Last news in Fakti

11 Март, 2020 11:24 11 864 32

Audi обяви цената на най-наточеното си комби RS6 Avant

  • audi-
  • rs6-
  • avant-
  • цена
Audi обяви цената на най-наточеното си комби RS6 Avant - 1

Според официалната ценова листа за високопроизводителната германска иновация, базовата цена ще стартира от 109 000 долара. Според експертите цените са справедливи за американския пазар. Всъщност цената се оказа на предвидимо ниво.

Audi обяви цената на най-наточеното си комби RS6 Avant

Едно обикновено комби Audi A6 Allroad с 335 конски сили струва наполовина по-малко. Но RS6 Avant не е само комби. Това е автомобил, който превозва четирима души и необходимото оборудване за туризъм през почивните дни, но също така без затруднения може да заеме първо място във всяко състезание.

Audi обяви цената на най-наточеното си комби RS6 Avant

Под капака на обновения RS6 Avant е 4.0-литров Twin-Turbo V8 с мощност 591 конски сили, който предава момента и на четирите колела чрез осемстепенна скоростна кутия Tiptronic. Комбито лесно може да ускори до 100 км/ч за 3.5 секунди, а максималната му скорост е ограничена до 305 км/ч.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 peps

    33 8 Отговор
    Искам 2 да си ги менкам.
  • 2 Driver

    70 6 Отговор
    Екстра е колицата - дай Боже всеки му !
  • 3 иии

    21 32 Отговор
    Американците не купуват комбита от 30 години насам. Даже на миниваните им намалиха производството, заради SUV-тата. Допълнително, че за 30 хиляди долара по-малко могат да си вземат 700 коня Challenger/Camaro/Shelby

    Коментиран от #6, #22

  • 4 Ххх

    17 4 Отговор
    Мисля, че статията не е особено смислена. Поне що се отнася до сравнението. Защото Ауди А 6 Олроуд не е обикновено комби, а е комби с повишена проходимост, 4 х 4, с адаптивно въздушно окачване и предполагам други качества и екстри. Така че, много по - логично би било РС 6 да сравняват с обикновена А 6 - ца, която да се разглежда като базов вариант.
  • 5 Голям Слон

    10 35 Отговор
    Грандомания в действие! Комбито е призвано да бъде семеен или бизнес автомобил. С 600 коня... И това на фона на всички глупости, които ни се говорят за екология, чистота на въздуха, цени на петрол... Който иска мощно комби - 535d и си решава всички проблеми. Но не, 272 коня са малко, трябват ни 600 :-)))) Нека я има тази мощност, но да е в адекватен автомобил, като купе, просвет, тегло и пр.

    Коментиран от #12, #21

  • 6 Японеца

    22 6 Отговор

    До коментар #3 от "иии":

    Сащ са друга планета, евтини кредити, коли, храна и т.н. Голям пазар и работливите са богати, мързеливите бедни. Висок стандарт и ниски цени.

    Коментиран от #8

  • 7 Санкция

    6 2 Отговор
    Това в в сащ, тази кола е в продажба от половин година в европа
  • 8 Голям Слон

    20 10 Отговор

    До коментар #6 от "Японеца":

    Няма такова нещо, като висок стандарт и ниски цени :-) Има го, разбира се, но в главите на непросветените. Нищо лично, естествено. Високият стандарт определя и цените. Всеки иска да работи за 5000 евро и да харчи 500, ама не става. Щатите не правят изключение. Големите заплати обикновено предвижват човек напред, а това влече след себе си скъпи къщи, съответно ипотеки. Мощни автомобили, яхти, мотоциклети, луксозни стоки от всякакъв характер, които обикновено се купуват или на кредит, или с това, което взимаш, като заплата. И в крайна сметка взимаш много, но и харчиш много. Храната е на средно ниво спрямо нашата. Но имотите са далеч по-скъпи. Да не говорим за услугите. Едва ли ще ти е приятно водопроводчик да те тресне с 300 долара за нещо елементарно. Невероятно, но факт.. Така че не бързайте с приказки от 1001 нощ за невероятно високия стандарт и приказно ниските цени.

