Last news in Fakti

6 Март, 2020 11:32 19 474 16

Намериха уникални автомобили, забравени в гараж

  • автомобили-
  • колекция-
  • сащ
Намериха уникални автомобили, забравени в гараж - 1

Украинци намериха в САЩ една много интересна колекция от изоставени ретро автомобили. Това се случва в американския щат Ню Джърси, където колекцията е открита случайно.

Колите са преседели години наред изоставени в огромен гараж, а украинците, които са ги открили се занимават с внос на автомобили от САЩ. Колите наистина са годни за употреба, като някои дори не се нуждаят от реставрация.

Намериха уникални автомобили, забравени в гараж

Най-стар е седанът Mercedes 220S от 1965 г., а най-ценен е легендарният спортен автомобил Jaguar E-Type 4.2 от 1968 г., в четириместната си версия. Открити са още Porsche 928 S от 1986 г. и Mercedes SL560 от 1989 г.

Всички коли са принадлежали на американски хирург, който умира и след смъртта му са забравени в гаража. Сега ретро автомобилите ще бъдат реставрирани и приведени в търговски вид, като повечето са в добро състояние и дори палят без проблем и ще бъдат пуснати на търг.

Намериха уникални автомобили, забравени в гараж


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    89 22 Отговор
    Ами няма да колекционира Хюндай, Тойота или Лексус. Всички колекционери все ги влече към Мерцедес, Порше и Ягуар. Коли с характер, които ти оправят настроението още при сядането в тях.

    Коментиран от #4, #5, #13

  • 2 Шофьор

    24 16 Отговор
    Хохлите Лешояди
  • 3 Borislav Popov

    43 8 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Всички коли са принадлежали на американски хирург, който умира и след смъртта му са забравени в гаража ! Абе тези американци, тия коли за нищо ги имат бе, как може да забравят такива бижута в гаража !? Тази история прилича по скоро на приказка, отколкото на истински случай.
  • 4 type-R

    20 30 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    Защо да няма? Я провери цените за Тойота Супра.

    Коментиран от #6, #7

  • 5 AMG

    16 14 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    глупости на таркалета говориш , сите класики са си убави , каквито ще да са .
  • 6 123

    37 9 Отговор

    До коментар #4 от "type-R":

    Единични японски модели предизвикват интерес, а Суприте и ГТР-ите ги харесват не точно колекционери, а тунинг маниаци защото са лесни за човъркане и има много афтърмаркет части.

    Расовите европейски коли си имат традиции и история, всеки следващ модел надгражда върху стария и се получава еволюционен процес. Дизайните са непреходни, има и интересни технически решения за времето си, и всичко това вдига стойността им десетки години след това.

    Коментиран от #8

  • 7 Японеца

    15 20 Отговор

    До коментар #4 от "type-R":

    Не му обяснявай, той е бит като малък, повтаря едно и също! И NSX струва от 50000$ нагоре, за кола от 1991г!

    Коментиран от #12

  • 8 Японеца

    9 22 Отговор

    До коментар #6 от "123":

    Уважавали мнението ти, не ни го налагам с немски и английски скъпи кошници, харчени над 25/100
  • 9 Голям Слон

    18 3 Отговор
    Забравени в гараж... Някой милионер умира и лешоядите забравят да му проверят имотите и случайно забравят за безбройните гаражи и антични автомобили в тях. Някой трябва да напише сценарий за филм.
  • 10 Коментар

    20 0 Отговор
    И в България се намират находки, макар и доста по-рядко! Преди години на един съученик дадо му имаше Опел Манта от 83-та година колата съм я виждал в движение 2001-2002 година и от тогава си седеше под един навес отрупана с всякакви боклуци! Като почина човека, сина му продаде колата, не знам за какви пари ама щом един се вдигна от Белгия да я вземе не е било евтино!
  • 11 някой си

    18 5 Отговор
    Украинците са едни мишоци , дето ровят навсякъде, където не им е работе !
  • 12 type-R

    7 12 Отговор

    До коментар #7 от "Японеца":

    Първо поколение на Honda NSX е уникално красива кола! Затова още от малък харесвам Хонда. Legend coupé 2-ра генерация също е ненормално красива. И двете приличат на самолет изтребител, европейските с изключение на екзотиките от Ферари бяха с доста по-семпъл дизайн..
  • 13 Lamborambo

    4 7 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    Що бе? Toyota supra е една от наи легендарните коли!
  • 14 kon6pirator

    3 5 Отговор
    Бих споменал Тойота гт2000 относно зародилата се дискусия за японски, европейски и истински колекционери.
  • 15 Скромния

    4 15 Отговор
    Абе да им бутат праха колкото си искат.Аз ще си запаля С-класята 500 коня 2015 г.и ще си се кефя.

    Коментиран от #16

  • 16 type-R

    12 0 Отговор

    До коментар #15 от "Скромния":

    Това твоето е конфекция. То няма никаква стойност. Затова хората Експлоатират такива като ежедневни коли. Докато тук става въпрос за Колекционерски автомобили, които не се купуват за да се Експлоатират, а за удоволствие, инвестиция и най-много 1-2 пъти в месеца сутрешно неделно каране, отново за радост и удоволствие, а не за да се докарат надениците от Лидл.