21 Октомври, 2010 10:40 7 674 0

Hyosung представи новия си чопър ST 700i

Публична тайна е, че американците диктуват мото канона в света, като това с особена сила важи за чопъра. Символът на мъжкия индивидуализъм се е родил през 60-те години на миналия век. В онова бурно за Америка време, той е изразявал независимост и бунтарски дух, а днес все още пленява сърцата на много свободолюбиви романтици и красиви жени.

Новото попълнение в семейството на тези великолепни машини идва от най-големия мотоциклетен производител в Южна Корея – Hyosung. Компанията представи моделът ST 700i на мотоциклетното изложение Intermot 2010 в Кьолн.

Гордостта на инженерите и дизайнерите от Hyosung представлява съвременна интерпретация на традиционен американски круизър, оборудван с V-образен, двуцилиндров двигател, ниска и мека седалка, ауспух от типа „Twin Pipe”, с отрязани напречно краища и изнесено назад кормило за по-изправена стойка на моториста.

680 кубиковия двигател с горивен инжекцион произвежда максимална мощност от 63 кн.с. и е задвижван от 5-степпена скоростна кутия с ремъчна предавка. Въплъщавайки в себе си истинския чопърски дух, ST 700i е с голям въртящ момент за така важното ускорение и добра возия.

Мотоциклетът е богато хромиран, което му осигурява внушителен вид и разбива представите, че Южна Корея е производител на малки скутери и двутактови мотори.

Спирачната система на Hyosung ST 700i е от висок клас, а машината изобилства от класически чопърски черти – стилни лети джанти, големи, широки калници и задължителния заглушителен тътен от ауспуха.

Интерфейсът на таблото е изключително лесен,  монтиран на 17-литровия резервоар. За комфорта на ездача и неговият спътник, компанията се е погрижила подобаващо като е снабдила новият си мотоциклет с регулируеми амортисьори, големи огледала и удобна седалка.

Всичко това е отражение на мечтата на Hyosung да създаде чиста порода круизър, вдъхновен от оригинала на американската традиция.

Напомняме ви, че моделът GV 650 I на Hyosung спечели титлата "Мотоциклет на 2010 година" в категорията чопър/круизър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА