Last news in Fakti

25 Юни, 2012 10:24 4 186 15

Киа Моторс България представя Cee'd

  • kia-
  • cee'd

Моделът се предлага у нас с безпрецедентна 10-годишна гаранция

 

Това лято Kia представя иновото попълнение в моделната си гама - Cee'd. Автомобил, притежаващ качества и предимства, далеч надхвърлящи и най-смелите Ви очаквания. Усъвършенстван, иновативен, модерен, новият Cee'd е поредната стъпка напред в развитието на корейския бранд. Със спиращ дъха динамичен и елегантен дизайн, моделът оставя усещането за едно специално изживяване, което достига отвъд обикновеното, ежедневно шофиране. Обширният интериор от висококачествени материали създава неповторим комфорт, а богатото серийно оборудване го прави още по-атрактивен.
 
Верният приятел мисли за сигурността на своите гости, а сийд го прави в пъти повече със стандартно предлаганите ESC, ABS, асистент за потегляне по наклон HAC (Hillstart Assist Control), VSM (Vehicle tability Management) система за цялостно управление стабилността на автомобила, ESS (Emergency Stop Signal) система, която спомага предотвратяването на произшествия чрез допълнителен светлинен сигнал при внезапно спиране. Хубаво е да има изобилие. А когато то е в пъти повече, изборът е удоволствие.
 
Новият Cee'd се предлага с 2 бензинови – 1.4 MPI и 1.6 GDI, с мощност от съответно 100 к.с. и 135 к.с, както и 2 дизелови - 1.4 WGT/90 к.с. и 1.6 VGT, във варианти от 110 к.с. и 128 к.с. Като типичен одерен европеец, новият Cee'd е в крак със съвременните еко технологии за оптимизиране разхода на гориво и редуциране нивото на вредни емисии. Лятото е пред нас, а с него пристигат слънчевите усмивки и
прекрасни емоции. Животът става в пъти по-красив и вълнуващ!
 
Черешката на тортата е 1.6 л дизел, с добавена технология EcoDynamics, който постига разход на гориво от само 3.7 л/100 км и предпазва околната среда с ниво на вредни емисии 97 г/км. Безпрецедентната ни 10-годишна гаранция важи в пълна сила за рождената 2012 г., а ако сте готови да живеете в път повече е нужно само да посетите сайта на Киа Моторс България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 в БГ няма безплатна гаранция

    2 1 Отговор
    колко хиляди струва гаранцията - това пита ли се някой ?
    масло по 25 лв/литъра,маслен филтър - 60 лв,накладки-170 лв....
    -----------------
    явно кризата не си е свършила работата ОЩЕ !

    Коментиран от #2

  • 2 аноним

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "в БГ няма безплатна гаранция":

    в БГ има безплатна гаранция - спр. Тойота !
    ----------
    а тези от КИА при тези цени на "гаранцията" - трябва да свалят цените на автомобилите поен с 25 % 1

    много са ни зелени купувачите - всичко се договаря !
  • 3 Дошо

    3 1 Отговор
    Пък ВАГ предлагат 2 години гаранция и на всичко отгоре боклуците им едва я изкарват, а в много честите случаи когато се повреждат преди двете години алчните германци не покриват мижавата си гаранциика и набутват собственика.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 здрав пазарлък или нямаме сделка

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Еб.х мам.му":

    както пише № 1 - няма такава гаранция !

    Гаранция е да караш 10 год без да те боли главата

    Не е гаранция-да пратиш още 4 - 5000 лв за да караш 10 год при неясни условия
    В тази "гаранция" едва ли има клауза - Вносителят Покрива абсолютно всички разходи по ремонта и резервните части за тези 10 год , както и предоставя резервен автомобил за времето на гаранционния ремонт !

    - винаги ще има нещо с дребен шрифт
    а парите за нови автомобили са КЪТ - ще продават само най-добрите
  • 6 аноним

    1 0 Отговор
    какво ги коментирате тези автомобили !?
    всеки си преценява - купува си КИА с 10 год гаранция но ако му се наложи спешна препродажба - тогава ще разбере какво си е купил
    -----
    всеки да си прави сметката
    --------
    Колите тепърва ще бележат нови........цени но не "Нагоре"
    автомобилния пазар не е спекулативен пазар - няма заинтересован да го поддържа
  • 7 МММ

    2 1 Отговор
    Някой незнаят да четат, а камо ли да различат възли, агрегати и панели от консумативи като крушки, накладки, масла, филтри, ремъци и др.
    Нито една фирма не покрива консумативите...

    Коментиран от #8

  • 8 Станшу

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "МММ":

    То има, ако не се лъжа, но БМВ искат няколко хиляди за гаранция с консумативите (включени при редовната профилактика – ако си изпечеш накладките няма пак да ги сменят)
  • 9 The Bear

    0 0 Отговор
    За да важи гаранцията си плащаш консумативите във фирмения сервиз на цени няколко пъти над пазарните.... И - танто за кукуригу.... Поне имаш право на претенции ако не се справят с някой проблем, а то иначе други сервизи още няма обучени в новите технологични ремонти на технологичните ни автомобили, пък и производителите си крият информацията и техническата документация...
  • 10 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    tazi kia e mnogo krasiva a i chuvam che stariat model e mnogo nadejden.
  • 11 Martin

    0 1 Отговор
    Ясно е, че Киа и Хюндай са по-качествени от френските, Фиат, Форд и Опел, и то още от края на 90-те.

    Яд ме е, обаче че започнаха да ги хвалят и превъзнасят точно в момента, в който ги загрозиха с евродизайн. До преди 8-9 години си имаха свой, уникален дизайн и не подражаваха на европейците.

    Тогава всички ги игнорираха, а сега изведнъж ахнаха и ги превъзнасят, пък новото i30 мяза на нещо, което е излязло от Франция... нищо общо с Акцента от статията, който с 3 врати напомняше на спортно купе.

    И точно това ми харесваше в тях, че се отличаваха от сивата маса фордове, опели, пежа, ситроени и рена. За съжаление и японците напоследък са така и подражават на европейския дизайн, особено на французите, а те са известни с грозните си автомобили.

    Коментиран от #12

  • 12 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Martin":

    nishto obshto s istinata
  • 13 Speeder

    0 0 Отговор
    Е който не иска да ползва гаранцията си я нарушава и толкоз :)
  • 14 онзи

    0 0 Отговор
    живея в щатите. имам киа 2010 форте и съм доволен.масло и каквото и друго си сменяш където искаш и гаранцията си продължава независимо.-в дилъра е 25$ вкл маслото и работата и филтара и кар уаш+ допалване на 4иста4ки флуид. аз не ходя там а си купувам малкото сам-мобил1 5w20 синтетик е 35$+12$ к§н филтър.дажвам на сервиза още 15 за смяната и рецикле на старото масло.Следващата кола ще е киа оптима 2.0Т. само 4е след 1-2 годинки....на всички части си пише хиюндай. новата соната хибрид е една от най-красивите и надеждни коли на пътя ж момента.Не крия че марката копира и се учи от тоуота което е хубаво нещо все пак да се учиш от най добрият концерн!За колегите с бмв само ще кажа че ако имате достатачно парички си ги купувайте но икономически нещата са такива: нова 3 сериес е кам 32-40...след 2 години вече гледаме около 22-29....след още 2 години 19-22...с мерц е същото....лексус е ок...държи цена и не ходиш в сервиз освен за поддражка.
  • 15 Марто

    1 0 Отговор
    Много ми хареса новата Киа Стингър .