Last news in Fakti

13 Май, 2020 13:42 3 348 2

Превърнаха култов японски всъдеход в G-Klasse

  • suzuki-
  • samurai-
  • mercedes-benz-
  • g-klasse-
  • тунинг
Превърнаха култов японски всъдеход в G-Klasse - 1

В Съединените щати се продава една много интересна доработка, Става дума за култовото всъдеходче Suzuki Samurai, което е слезло от поточните линии през вече далечната 1986 година.

Превърнаха култов японски всъдеход в G-Klasse

Колата е с доста оригинална доработка и прилича на умалена G-Klasse. За известния японски всъдеход, преработен да прилича на германски Mercedes се иска сумата от 15 500 долара.

Превърнаха култов японски всъдеход в G-Klasse

Всъщност, доработката е прилична, но промяната не струва много. Броните, решетката на радиатора и капака за резервното колело са сменени. На калниците и задната врата са поставени табелите с надпис G13, а двигателят си остава същия.

Превърнаха култов японски всъдеход в G-Klasse

Моторът на Suzuki-то е с работен обем от 1.3 литра, а мощността му е само 63 конски сили. Пакетът от подобрения включва още климатична инсталация и аудио система, а според обявата, пробегът на автомобила е 101 500 км.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ти да видиш

    7 0 Отговор
    Навсякъде ги има тез сигани брей!
  • 2 Иванчо l-ви

    3 1 Отговор
    Е, толкова ли не намериха 300лв. за джанти.