Last news in Fakti

19 Октомври, 2010 10:30 3 104 0

Трайк Ferrari с двигател на Suzuki Hayabusa

Ferrari като че ли все повече навлизат в мотоциклетния бранш. Този трайк, изцяло в стила на Ferrari, първоначално е бил Suzuki GSX1300R Hayabusa. Невероятно, но факт.

Техическите характеристики и механиката по машината не са променяни основно. Цялата работа е фокусиране върху червения цвят, лакираната рама и задните гуми. Целия тунинг по мотора е в четс на италианския F1 отбор. Чудим се само защо не са къстъмизирали някой мотоциклет на италиански мото производител, а са взели японкси байк...

Трайкът е създаден от японския гуру в къстъма – Йокосука Джони. Тунинг манияка най-често трансфоримира до неузнаваемост Honda 1800GL Goldwing като модела е сред най-честите метаморфози от две към три колела.

MOTO.BG говори японски, но не достатъчно, че да преведе всички факти от видеото по-долу. За да не бъдем „Изгубени в превода”, всеки, който е на „ти” с този език и не е разсеян от саундтрака на клипа, е добре дошъл да удари едно приятеслко рамо по детайлите. Въпреки всичко, къстъм Ferrari трайка заслужава нашето внимание, незавсимо от всички спънки. Вижте видеото и се насладете на изяществото на спортното червено на три колела.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА