Last news in Fakti

13 Март, 2020 10:06 12 357 9

Отложиха "Бързи и яростни" 9 с почти година

  • бързи и яростни-
  • коронавирус

Киностудиото Universal реши да отложи премиерата на деветата част от поредицата "Бързи и яростни" за 2 април 2021 г., съобщава Variety. Филмът трябваше да излезе на екран на 22 май, но продуцентите са преценили, че ще изгубят повече пари заради пандемията от коронавирус и затварянето на кинотеатрите в Италия, Южна Корея и Китай. 75% от приходите от предишните серии са генерирани извън САЩ.

"Чувстваме вашата любов и нетърпение да видите следващата част от сагата. Затова ни е тежко да съобщим, че се налага да отложим датата на премиерата на филма", пише продуцентът и изпълнител на главната роля Вин Дизел. "Стана ясно, че не всички фенове по света да го видят този май. Разбираме разочарованието, че ще трябва да се изчака по-дълго, но безопасността на зрителите е наша първостепенна грижа".

"Бързи и яростни" 9 не е първият холивудски хит, който ще излезе на екран със закъснение заради коронавируса. По-рано заради пандемията бе отложена премиерата на новия филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака", а снимките на "Мисията невъзможна" 7 бяха прекъснати.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    21 4 Отговор
    Снощи сънувах, че съм в рено каптур и съм теглил кредит за него и имам 5 бързи кредита и сме едно щастливо семейство вътре и пееме Stayin Alive на Биджийс. Само като се събудих и видях Дъстъра се успокоих.

    Коментиран от #6, #8

  • 2 гост

    12 3 Отговор
    Аз пък сънувах, че слагам турбина на моето рено и като го тествам на първа при потегляне излизат бели пушеци от гумите. Събудих се и възглавницата ми беше олигавена.
  • 3 ддс

    7 5 Отговор
    и съвсем да го отложат пак ще е добре, няма да има толкова прецакани деца обикалящи киносалоните.
  • 4 Голям Слон

    13 4 Отговор
    И тия станаха сага на сагите. Сега остана да направят някаква предистория. Как Вин Дизел е отраснал в българско ТВУ, а къдравия брюнет е осиновен от татко и татко. Тъй де, трябва да се спазва тренда. И в крайна сметка със сигурност някой някъде поставя условия какво да има във всеки един филм ;-)
  • 5 давиеба

    7 1 Отговор
    Е да ви е*а майката да ви е*а
  • 6 Бастун

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    и краката ти не бяха ли отвити сочещи към най-близкият контакт?4633
  • 7 ПЕРНИШКИО

    2 1 Отговор
    зара ди корона вируса ли ги отложиха , ти да видиш.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.