Last news in Fakti

10 Март, 2020 09:45 8 583 16

Марките RAM и Dodge се завръщат в България

  • dodge-
  • ram
Марките RAM и Dodge се завръщат в България - 1

Компанията IND Commerce, която е позната у нас като вносител на корейските автомобили Hyundai добавя към портфолиото си марките RAM и Dodge - два бранда, превърнали се в икони в автомобилния свят зад Океана. От компанията вярват, че автомобилите от две марки ще спечелят сърцата на българските потребители с нестандартната си визия, експлоатационни характеристики и многофункционалност.

От новият вносител на RAM и Dodge заявяват още, че с цел да предостави висококачествено обслужване на бъдещите си клиенти, новият представител планира изграждането на силна дилърска мрежа в цялата страна, като първата стъпка в тази посока вече е направена със старта на проекта за нов търговски и сервизен център за гаранционно и извънгаранционно обслужване на марките в гр. София, който предстои да бъде завършен в най-кратки срокове.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Макяимкеебем

    20 18 Отговор
    Ей тва е кола ще им скачам на немските клозети вътре у купето ше им влезнем червата през устата ще им изкарам ще газа голфчета по асфалта ще ги стържат.

    Коментиран от #8

  • 2 Седмосантовите Малкопишленици

    36 26 Отговор
    най-накрая нещо и за хората с малки п***и, че им писна да карат ML-и и Ленд Крузъри

    Коментиран от #6, #15

  • 3 Кефф

    43 13 Отговор
    Ти тия с малкитепишки не ги мисли тия дет имат пари за такива коли имат пари и за операцуи и по 50 санта да си ги направят.Голфар прост
  • 4 пепи

    16 1 Отговор
    Що спорите вие?
    Нито пишките ви малки , нито парите ви много....
  • 5 Алфа Вълкът

    7 6 Отговор
    Това е кола за мен, хем градско да движа, хем да изляза у къра, хем балите да натоваря. Но ще излязат ли с версиите 2500, 3500 или само ще са с бензинките 1500? И при 1500 има дизелови версии, но са нищожен процент.

    Коментиран от #13

  • 6 гостгост

    30 8 Отговор

    До коментар #2 от "Седмосантовите Малкопишленици":

    И защо трябва да си с малка пишка,за да харесваш големи автомобили ? Тая фраза се върти именно от тея дето могат да си позволят единствено Голф 3 !

    Коментиран от #10

  • 7 Haha

    19 5 Отговор
    А от кога dodge и ram са различни марки ? Стига глупости

    Коментиран от #9

  • 8 Случаен

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "Макяимкеебем":

    Само внимавай да не ти стане таблото на коледна елха, и по-леко с фиатовите моторчета да не гръмнат. Пък ако си вземеш с хеми дано имаш дебел портфейл за марешки...
  • 9 Random

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Haha":

    Ей на, чети тука:
    Ram Trucks was established as a division of Chrysler in 2010, as a spin-off from Dodge, and using the name of the Dodge Ram line of pickups that is now sold under the Ram banner.
  • 10 Случаен

    3 7 Отговор

    До коментар #6 от "гостгост":

    Щото не върши нищо по-добре от нормална кола, било то седан, хечбек или комби. Купува се поради една единствена причина - собственика да си вдигне самочувствието. Даже и за офроуд не е толко добре, нормалните хора си имат кола за пътя и джип за офроуд, за да пътуват комфортно и безопасно.

    Коментиран от #11

  • 11 Антон

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "Случаен":

    Когато натовариш атв или кросови мотори или други подобни играчки в легена отзад тогава ще разбереш за какво им е предназначението!!!! Да сега ще ми кажеш да си сложим тегличи, е да ама представи си че не ни се дърпат състав от мпс и ремарке .........
  • 12 Wseki da

    5 0 Отговор
    кара каквото му душа и сърце иска.Да може да го подържа и е ток и жица.Надявам се и на по малко комплексари на пътя.А да кажа,че имам един стар RAM.
  • 13 Бастун

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Вълкът":

    на село ще ти върши идеална работа.
  • 14 VikiLexus

    5 1 Отговор
    Егати звяра - RAM Crew Cab 1500 2019г. 5.7л. ХЕМИ - 2650 кг.
    - 5700 сс 8 цл. атмосферен 397 коня при 5650 об.мин 560 НМ при 3500 об. - Внимание: Дължина 6 метра! Широчина 212 см - Височина 2 метра с 21 цола джанти...двигателно масло 7.6 литра - бааааахти дзвера!!!.....това чудовище МАН ли му е конкурента?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Карам брички

    0 1 Отговор
    VIKiLEXUS браво прочел си параметрите на колата