Last news in Fakti

7 Март, 2019 14:09 17 712 52

Женева 2019: Руският свръхлуксозен седан Aurus

  • женева 2019
Женева 2019: Руският свръхлуксозен седан Aurus - 1
Aurus S600

Женева, Швейцария. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

Една от най-големите сензации на протичащото в момента автомобилно изложение в Женева е новата руска луксозна кола Aurus. Тя е показана в Швейцария в двата си варианта - седанът Aurus е обозначен като Senat S600, а лимузината е с още по-грандиозната буквено-цифрена комбинация L700.

Женева 2019: Руският свръхлуксозен седан Aurus
Aurus L700

Руснаците разкриха, че за двете иновации Senat S600 и L700 вече са събрани около 200 поръчки, въпреки че крайната цена на автомобилите, списъка с екстрите и цените им все още не са известни. Поради прекалено дългата си каросерия, лимузината е по-малко впечатляваща за специалистите.

Женева 2019: Руският свръхлуксозен седан Aurus
Aurus S600

Макар и с явно заимстване на елементи от Rolls-Royce (отпред), Bentley (отзад) и S-Klasse (вътре), както и с техническата подкрепа при моторизацията на Porsche, всички обаче останаха очаровани от седана S600. Вижте го във видеото, което направихме в Женева.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юрий

    58 89 Отговор
    руското автомобилостроене е в подем и ще ви стигне немските дараци и ще ги задмине а италианските коли за климбари вече отдавна му дишат прахта

    Коментиран от #3, #5, #9, #13, #26, #29

  • 2 сделано

    49 30 Отговор
    Ха ,ха ,ха ,ха ,ха ,ха ,ха ,ха ,ха ,ха ,ха ,ха ,ха .................................ха,ха !!!
  • 3 Марто

    68 26 Отговор

    До коментар #1 от "Юрий":

    Ти не четеш ли бе. Отпред ролс, отзад бентли, вътре с класа, а моторизация - порше. какво руско има в тази кола? Иначе да, хубава е

    Коментиран от #12

  • 4 не разбрал

    48 34 Отговор
    Нещо не разбрах ! Кое му е руското ( дизайна е краден от Ролс-Ройс ,Бентли и ЕС класа ,а двигателя е от Порше) - кьопавата сглобка ли или ужасното качество ?!
  • 5 Гюнтер

    28 13 Отговор

    До коментар #1 от "Юрий":

    Може,може.....Като нищо ще ги задмине,даже още и преди да ги е стигнало.
  • 6 67йк

    46 16 Отговор
    Има ли изход за манивела?
  • 7 смешковци

    46 24 Отговор
    Гледам - опашка се е извила и ... поръчват ли ,поръчват !!! Руската пропаганда е точно толкова калпава ,колкото са калпави и колите им.
  • 8 баба Зоя

    38 17 Отговор
    Група руски учени откриха неизвестен досега повод за пиене.
  • 9 има ГУГЪЛ

    40 17 Отговор

    До коментар #1 от "Юрий":

    Така е Юрка ,така е !!! Руското автомобилостроене в (такъв голяяяяам) подем ,в какъвто подем е и руската електроника ,електротехника ,лека промишленост ,мода ,кино ,култура (съвременна) ,селско стопанство ,медицина ,наука и (не на последно място) изключително високите минимални доходи ( 9483 рубли или 113 $) на глава от населението ( 43 милиона руснака живеят с минималната заплата от 9483 рубли) . Да здраствует тов. Путин !!!

    Коментиран от #47

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Batushka

    11 13 Отговор
    Само ракети, а?
  • 12 селянин 1

    12 8 Отговор

    До коментар #3 от "Марто":

    Абе ти не четеш ли бе..че вече всичко е 3 в 1..дачия,нисан.мицубиши=РЕНО..опел,ситроен,вокскол=ПЕЖО..сеат,ауди,шкода=ФОЛЦВАГЕН..а руснаците по назад ли да бъдат,да одът да открият топлата вода..ли сакаш,е нема да го бъде,дако са на изток.

    Коментиран от #50

  • 13 шаш и паника

    29 9 Отговор

    До коментар #1 от "Юрий":

    Просто виждаме как Ролс Ройс ,Бентли ,Мерцедес ,Лексъс ,БМВ ,АУДИ ,Ферари ,Ламборджини ( двете последни са италианските коли за климбари) , МакЛарен ,Асън Мартин ,Бугати,Порше ,Кадилак ,Линкълн и пр. ПАНИЧЕСКИ разпродават акции ( за без пари ) щото усещат ,че руската продукция ( УАЗ ,ЛАДА ,ЗАЗ ,Москвич и ааа ... Аурис ) ще ги изрита от свтовните пазари !!!!!!!!!!!!!!!
  • 14 Голям Слон

    36 16 Отговор
    А нашите и един Грейт уол не можаха да направят. Идваше готов от Китай. Преди това плах опит с Роувър. А още по-преди с Москвич и Рено. Реното го съсипа лакомията. Москвича преходът. Роувър лошата преценка, а китайските колички алчността и хитростта. Иначе по форумите плюем. Ама ако питаш, все сме кадърни и компетентни. А насреща празно...
    Колата е красива. Браво на руснаците.
  • 15 Д фен