    Коментиран от #10, #23

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 иии

    14 5 Отговор

    До коментар #8 от "Голям Слон":

    Много лошо се живее да си на нулата всеки месец... и да си изплатил кредити, къщи, коли, храни, осигуровки, всякакви забавления и услуги и да се чудиш какво да правиш ако бяха останали само още малко $. Друго си е тук като не плащаме такива суми и заделяме по Х лева на месец. Разбираш на къде бия, в крайна сметка нали затова работят? Може накрая на месеца нищо да нямат заради всичките им разходи, ама като са си осигурили всичко което им иска стандартът им е в пъти по-висо. Разходите тук, ако искаш да живееш като тях ще са много по-високи отколкото там, заради огромните надценки на стоките от комисионни докато достигнат до България и инфлацията.

    Коментиран от #11

  • 11 Голям Слон

    16 9 Отговор

    До коментар #10 от "иии":

    Т.е, за теб е достатъчно да си изплатил апартамента и колата. И можеш да започнеш с пукането на пари на воля. Правилно ли съм разбрал? Пак казвам: колкото повече вдигаш летвата, толкова повече ти нарастват разходите. Защото някога си имал за цел да изплатиш панелката и кредита за 15 годишната кола, а днес вече целите са други. Подаръците са други. Утре вече искаш 30 метрова яхта. След 5 години 70 метрова. Подаръците не са от сърце. Те са, за да демонстрираш онова, което са парите ти. Но малко се отклоних. Просто опонирах на това, че някой смятам високият стандарт завързан за ниски цени. Искам само да кажа, че самият аз съм стигал до 100-ина хиляди заплата в щатите (годишна), а разходите са ми превишавали 8.000 на месец :-) Т.е., получил и веднага похарчил. Фасадата е красива, а зад нея стои една нула.

    Коментиран от #14

  • 12 Steks

    17 6 Отговор

    До коментар #5 от "Голям Слон":

    Еми на хората не им се правят основни ремонти на двигателя затова не го искат това 535d пък и БМВ и красиво комби са 2 несъвместими неща

    Коментиран от #13

  • 13 Голям Слон

    8 18 Отговор

    До коментар #12 от "Steks":

    Не знам какво им се иска на хората, но именно на Ауди цените на вторичния пазар се сриват драстично. За твоя голяма изненада, БМВ и Мерцедес са марките, които държат цена. А основни ремонти правят главоците, които купуват мъртавци тогава, когато могат да вземат жива кола..

    Коментиран от #15, #18, #26

  • 14 иии

    12 3 Отговор

    До коментар #11 от "Голям Слон":

    Високият им стандард съществува, защото цените са ниски в сравнение с дохода. Ти за какво го изполваш е друг въпрос. Освен това, когато заобикалящата те среда е развита, това автоматично увеличава стандарта ти на живот. Следователно, ако цените им бяха пропорционално по-високи на доходите ( както ти казваш ), те: 1) Нямаше да могат да си позволят плащането на всички тези кредити,услуги,коли т.н. 2) Въпреки това, стандартът им пак щеше да е по-висок заради по-добре развитата обстановка, инфраструктура и т.н. Тоест противоречиш си като казваш, че "няма висок стандарт и ниски цени", а в същото време си купуват всичко това което ти спомена. Цените на някой услуги и особено жилищата са по-скъпи, да, но всичко останало е като тук, дори по-евтино. Това, което масово се консумира, и което за нас е лукс да си купим, за тях е нещо евтино. Пример: 1 кола ср. клас там струва $30хил., а при нас същата 70-80 хил. лева. 1 добър комп. $1.5к долара, тук 3-4 хил. лева. 1 литър бензин 70 цента, тук 2.2лв. Храната също, и т.н. с всички масови стоки е така.
  • 15 иии

    13 1 Отговор

    До коментар #13 от "Голям Слон":

    Да добавя, че ако искаш да си обзаведеш дома в България със същите мебели, бяла техника, черна техника и всякакви др. стоки, ще е много по-скъпо количествено тук, а да не говорим пропорционално на доходите. В САЩ не само, че доходът е в пъти по-висок, но и цената на всичко това е по-ниска отколкото тук. Примерите са толкова много, всеки който иска може да провери. Друго нещо пък е, че докато тази същата стока е излязла на пазара в БГ, в САЩ вече е стар модел.
  • 16 иии

