Last news in Fakti

13 Август, 2019 11:46 5 260 3

Най-елегантното и възпитано престрояване (ВИДЕО)

  • престрояване-
  • шофьор-
  • възпитание

Шофьор на Lexus от калифорнийския град Кълвър Сити измисли гениално прост метод за успешно престрояване в натоварения трафик, а видео, запечатало една от маневрите му се превърна в абсолютен хит в мрежата.

Вместо да нахалства, отнемайки предимството на останалите участници в движението, или да бави колегите от собствената си лента в очакване някой от съседната да го пропусне, мъжът използва предварително подготвени табелки с надписи. Първият от тях гласи "Моля, пуснете ме (да се престроя)", а вторият - "Благодарско!"

Авторът на видеоклипа Алисън Клиймс обръща внимание на още една подробност от сцената. При по-детайлно вглеждане се вижда как преди да извади втория надпис мъжът рови в цяло тесте табелки, което означава, че се е подготвил и за други възможни сценарии за възпитано преодоляване на трудности по пътя.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Le gilet jaune

    14 4 Отговор
    Абе най добре да изкара два дисплея от двете страни и там да изписва каквото има да казва...
  • 2 1122

    26 2 Отговор
    Абе,то мигачите са за това,ама никой не им обръща внимание,а колко по удобно е всеки да бъде толерантен на пътя и да спазва правилата но.....не останаха вече такива хора жалко.

    Коментиран от #3

  • 3 567

    14 6 Отговор

    До коментар #2 от "1122":

    То има, но те не живеят в България!