Last news in Fakti

24 Март, 2019 12:00 18 304 33

Най-мощният пикап в света

  • ram-
  • rebel-
  • trx
Най-мощният пикап в света - 1

В САЩ, по време на тестове, папараци заснеха новия Ram Rebel TRX. Този автомобил ще се превърне в най-мощния сериен пикап в света (ако не броим тунинговани пикапи от рода на Hennessey VelociRaptor V8).

Според информация на Motor1, Ram Rebel TRX разполага с 6.2-литров компресорен V-образен осемцилиндров двигател, мощността на който е 707 конски сили. Агрегатът е заимстван от Dodge Charger Hellcat.

Най-мощният пикап в света

Освен тази свръхмощна версия ще има и по-слаба, която ще е с мощност 520 коня и ще се обозначава с индекс Rebel TR. Преки конкуренти ще са Ford Ranger Raptor и Chevrolet Colorado ZR2.

Съдейки по снимките, пикапа Ram Rebel TRX разполага със сериозно увеличен клиренс и с изцяло преработено дългоходово окачване. На очи се набиват и всъдеходните гуми, добре позиционирани в разширените колесни арки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    32 33 Отговор
    След Дъстъра може и да е

    Коментиран от #5

  • 2 Гост

    57 11 Отговор
    Тия са големи фенове на глобалното затопляне.

    Коментиран от #24

  • 3 Анонимен

    18 35 Отговор
    кенеф
  • 4 Мечока

    26 3 Отговор
    Конкурент на Ford F150 Raptor?? От къде го взехте този Ford Ranger Raptor? :D

    Коментиран от #8

  • 5 Хайл

    29 6 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Няма пикап от дъстър и В дъстъра ти ако акам една седмица и ще го напълня

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ROFL

    40 14 Отговор
    и това къде ще го карат с разход 30 на 100 км ако е бензинов.Тея са фенове и на бързото изхарчване на горивата.То като се замисля всички американски таратайки са с голяма кубатура защото бензина е като вода при тях затова и където има петрол има и американски войски,най-големите пиявици на света.
  • 8 Бачо Киро

    24 3 Отговор

    До коментар #4 от "Мечока":

    Има рейнджър Раптор, европейската умалена версия на американския Ф150 раптор. Никъде не става въпрос за рейнджър обаче. Ф150 Раптор от магазина преди 2-3 години на ход отиде до Баха 1000, завърши трети и се прибра обратно на ход, та въобще не знам какво ти е смешното.
  • 9 Голям Слон

    24 13 Отговор
    :-) 38 тона DAF EUR5 с 460 к.с. дава среден разход от около 25-28 литра дизел. Има две легла, просторна кабина, гледка и върши работа, като вади пари с това. Тия американски безсмислици отдавна съм ги отписал..Някога много се кефих на едно HEMI 345 к.с. На подобни купета повече от 200 к.с (с много уговорки) не им трябват. Освен, ако не теглят совалки по пистите. Като искаш спорт, вземи си R8 или М5. Защо трябва да демонстрираш превъзходство на redneck с подобни аграрни автомобили..

    Коментиран от #14, #15

  • 10 Дизелгейт

    27 4 Отговор
    Дали е с по малко вредни емисии от VW TDI?

    Коментиран от #13

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 реално

    9 5 Отговор

    До коментар #11 от "до 9":

    Този и аз съм забелязал по колко теми е компетентен но май по скоро е импотентен.
  • 13 166

    18 5 Отговор

    До коментар #10 от "Дизелгейт":

    Със сигурност е с доста по-високи нива на вредни емисии, но много хора не разбрахте, че проблема на вагините беше, че излъгаха! Бяха обявили по-ниски данни за вредните емисии отколкото бяха! Ако бяха обявили реалните данни, а не фалшиви нямаше да имат проблеми!
    РАМ-а ще е с доста по високи вредни емисии и ще ги обявят колкото са реални и няма да имат никакви ядове!
  • 14 АLFA Q 4

    8 13 Отговор

    До коментар #9 от "Голям Слон":

    ЗАЩОТО НЕТРЯБВА ДА Е ГРОЗНО,, КАТО,, R 8
  • 15 Хайл

    13 4 Отговор

    До коментар #9 от "Голям Слон":

    Кой те пита пък теб какво да харесват хората,ти като оня с дъстъра-неговия боклук най-хубав

    Коментиран от #18, #20

  • 16 Хайл

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Сектант":

    Ти да не си ги ядеш като гладно куче...ако искаш ще ти доставя в количество,вид и обем-напълно безплатно
  • 17 Алфа Ромео

    9 4 Отговор
    Гаранция разхода е 100/100 ако го караш по-агресивно.
  • 18 сектант

    3 9 Отговор

    До коментар #15 от "Хайл":

    ти па що си могу убав. Моя дъстър са го харесали повече женски отколкото тебе некога ще те аресат. аре легай

    Коментиран от #19

  • 19 Хайл

    6 2 Отговор

    До коментар #18 от "сектант":

    Уахахахаха убавец мамин златен
  • 20 Голям Слон

    6 5 Отговор

    До коментар #15 от "Хайл":

    Прав си! Никой не ме пита. Но щом коментарите са позволени, това означава само едно: че всеки може свободно да изкаже мнение. По възможност културно и грамотно! Ясно изразих своята позиция. Кое точно не ти хареса?