    9 5 Отговор

    До коментар #10 от "Малко натъжен":

    Ти не виждаш ли че рено е даже преди пежо и други немски лешове.
  • 16 Копейка

    9 7 Отговор
    Ако е на 1/3 от цената на Бентли или Ролс, може и да си струва.
  • 17 ГостЪ

    25 15 Отговор
    Това е толкова изплагиятсвано , че простотията чак прелива от него .
    Нямам думи . Много хубаво ама на нищо не прилича . Струи от него душевността на руснака събрал отвсякъде това , което за него е хубаво защото струва много пари , дооформил го с брадвата и му придал душевността на доработена волга .
    Прасто си правят това , което си знаят - копират лошо и то с чужда помощ просто защото иначе и толкова немогат .
  • 18 stabilen ko4

    18 10 Отговор
    Прилича на Ролс , ама грозен
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Аман от пияндурници

    11 7 Отговор

    До коментар #21 от "Смешни кравари":

    Хаха,копейко нещо се дразниш на фактите ли?Свиквай
  • 23 ГостЪ

    18 7 Отговор
    Ако искаш в съвременния свят за да наблегнем на величието на русия може да я сравним и с аборигените от амазонската джунгла те например дори незнаят какво е кола . Но дори някои от тях по отношение на духовното и осмислянето на света са толкова пред руснаците , че те с пияните си глави дори незнаят накъде да тичат та белки не да ги стигнат а поне да им влязат
    в пътя . Тези , които са се опитали да сдялат това подобие обаче всячески се опитват да се сравняват не с аборигените а с белия свят и както винаги абсолютно безрезултатно .
  • 24 ГостЪ

    17 8 Отговор

    До коментар #21 от "Смешни кравари":

    Българите може и да са ти смешни , но поне за разлика от теб явно различават
    черното от бялото и не възхваляват отпадъците . А ти като поизтрезнееш и ти просветне щом толкова ни мразиш си се прибирай в кочинсата на руското село от , което произхождаш и прочети ако не историята поне руските новини .
    Че в русия има вече трета република , която иска да се нарича България .
    Защото освен колите и държавността и пиисмеността барабар с езика и религията сте я откраднали . Тези хора са реално под руско иго откак ние сме под турско .
    И ако ние сега сме зле то е основно защото искате да направите и нас губерня . А вие като сте толкоз велики беж обратно . Ама нещо не ти стиска нали .

    Коментиран от #27

  • 25 отчаяние

    16 7 Отговор
    Толкова години я "проектират" тая кола, толкова ли не можаха да измислят свой собствен дизайн...всичката им работа е такава. Иначе бяха пуснали клипче как я правят тая кола от нулата, с отливки, компютърни скици (драсканици) .. ужас Чеп за зеле не става от тия...
  • 26 Жабар

    21 6 Отговор

    До коментар #1 от "Юрий":

    Добре че бяха италианските коли за климбари за да може да дадат на блядовете фиат 124 и те го произвеждаха 40 години без промяна!

    Коментиран от #37

  • 27 ГостЪ

    7 4 Отговор

    До коментар #24 от "ГостЪ":

    И не забравяй тези неща сте ги откраднали от нас смотаните където ги псуваш .
  • 28 въх

    15 8 Отговор
    пак си личи, че е рашън.....отсекъде. Егатии буцата, егатии салона. Май дизайнерите му са работили в завода наКрАЗ !
  • 29 ГостЪ

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Юрий":

    Май не ти схванаха хумора . От мен плюс .
  • 30 Alfa Romeo

    11 9 Отговор
    понеже отворковци много се присмивате....я покажете каква кола представиха българите а....
  • 31 Преброяване на бесните язовци

    5 5 Отговор

    До коментар #21 от "Смешни кравари":

    Ти малка България с огромная и могучая ли ще сравняваш?
  • 32 Alfa Romeo

    7 5 Отговор
    плюй ганьо са ти е паднало
  • 33 БАРС

    11 11 Отговор
    БРАВО НА РАШКИТЕ! ТА КОЛА СИ Е .А вътре не видях нещто да е от мерцедес тоя автор нещто се е объркал просто си луксозна кола а това което се вижда вътре такъв лукс си е присъщт на американците така че за лукса мерцедес се е поучил от американците а не те да са открили светът а какво щте каже тоя дето е писал че е вътре като мерцедес за американските БОИК той можеби не е чувал а камо ли да е видял с една дума такива коли си приличат по нещто винаги затова са S-класа .И ощте нещто за злостните писатели дето уплуват руснаците че са копирали какво щте кажат за формула -1 дето болидите си приличат като зайците такаче важното е крайният резултат а на коя кола прилича то няма значение но ми се струва че запъдът и там щте ги одари със санкции от злоба

    Коментиран от #43

  • 34 рай

    10 8 Отговор
    гроздето е кисело. браво на братушките.
  • 35 Бенц

    8 7 Отговор
    Смях в залата. Свръх луксозна, хахахахха. 😉😜😂😎🔫😯🐐👽☺😏😑😢😔🐷
  • 36 Random

    11 3 Отговор
    Много плюнки от завистливи човечета които нищо не произвеждат и дори не са отделили и една минута да прочетат за какво става на въпрос. Това че прилича на външен вид, не значи че окачването, електрониката и механиката са същите. Само 8-цил. двигател е направен с помощта на Порше, ск. кутия, окачването, купето и вс. друго е руско. Ама вие откъде да знаете като четете само заглавията на жълтите медии...
  • 37 Random

    4 1 Отговор

    До коментар #26 от "Жабар":

    800 промени ако са без промяна, то надежда за тебе няма.
  • 38 Random

    8 3 Отговор
    Вие си плюйте, и без това не можете да си я позволите.
  • 39 Мали

    3 3 Отговор
    Мали...

    Едно време така работеха китайците - взимам от тук, тук и там и го брандирам с моя марка.
  • 40 ГостЪ

    5 8 Отговор
    Знаем бе , знаем . Даже вече не помня колко години четем за това колко велик ще бъде новият автомобил , колко пари са набити в проекта на нацията . Как ще бъде изцяло руски и неподправен и уникален .
    И точно защото знаем сега ни е толкова смешно когато гледаме как новата група
    с очакван собствен албум пее отново чужди песни . Години празни обещания и накрая пак копи пейст . Искаш ли да ти обещая авторска песен и накрая да ти изпея лили иванова на нов глас да си платиш пък аз да ти обясня , че днеска всички песни си приличат и тази е супер защото е класика . Тя може да си е супер колата и все пак браво и това е нещо .
    Но не отговаря на обещанията и повтаря едно към едно народопсихологията от която всички нормални в бившия соц лагер бягат .
  • 41 ВАГ

    1 2 Отговор
    Абе друго си е да е свръхлуксозен .Само заварките тежат към 100кг.
  • 42 аУУУУУрус

    5 7 Отговор
    Сега Форд като си изнесе поточните линии, къде ще сглобяват това автомобилно недоразумение? На поточната линия за самовари няма да стане, вероятно ще просят някой друг от гнилия Запад да им го прави...
  • 43 аУУУУУрус

    6 6 Отговор

    До коментар #33 от "БАРС":

    Ще ти каже, че "болидите си приличат като зайци", защото това са непреодолимите изисквания на аеродинамиката, както и регулациите от ФИА. А тук говорим за лимузина, за собствена идентичност, която трябва да има всяка марка и то забележи - автомобил претендиращ за най-висшия сегмент, а не ширпотреба за вършене на работа в ежедневието. Р.Ролс, Мерцедес, както и много други компании си имат собствена идентичност, чрез определени елементи от екстериора и интериора и няма как да ги объркаш. Това което са направили е проява на лош вкус и признание за некадърност.

    Коментиран от #46

  • 44 стоян георгиев

    5 6 Отговор
    бая руски пенсиики ще изгорят в тва недоразумение.толкова ли няма кои да им каже на руснаците ,че няма как да летиш преди да се научиш да ходиш!!!!те не могат да направят кола с мотор 1,8 тръгнали да правят S600!!!ще свърши позорно след като си купят по задължение руските олигарси.

    Коментиран от #45

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 004130

    6 3 Отговор

    До коментар #43 от "аУУУУУрус":

    Те и японците крадоха дизайни и др. ама им се получи, нали?
  • 47 Хойхой

    8 5 Отговор

    До коментар #9 от "има ГУГЪЛ":

    Може и така да е, но русия я е имало и преди 200 години и ще я има и след 200, а след 25г. твоите деца пак ще ги ръгат отзад с рязана чушка, пък ти се гордей с най- ниската за европа минималка.
  • 48 Niko Bellic

    4 7 Отговор
    Това като в GTA. Предница от Ролс, задница от Бентли и марката някаква измислена, за да не ги подгонят за авторски права :D
  • 49 Готино

    1 1 Отговор
    Доста добро такси, с много екстри
  • 50 333

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "селянин 1":

    Дачия не, ама рено нисан и митсубиши имат собствени разработки, всяка една поотделно. Обменят технологии хората. VAG просто имат 10 марки, които са собственост на VAG, Рено Нисан Митсубиши е консорциум от независими компании с технологично партньорство. Между другото, Лада е на Рено също. НАМИ, които произвеждат тоя автомобил не могат да предложат нищо на Порше. това не е технологично партньорство. Евентуално могат да предложат РД-181, ама порше ракети не правят. РД-181 е хубав двигател за ракети.

    Коментиран от #51

  • 51 ВАГ

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "333":

    Ммммм не е точно така (при Рено-Нисан) ... алианса е следния :Рено притежава около 44% от Нисан , а Нисан 15% от Рено.Ако не беше Рено ,Нисан щеше да е фалирал .... абе с една дума Нисан си е френска кола не я слагайте към "японските" (в кавички щото и другите са толкова японски колкото Нисан).
  • 52 Призрак

    0 0 Отговор
    Много недостатъци. Незнам откъде да започна. Оставям това на ''специалистите''.