    9 2 Отговор
    Изборът от услуги, които можеш да използваш в САЩ е много по-голям. Там пазарът първо е наистина свободен, второ е по-обширен. Всичко това води до ниски цени, в сравнение с Европа. Един пример от друга сфера, стоковата борса и достъпът до нея: В САЩ ще ти излезе много по-евтино да инвестираш или търгуваш, докато в Европа/България, първо нямаш този достъп до всички пазари, второ ако има достъп до някой чуждестранен пазар, то той е с твърде високи комисионни и надценки. Ето всичко това, което ти разказах до тук е именно, че там стандартът е висок и цените са ниски. За разлика от твоите твърдения. Дано главата на "един непросветен" да го е разбрала

    Коментиран от #17

  • 17 Голям Слон

    9 8 Отговор

    До коментар #16 от "иии":

    Идвам от там, където вероятно никога не си бил. Но пък си слушал приказки. Няма смисъл да спорим за потребителски кошници, доходи и разходи под автомобилна статия. Твърдя, че 109.000 долара са безумно много за автомобилния пазар в САЩ. Заявявам го, като човек, който е купувал А8 за 40.000 долара :-) Няма значение какво получаваш. Важно е колко харчиш и какво спестяваш. Защото в този случай много лесно се оказва, че човек със значително по-ниски доходи от теб, всъщност, е по-богат, защото не харчи пари за безумни стоки и услуги, а спестява и съответно в едим момент влага, защото има свободни средства, а не гаражи, пълни с ненужна техника. Сестра ми е в Швейцария от доста години. Наскоро си направи кухня (около 6 метра дълга) и това струваше към 35.000 франка. Много изненадани останаха, когато им казах къде и как се прави Miele. Да не кажа огорчени. Та, така. Вадиш франкове в петцифрени български суми, но като теглиш чертата, се оказва, че почти нищо не спестяваш, защото едно ходене на сносен ресторант за 4 човека ти е 1000 франка. Наемът на къщатата ти е 5.500 франка, а трите коли, които изплащаш и когато вече и половината не струват от покупната им цена, са ти едни 2500 франка. Няма да говорим за застраховки, данъци, социално осигуряване, битови сметки и т.н., защото НЯМА СМИСЪЛ! Живей си с убеждението, че цените са ниски, защото стандартът ти е висок. Тя водата до един момент е до колене. После и добър плувец да си, пак се давиш.
  • 18 Driver

    9 3 Отговор

    До коментар #13 от "Голям Слон":

    В голяма заблуда живееш ама няма лошо - всеки има право да е заблуден :)
  • 19 статистика

    10 2 Отговор
    Заплатите се гледат от гледна точка на това колко артикула можеш да си купиш с една заплата или колко пъти можеш да си платиш сметките.Средната работна заплата в България например е 1200лв.С тези пари можеш да си платиш сметката за апартамента около 6.6 пъти.Средната работна заплата в САЩ е 6000лв.С тези пари в САЩ можеш да си платиш сметките за апартамента 22 пъти.С една българска заплата можеш да си купиш 530л, бензин ,а с една американска заплата можеш да си купиш 4687л бензин.Средната цена на едни дънки Левис например е 80лв.С една българска заплата можеш да си вземеш 15 броя дънки,а с американската заплата ще си вземеш 75 броя.Доста неща в САЩ естествено са доста по-скъпи ,но пак казвам дори и да са по-скъпи с тяхната заплата можете да си купите много повече бройки от колкото ние тук с нашата въпреки,че ни е "по-евтино".Например един кг ориз в САЩ е средно 7лв,а в България е 2лв.С американската заплата обаче можете да си вземете 857кг ориз,а с българската 600кг.

    Коментиран от #20

  • 20 Алоооо

    2 3 Отговор

    До коментар #19 от "статистика":

    И до големия слон: Статията е за автомобил не за цената на ориза, кренвирша, апартамента и прочие.
    По темата: Рс6 е брутален автомобил, но на мен лично по ми допада предишната генерация.
  • 21 Алоо

    13 3 Отговор

    До коментар #5 от "Голям Слон":

    Бате, това е един от най-добрите автомобили в света, завършен от всякъде. Как можа да го сравниш с 535??
  • 22 asd

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "иии":

    нито една от тия не става за ежедневно каране, няма къде да качиш 4 души камо ли някакъв багаж закво ти е?
  • 23 qwerty

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "Голям Слон":

    Ходих да се подстригвам...50$. Thabk you. Марш за машинка и бутилка Джак.
  • 24 Steks

    6 0 Отговор
    Това със стандарта не съм много съгласен че като взимаш много повече харчиш по2 познавам хора и тук в БГ и в чужбина които са наистина финансово богати пък реално едните карат тойота рав4 2015г и корола от 2008 а тези в чужбина са си милионери да къщата им е огромна но пред къщата има голф5 и волво xc90 и нищо друго и да в БГ съотнешението заплата/цени на продукти е трагично давам пример с разни чуплентийки
    Прингълс може би вече е 5лв в бг в Белгия съм го взимал на 1 евро редовна цена както искате си го обръщайте пак е по евтино за заплати пък въобще няма да сравняваме за жилище под наем наскоро познати се нанесоха в апартамент под наем в който може да се задушиш от теснотия ако не се лъжа наема им е нещо от порядъка на 500/600 лв в белгия за 400 евро (Да по скъпо е) но имаш огромен хол с кухня сравнително голяма спалня детска стая , баня и тоалетна + дворче да малко е но го има
  • 25 де факто

    2 2 Отговор
    Естествено,че е много по-добре стандарта на живот да е висок.Само идиот може да твърди обратното.Всяка една богата и развита страна със заможно население има висок стандарт на живот.Не ги слушайте русофилските бедняци.Ето например един нов автомобил струва 50 000лв,а при 1000 заплата ако можете да ми кажете как по-точно ще си го позволите ми е много интересно.На запад хората като взимат по над 30 000 Евро годишна заплата не им е никакъв проблем да изплащат нов автомобил за такива огромни за нас суми.
  • 26 Глупости

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Голям Слон":

    Не е верно тва...ше земаш много пари ше къташ ше живееш мизерно икато сбереш яко кинти и почнат да работят за теб тогава може да се поглезиш ноооооо целта трябва да е да трупаш пачки и богатство под формата на активи и това да те радва а не яхта и скъпи неща дето генерират след себе си само разходи......парите трябва да са като глина от която от твоите ръце излизат чудни произведения

    Коментиран от #32

  • 27 Ввв

    5 1 Отговор
    Пичове не спорете,всеки има добри аргументи,но истината е,че американците карат главно японски коли,защото са по-евтини и надеждни!Не са мнозинство хората изхвърлящи се за RS6,да не говорим,че след 3-4 години цената е рязко надолу,по-добре тогава да се купи,ама айде...

    Коментиран от #29

  • 28 Гост

    2 3 Отговор
    Стига с тези немски кенефи, немец и спортен автомобил нещо напълно несъвместимо.
  • 29 сдасада

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "Ввв":

    Американците купуват по 17 милиона автомобила на година,като 70% от продадените автомобили са джипове или пикапи.Най-продаваните марки са Ф-сериите на Форд,Додж Рам и Шевролет Силвърадо.Американците за поддръжката не се притесняват ,както и за бензина.Тях не ги мисли.Пари и възможности си имат.

    Коментиран от #30

  • 30 Ввв

    3 1 Отговор

    До коментар #29 от "сдасада":

    Тъй ли било,RS6 не ти е американски кошница тип Силверадо...затова очевидно и не го купуват много

    Коментиран от #31

  • 31 Писна ми от тролове

    1 1 Отговор

    До коментар #30 от "Ввв":

    На американските автомобили да кажеш кошници е много жалко изказване пробито лекенце ! Audi RS6 е страшен автомобил и ми е сред любимите,но Dodge Challenger demon,hellcat и.т.н са също уникални автомобили,ама леке като теб няма как да знае това !
  • 32 Голям Слон

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Глупости":

    А RS6 не трупа ли разходи? :-))) Много често покупката на луксозна стока е най-малкият разход, който прави човек. По тази причина бързо им падат цените на луксозните марки. Масовите имам предвид. Защото по подразбиране първият собственик нищо не прави - защото просто няма смисъл и необходимост. Вторият е що годе състоятелен човек и позакърпва тръгналата техника. А от третият нататък са ганьовците, които със заем отделят 10.000 лева, за да си купят премиум кошник. А когато дойдат гумите за 2.000 лева, амортесьорите за 2.500 или въздушните възглавници по 800-900 лева и започва едно търчане за рециклиране, морги и прочие. Всичко, което искам да кажа е, че този двигател заслужава да бъде в достойно купе, а не в семеен автомобил. Представете си само, возиш си семейството достойно по германски аутобан с 300... Хаха. Да не говорим, че в щатите няма магистрала, на която да е разрешена скорост по-висока от 85 мили.