Last news in Fakti

28 Октомври, 2010 10:45 7 490 0

Нов компактен трактор Proxima

Zetor Proxima са оборудвани със собствени двигатели Zetor, които отговарят на стандарт Tier III за вредните емисии. Двигателите спомагат за намаляване на експлоатационните разходи при поддържане на висока производителност и надеждност в работата.

Трансмисията е стандартна за моделите, които поддържат скорост от 30 км/ч. – 10 предни и 2 задни скорости. Ергономичният дизайн и оформление гарантират, че скоростният лост е добре позициониран, достъпен и лесен за работа.

Zetor предлага и допълнително оборудване, което включва избор между трансмисиите Synchro Shuttle 12+12, Overdrive 20+4 и Creeper 20+4.

Новото при моделите е предният мост Carraro 20.16 и конзола за тежестите, монтирана към него за по-равномерно разпределение на тежестта и изнасянето й напред. Това позволява 20% по-висок капацитет на натоварване на предния мост. Друга новост при Proxima Cabrio е дизайнът на капака на двигателя, който се отваря нагоре и по този начин позволява други промени в дизайна, а именно повече фарове. За по-голяма интензивност фаровете са оборудвани с кристални лещи. Гумите са с размери 540/65R34, 520/70R34 и 600/65R34./www.zetor.ie


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА