Last news in Fakti

14 Януари, 2020 10:32 5 071 16

Най-скъпите катастрофи за 2019-а (ЧАСТ II)

  • катастрофи-
  • суперкари-
  • 2019
Най-скъпите катастрофи за 2019-а (ЧАСТ II) - 1

ЧАСТ I

Продължаваме с най-скъпите катастрофи за изминалата 2019 година, като във втората част на този материал сме подбрали петте най-най скъпи катастрофи, щетите от които наистина се изчисляват на милиони долари.

ПТП за над милион

Най-скъпите катастрофи за 2019-а (ЧАСТ II)

Собственик на Audi Q7 катастрофира и повреди 11 суперскъпи автомобила. Сред тях са McLaren MP4-12C, Bentley Bentayga, Porsche Cayenne и 911 Turbo. Скъпата катастрофа се случи в баровски квартал в Лондон.

Bugatti Veyron

Най-скъпите катастрофи за 2019-а (ЧАСТ II)

Американският комик Трейси Морган си купи роудстър Bugatti Veyron Gran Sport за $2.5 млн. и само след няколко часа беше ударен от млада девойка, управляваща Honda CR-V. Ударът не е силен, но щетите по Bugati-то се изчисляват на $200 000.

Ferrari F50

Най-скъпите катастрофи за 2019-а (ЧАСТ II)

По време на парад на суперкарите стана едно ПТП, в което пострада изключително рядкото Ferrari F50. От този модел са произведени само 399 екземпляра. Въпросното F50 се удря с далеч по-съвременното Ferrari 488 Pista.

Koenigsegg CCXR

Най-скъпите катастрофи за 2019-а (ЧАСТ II)

Уникалният хиперкар за два милиона щатски долара катастрофира на абсолютно равно място в Мексико. Автомобилът с мощност 1 000 конски сили, поднася в завой и се удря в уличен стълб.

Pagani Huayra BC и Porsche 911 GT2

Най-скъпите катастрофи за 2019-а (ЧАСТ II)

Най-скъпото ПТП за 2019 година се случи на Монца. Водач на Porsche 911 GT2 не можа да удържи един от завоите и отнесе ексклузивното Pagani Huayra BC. Щетите от тази катастрофа се оценяват на $3 млн.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 DDT

    9 5 Отговор
    На снимката с бугатито сигурно виждате черен клоун и си мислите, че това е злощастната девойка. Е, не е ! Това е собственикът на Гран Спорт-а... Тъжно !!!

    Коментиран от #13

  • 2 Asd

    14 1 Отговор
    Застрахователите да му мислят

    Коментиран от #15

  • 3 БОКО

    6 1 Отговор
    Да си ги държат във гаражите!
  • 4 Ивайло

    6 1 Отговор
    Ами така е - рисковете на живото предаване!!! Повечето паралии си мислят, че като имат парите да си купят яката бегачка, могат да си купят и умението да я карат (справка Диаблото в първа част, помня и статията за него)!!! Комбинация от мощност и неопитен водач и ето ти катастрофата за милион долара!!! А другият вариант, който е по-гадния, е ти да си фен на скъпите спортни коли, да умееш да ги караш, да си си купил такава кола и да й се кефиш и в един прекрасен момент да те нацели някой ахмак (пример - негърът с бугатиото)!!! Е това си е за яд!!! Ама, имал - дал!!! Каквото има да става, ще стане, рано или късно!!!
  • 5 Боко бедствието

    34 2 Отговор
    Най-скъпата катастрофа е причинена от черен джип Тойота шофиран от един Прост човек, който се движи из една малка държава и оставя градове без вода, хора без бъдеще и т.н. ! Куриозното е че по джипа няма и една драскотина, но последствията от катастрофата с него се изчисляват на милиарди !
  • 6 куку руку ку

    4 1 Отговор
    Гравитацията е природен закон, който не подлежи на обжалване и непознаването му не те спасява от въздействието му. Всички споменати в статията са се опитали да заобиколят този закон...
  • 7 Алфа Вълкът

    6 0 Отговор
    За Паганито и Поршето имаше статия с видео в сайта. Паганито едвам се влачеше по пистата и бързакът го отнесе. Ама чак щети за $ 3млн? Аз затова си карам астрата, в най-лошият случай 4-5 бона за друга или 500лв за бай Тошко-Глухият за ремонт.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Коmapak

    3 0 Отговор
    Няма никакъв шанс тези коли да са без застраховка. По скоро някой си прави реклама или застрахователя много го е яд😊 Освен това притежанието на скъпа кола не те прави добър шофьор. По скоро е обратното.
  • 10 Ицхах мюмюн

    2 1 Отговор
    Kop за модернаторя
  • 11 гост

    2 0 Отговор
    Ами то колата не е проблем, а съществото зад волана. Реално спортните коли се карат трудно заради размери, позиция, изглед и контрол на голямо количество мощност. Професионалните пилоти каращи с години мощни коли и трениращи през останалото време допускат грешки и катастрофират, а какво остава за някоя кифла с ниско и плоско ламбо и 600кс на задната ос?
  • 12 Komapak

    2 0 Отговор
    Освен че е със задно и двигателят му се намира там. Това е при всички спортни коли без Астън Мартин. Очаква се че би трябвало да има добро сцепление. Да ама не! За кифлите на 20г. винаги има начин да уцелят я мантинелата я вратата на гаража...
  • 13 Хахаха

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "DDT":

    И с кво ти пречи не разбрах? Да не би да се омъжваш за него?или просто те е яд, че кара по хубава кола, а и мисълта, че най вероятно не можеш и няма и да можеш да си я позволиш! Човека не я е крал, купил я. Даже евала му казвам и бих си по мечтал един ден и аз да мога!
  • 14 type-R

    3 0 Отговор
    Само за Ferrari F-50 и Диаблото може да му дожалее на човек. Всичките другите конфекции ги има в магазина а ония имат достатъчно пари да си купят нови.
  • 15 така така

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Asd":

    да ама застрахователят плаща от нашите пари.. (в случая не де.. но по принцип)
  • 16 Колко струват ламарините...

    1 0 Отговор
    Най - скъпите катастрофи са тези с човешки жертви!