Last news in Fakti

1 Юли, 2019 20:16 3 966 3

Radical пуска цивилен модел

  • radical-
  • rapture

Британската компания Radical Sportscars, известна с прототипите си за състезания от серията "Льо Ман", обяви, че започва серийно производство на автомобил с разрешително за движение по цивилната пътна мрежа. За Rapture все още не се знае почти нищо, освен че ще притежава "феноменални характеристики".

От единственото публикувано до момента изображение на цивилния болид става ясно единствено, че дизайнът напомня силно на състезателните прототипи на Radical. Колата има "двуетажен" спойлер и издути калници.

Rapture ще бъде представен онлайн в четвъртък, 4 юли, и още през уикенда ще вземе участие в състезанията за планинско катерене в рамките на Фестивала на скоростта в Гуудууд.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бау

    7 3 Отговор
    Местим!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 123

    2 1 Отговор
    Дачиката ми е по хубава