11 Юни, 2019 10:33 5 129 10

Уволниха ръководството на Aurus, шефът на УАЗ поема компанията

  • aurus-
  • уаз-
  • sollers-
  • франц герхард хилгерт-
  • адил ширинов

Генералният директор на луксозната руска марка Aurus Франц Герхард Хилгерт и част от висшето ръководство изненадващо освободиха постовете си, съобщава "Авторевю". Начело на компанията застава Адил Ширинов, който е генерален директор на съвместното предприятие Ford Sollers и Уляновския автомобилен завод (УАЗ).

Франц Герхард Хилгерт се задържа начело на Aurus малко повече от година. Германецът ще бъде съветник на новия директор. Преди това той е работил дълго за Daimler, а през 1998 г. оглавява руското представителство на Mercedes-Benz.

Смяната на ръководството става в изключително важен за Aurus момент, тъй като скоро трябва да започнат продажбите на серийните седани Senat. Адил Ширинов и екипът му ще трябва да ускорят процеса - Хилгерт и колегите подгряха интереса на публиката, но така и се съумяха да предложат готов продукт.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССР

    25 37 Отговор
    Що така бе дрогари и дрогарки ?! Нали уж ауруса беше много убав ?!?
    Срам и резил дрогари и дрогарки ...

    Коментиран от #2

  • 2 Валери

    35 15 Отговор

    До коментар #1 от "СССР":

    Дори не си разбрал какво пише в наплюкания текст, но бързаш да се изсереш сутрешно! Все пак е похвално, че бързаш да акаш, като знаеш че това ти е единственото нещо дето реално произвеждаш в живота и се надяваш всяка сутрин да излезе нещо полезно. Късмет!

    Коментиран от #5

  • 3 Реалист

    19 21 Отговор
    Хахахахаха - хайде сега си представи джуджето следващия път при папата В УАЗКА ХАХАХАХАХАХА.... Тея пак ме разсмяха с безнадежната си имитация на дейност да свършат нещо полезно. Та значи КАТО ФОЛКСВАГЕН - имаме луксозен бранд в гамата на УАЗКА, ХАХАХАХАХА.... Само дето не върви. Немеца е дигнал белия флаг след терора 1 година да свърши нещо.

    Коментиран от #7

  • 4 Ушанков

    24 1 Отговор
    Е, той сега тоя специалист от УАЗ ще направи чудеса!
  • 5 Реалист

    14 11 Отговор

    До коментар #2 от "Валери":

    Преглътни си обратно душевните изпражнения които изливаш - нямат нищо общо с материята на статията.
  • 6 Borislav Popov

    21 6 Отговор
    Обърнете само внимание как изглежда немеца и как изглежда руския чифутин Адил Ширинов, ми той този "руснак" си е жива мутра, специалист по пране на мръсни пари !

    Коментиран от #8

  • 7 Да понеже

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    немската каска продънена не може да и дойде в акъла нищо друго освен написаните канони. Извън тях е гола вода и кал в ушите.

    Коментиран от #10

  • 8 Понякога

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "Borislav Popov":

    външността лъже много така,че не оценявай по външни белези.
  • 9 Veli

    5 0 Отговор
    Руска реплика на Ролс ли е това? После само китайците копирали...
  • 10 Реалист

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Да понеже":

    А ти само сравни двамата на снимките - ако си мислиш че тоя мазен тулуп ширинов работи нещо значи си наивен. Немеца е "...работил дълго за Даймлер" а там некадърници на държат. Много се съмнявам че дебелака въобще ще го вземат на работа в Даймлер. Както казват самите руснаци - Поживем, увидим.