Last news in Fakti

29 Ноември, 2019 10:36 8 963 6

Нови изображения на най-евтиния седан на Skoda

  • skoda-
  • rapid

След като в началото на октомври показа за пръв път как ще изглежда следващият Rapid, Skoda реши да подгрее публиката с две нови изображения на седана. Второто поколение на бюджетния модел ще бъде представено в Русия до края на годината.

Нови изображения на най-евтиния седан на Skoda

Ключова особеност на дизайна на новия Rapid са рязко очертаните фарове със стреловидна форма. Според съобщението до медиите предните светлини трябва да напомнят за бохемските традиции в производството на кристал.

Променена в сравнение с първото поколение е и задницата на седана. В стоповете също се долавя "кристалният" мотив. Как ще изглежда това на живо ще стане ясно до няколко седмици.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    27 2 Отговор
    То чешкото евтино не е като нашето евтино.
  • 2 Пенда

    9 1 Отговор
    Гино, купи две лютеници като се връщаш!!
  • 3 гост

    7 8 Отговор
    Знаем ги тия рисунки колко общо имат с реалността. Виж при Тесла е друга бира. Този Рапид е сделан от стари части на други модели с двигатели на 20г. и едни по-меки и съвременни щрихи вдигат цената с хиляди евро. Реално са само преработка на щампите и поръчка на други части от доставчиците, което не може да се каже оскъпяване, защото всяка част си има производствен период и амортизация, след което идва чиста печалба за фирмата, а не намаляване на цената за потребителя. Защо не направиха като Тесла, реализират по-ниска цена на батериен блок при производството и вместо да си гледат кефа и да помпят печалбата си както останалите, те я прехвърлят към крайните клиенти и цената на модел Ес пада с 4х.долара? Старите производители прибират тази печалба за себе си.

    Коментиран от #5, #6

  • 4 разбирача

    8 4 Отговор
    Евтиното винаги си е евтино.Шкода има голям потенциал,но ако не се отделят от концерна все ще са с ниво под останалите,фирмена политика.Представете си какъв автомобил би излязъл, като наследник на модела 120 със задно разположения двигател.Вероятно нещо като Ауди Р8 или дори Порше, защо не. Тогава сигурно ще чакаме ред за Шкода.
  • 5 Прав чеп

    18 2 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Ти пък намери с кой да дадеш пример. С най-голямата реална пирамида за прибиране на пари. Какви Тесли, какво чудо?!
    Тия миксери няма да пребъдат. Просто се вдига много шум, но ще поживеем и ще видим.
    Никой за момента не казва нищо за производството и рециклирането на батериите, нито пък за потреблението на ток.
    Ама вие си мислите, че щом крушката вкъщи ви свети и плащате 2 лв. и с Тесла ще е така. Хехехехехе, глупости. Не можете да видите по-далеч от носа си.
  • 6 Ха ха

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    И ква е другата бира? Вкисната май а?!))))