    Коментиран от #23

  • 21 Бип

    16 1 Отговор
    Всеки ги оплюва, а реално никой не е имал, не е карал и ся няма и представа колко гори, какво е да го караш и т.н. Българска работа, както и както всеки оплюва автоматите, а реално ги оплюва човек който не е имал никога. Защо толкова негативни хора има???

    Коментиран от #22

  • 22 Голям Слон

    8 5 Отговор

    До коментар #21 от "Бип":

    Карал съм... HEMI SPORT малко ли е? И от първо лице казвам, че е пълна безсмислица и глупост. За ежедневна употреба това е ГЛУПОСТ! На хемито му даваха 5 мили с 1 галон в градска среда. Това, ако настъпваш педала на газта с перце. На 100 километра това прави 12 галона. Смятай сам.. :-) Като почнех да го пържа няма да ти разправям. Имах два резервоара по 40 галона. Общо взето, на всеки два дена зареждах. Добре, че тогава галонът беше 90 цента. Така си мислиш, че 70 долара на два дена ти е нищо, когато правиш тия пари за 3-4 часа работа. Да, ама не.... За основната маса коментиращи си прав!
  • 23 Хайл

    6 5 Отговор

    До коментар #20 от "Голям Слон":

    Кой ти е казал да не коментираш-никой,но просто искаш да се съобразяват всички с теб,както оня с дъстъра-най малкото аз се съобразявам с мнението и на двама ви

    Коментиран от #26

  • 24 друг гост

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    А какво да кажем за големите фенове на глобалния дизелов геноцид по улиците из Европа? Какво да кажем за гигантомания на немците с големите дизели с подобни мощности? Пикапа (и всички бензини) може да го пусна на метан - най-чистото фосилно гориво, докато всеки "модерен" евродизел в един момент остарява, скъпите му очистителни системи стават нерентабилни за поддръжка и ..... резултатите се виждат по улиците родни. Тоя пикап може и да бълва доста парников газ, но до края на живота си ракообразуващи сажди под носа на хората няма да отдели. Докато парниковите газове са глобален проблем и освен автомобилите се бълват и от вулкани, говевъдство, контейнеровози, тежка индустрия, то няма друг по-голям убиец от дизелите настанили се в населени места. Тецове и тежка индустрия може да няма и на стотици километри, но нафтовите пушилници са навсякъде....
  • 25 корекция

    4 0 Отговор
    "Преки конкуренти ще са Ford Ranger Raptor...." Това не е вярно! Ford Ranger е най-малкото пикапче на Форд, което сега се сдобива с версия Raptor. Конкурент на този Ram е F-150 Raptor.
  • 26 Голям Слон

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "Хайл":

    Ами, вместо да ми запушваш устата, изкажи мнение. И се обоснови! Защото мнението без обосновка е празно дърдорене

    Коментиран от #31

  • 27 Ram

    4 2 Отговор
    Аз имам рам 1500 спорт 5.9i разхода му е 20л извън градско
  • 28 Каракуд

    5 2 Отговор
    Този пикап е мечтата на американското селянче, а мечтата на българското селянче е издухано Е36 с дебел хромиран накрайник на ауспуха, лепенка М3 на задния капак и гуми галоши за да дрифти.
  • 29 bmw

    3 1 Отговор
    Само опадъка на общевството кара дачия.
  • 30 Путкин

    2 1 Отговор
    Карам G 63 AMG 571кс и разхода ми е 20л смесено каране.
  • 31 Хайл

    2 1 Отговор

    До коментар #26 от "Голям Слон":

    Аз не съм натрапник да си натрапвам мнението на околните,теб какво те интересува какво харесвам и карам-нито ще ми напълниш резервоарите нито ще ми смениш маслата...тук някъде да си видял някой да те пита какво е мнението ти-никой.хората са писали за най-мощния пикап,а не за даф,дъстър или друго,така че дърдоркото си ти и оня с дъстъра

    Коментиран от #32

  • 32 Голям Слон

    0 1 Отговор

    До коментар #31 от "Хайл":

    Опитът на годините ми е напълно достатъчен, за да преценя само по маниера на писане за възрастта, възпитанието и интелектуалния капацитет почти всеки. След като не изказваш мнение, остави другите да го направят. Ако сайтът не е искал нещо да се коментира, то екипът му просто забранява тази опция. След като я има, не виждам никакъв проблем да се изказвам. Особено пък грамотно и възпитано. Ако по някакъв начин ти е неприятно да четеш кой какво е карал, къде е бил и какъв опит споделя от това - просто престани да скролваш до коментарите. Ограничи се само със статията. Но да размахваш пръст и да категоризираш хората - недей! Не ми казвай какво да правя, за да не ти кажа къде да отидеш.

    Коментиран от #33

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.