Last news in Fakti

15 Май, 2020 11:31 11 135 13

Удължават гаранцията на "шкодите" и у нас

  • skoda-
  • гаранция-
  • автомобили-
  • българия
Удължават гаранцията на "шкодите" и у нас - 1

През последните седмици много от клиентите на Skoda имаха ограничени възможности да предявят своите гаранционни претенции към дилърствата, поради последиците от пандемията с Covid-19. Поради тази причина чешката марка предоставя на своите клиенти удължение на гаранцията, както за стандартната, така и за вече разширената гаранция, като специален жест към тях.

Удължаването на гаранцията се прилага в целия свят за всички автомобили Skoda, с изключение на автомобилите, произведени в Китай или за китайския пазар. Условие за това е Skoda гаранцията или вече закупената разширена гаранция да изтича в периода от 01.03.2020г. до 31.05.2020 година

Периодът на удължаването приключва три месеца след изтичане на оригиналната гаранцията или оригиналната разширена гаранция, но не по-късно от 31 Август 2020г., в зависимост от това, кое събитие ще настъпи първо.

Ограничението на пробега на разширената гаранция и други условия на Skoda остават в сила през цялото време на гаранцията. Ако удължаването на стандартната гаранция от марката се припокрива със старта на вече закупената разширена гаранция, то влизането в сила на закупената разширена гаранция се отлага с три месеца без допълнително заплащане.

* Това удължаване на гаранционните срокове е еднократен и доброволен жест от страна на производителя, без признаване на правно задължение или ангажимент за бъдещето.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гостенин

    14 4 Отговор
    Браво
  • 2 VagSuckSS

    8 10 Отговор
    Тези се сетиха, другите марки още преди месец и половина обявиха подобни мерки.
  • 3 Мошеници

    35 9 Отговор
    През 2015-та си купих чисто нова Фабия 1.6 дизел която взех с отстъпка от 9000лева защото вече имаше нов модел.Не след дълго започна да губи антифриз а в сервиза казваха,че няма теч както и високо налягане в охладителната система и ми препоръчаха да доливам периодично.В момента който изтече гаранцията обаче "установиха",че EGR клапана е дефектен и причината за "мистериозната" загуба на антифриз е била в него.Ремонта не беше евтин както и обслужването на колата докато беше в гаранция.Сега карам Хюндай i20 от които съм много доволен.

    Коментиран от #11, #13

  • 4 С.С

    6 12 Отговор
    Не ме интересува тази удължена гаранция на шкодите. Виж,на Дачия повече ще ме изкефи-иначе Сектанта ще е отчаян. :)

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 5 Гост

    7 5 Отговор

    До коментар #4 от "С.С":

    Тоя ц.ъ.р.в.у.л. да не е някаквъв, че го коментираш?
  • 6 Гост

    3 5 Отговор

    До коментар #4 от "С.С":

    Попитах те тоя ц.ъ.р.в.у.л. какъв е,че го коментираш изобщо?
  • 7 Българин

    8 4 Отговор

    До коментар #4 от "С.С":

    Коя Дачия?На Чаушеско ли?То голяма промяна до наши дни няма.

    Коментиран от #8

  • 8 Ха ха

    15 6 Отговор

    До коментар #7 от "Българин":

    На Дачията гаранцията е два часа или след осем завоя , което настъпи първо !!
  • 9 Чичи

    8 9 Отговор
    Най лошото копие на вагините пълен трошляк! Да не говорим за Сеат още по зле! По добре да се ориентирам към южнокорейците 7 години дават хората!

    Коментиран от #12

  • 10 Ник

    5 5 Отговор
    Дачия е номер 1
  • 11 На мен в фв фирмен

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Мошеници":

    Сервиз ст.загора ми смениха ориганолното копче за ел. Стъклата с друго лепено сто пъти с секундно лепило.Бях им я оставил за смяна на масло и филтри......
  • 12 Дядо

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Чичи":

    Е ми орентирай се на мама си в.... Или по вероятно към автоджамбазите
  • 13 123

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мошеници":

    Явно не си се зачитал в гаранцията от 7 години. Има толкова изключения, че ако нещо се случи с автомобила след първите 1-2 години, нищо не се покрива. Всъщност, покриват се само части и детайли, които не се чупят по принцип. На корейците това им е корейския, пардон коронния номер. От даден агрегат - двигател например дългата гаранция важи само са части, които по принцип са неразрушими...