  • 8 АLFA Q 4

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Гошо":

    АМИ ЗАЩО ТОГАВА КАТО ГО ГЛЕДАМ ИМА ДОСТА ОТ ДИЗАЙНА НА ФЕРАРИ..
    КОЛКО И ДА СЕ НАПЪВАТ НЯМА ДА НАСТИГНАТ НАЙ ГОЛЕМИЯ,, Ф Е Р А Р И.
  • 9 незнайко

    2 0 Отговор
    Тея вече не се траят с тези цени ! Те и затова правят по толкова автомобила. Лимитирана серия, дрън, дрън. Просто не могат да произведат 10000 автомобила защото няма да има кой да ги купи !!!