3 Ноември, 2010 16:31 4 137 5

Kia Sportage Work & Play

  • kia sportage work & play

На тунинг изложението SEMA (Specialty Equipment Manufacturers Association), което се провежда в САЩ в началото на ноември, Kia представя една интересна разработка на тема новия Sportage. Там корейският кросоувър дефилира в две разновидности, обозначени като Work & Play.

Автомобилите са подготвени от американското подразделение на Kia, което работи съвместно с популярното в САЩ списание Antenna по този проект. Щандът, на който са изложени двата варианта на новия Sportage, е наречен The Duel (Дуелът).

Каросерията на версията Play е окрасена в уникален оранжев мат, гарниран с черно. Акцент се явяват матово черните 20-цолови джанти и специалният багажник за велосипед на покрива. Върху него е качен уникалният Cannondale QuikFX Bike, което прави картинката още по-цветна.

Интериорът на Play е ориентиран в черно-червената гама, а в него интерес представлява специалната стойка за фотоапарат. iPod Touch пък е интегриран в централната конзола. На борда има още сгъваеми плажни кресла, компютър Mac Mini, WiFi и барбекю - все атрибути, които подсказват, че Play е създаден за развлечения.

Другата версия Work е създадена за работещите хора. Екстериорът при нея е решен в уникален син цвят, а във вътрешността на колата впечатление правят луксозна кожа, вграден в централната конзола смартфон Motorola Droid X и два таблета iPad. В товарния отсек е предвидено място за два костюма, пет ризи, пет колана, ръкавели, часовник, обувки и дори за ел. самобръсначка.

По този начин корейците искат още по-ясно да покажат за какво би могъл да се използва новият им продукт. Цените на тези уникални версии на този етап не са ясни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bobi

    14 2 Отговор
    Това е един много интерес кросоувър, който все повече хора ще могат да си го позволят, все пак цената е умопомрачаваща- 50 000лв. с максимален брой екстри. Браво на Корейците.
  • 2 шофьор

    5 7 Отговор
    Добре, омбре! Как прецени, че ще струва 50 000 лв, след като пише, че цените са неясни и кое в тази цена е умопомрачаващо? Според мен е смразяващо висока тази цена. Още повече, че тези две версии се правят в САЩ и едва ли ще видят европейски пазар. Даже смятам, че WORK&PLAY, което трябва да е WORK OR PLAY е тъп избор на концепция, защото, ако се предлагат двете един до друг, винаги ще има повече потребители за PLAY-версията. А тези с WORK-варианта ще се чувстват тъпо и като прецакани - те да работят, а другите да се забавляват. Това да не е пералня, както имаше едни такива реклами - ние работим, вие се забавлявате.
  • 3 Младен

    5 1 Отговор
    Здравейте искам само нещо да питам,отзивите за тая марка са много добри ЗАЩО СЕ ПОЛУЧАВА ТОЯ ПРОБЛЕМ С РЕЗЕРВНИТЕ ЧАСТИ
  • 4 Божо

    8 0 Отговор
    http://spisanie.mobile.bg/djipove/1000-kilometra-s-noviia-kia-sportage.html

    Ето ти реален тест в БГ. Аз смятам да се ориентирам към това сувче. Уникално е!
  • 5 kia ubieca na iaponskite laina

    3 0 Отговор
    Kia e nomer 1