Last news in Fakti

15 Ноември, 2010 14:51 1 347 0

Въздушна възглавница за мотористи

На тазгодишното мотоциклетно иложение EICMA видяхме много мото иновации, а италианската компания за екипировка Tucano Urbano представи уникален тип въздушна възглавница. Вярно, че тя не е високотехнологична като кожените на Alpinestars и Dainese, но е много по-достъпна като компанията е насочила вниманието си към мотористите, които всеки ден са на мотора, които на ходят всеки ден на пистата и най-важното екипировката не е толкова скъпа.

Тази въздушна възглавница може да се носи под всякакъв тип яке, независимо дали е лятно или зимно (които имат протекции на рамената и лактите). Предпазната екипировка на Tucano Urbano е налична в два регулируеми размера за мъже и жени.

Активирането е механично за 80 микросекунди. Като допълнителна опция може да се поръча и лесен комплект за презареждане.

Продажбата на въздушната възглавница за мотористи ще започне в началото на март 2011 година като се очаква цената да бъде около 380 евро и 490 евро за комплект с леко лятно яке.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА