Last news in Fakti

7 Юли, 2020 18:09 5 716 10

Нов вид свалка с пукане на гуми

  • гума-
  • запознанство

Полицията в гр. Хигашиура в японската префектура Айчи арестува мъж, нарязал гумите на стотици коли, съобщава Oddity Central. 32-годишният Йошито Харада обяснил, че използвал вандалщината като претекст да се запознава с жени.

Полицаите се натъкнали на "сваляча", след като 43-годишна дама потеглила с покупките от супермаркета, но само след няколко метра установила, че предната лява гума на колата ѝ е спаднала напълно. Спряла да провери какво се е случило, когато към нея се приближил любезен мъж и ѝ предложил помощ.

Жената останала очарована от кавалерския жест, но изведнъж си спомнила, че година по-рано вече била попадала в същата ситуация. Галантният джентълмен също изглеждал подозрително познат.

Пострадалата веднага се обадила на полицията и след проверка на видеозаписите от охранителните камери се оказало, че броени минути преди да предложи помощта си, мъжът собственоръчно е спукал гумата. Йошито Харада веднага признал вината си, но се оправдал, че това бил единственият му шанс за запознанства с жени.

Когато последният инцидент влязъл в новините, заваляли сигнали за подобни случаи от 2013 г., за които също бил заподозрян мъж на име Харада. В крайна сметка полицията установила, че Йошито е спукал гумите на поне 1 000 автомобила.

През 2013 г. японският Дон Жуан избегнал ефективна присъда, защото се съгласил да компенсира пострадалите жени с по 30 000 йени (около €250) за нанесените щети и да носи електронна гривна, за да могат родителите му да следят къде ходи. Три години по-късно обаче Харада отново бил арестуван, след като друга жертва се оплакала от ухажорската му тактика.

Точният брой на гумите, които Йошито е нарязал, остава неизвестен. Според полицията обаче през последните седем години обаче японецът се натъкнал на два пъти на едни и същи жертви, а поне две от тях се познавали, което говори за вандализъм в особено крупни мащаби. Печалното е, че въпреки всички положени усилия и щети за стотици милиони йени Харада така и не успял да привлече вниманието на нито една от пострадалите жени.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 2 Отговор
    това не е свалка а психо садизъм

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Komapak

    12 6 Отговор
    Интересен метод за запознанство. Много креативен😁😁😁😁
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Алфа Вълкът

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Искам да ти спукам задната гума.
  • 5 Дебелеевски

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А ти си "на всяка манджа Мерудия". Защо не си седиш в Блиц, където ти е мястото?!
  • 6 Любезният пукач

    3 2 Отговор
    - Добър ден госпожо, навела сте се сменяте гума, Пук! ;))
  • 7 Какви ,,госпожи,...?!

    0 2 Отговор
    Да пази Бог,...!(Сигурно е излязъл от л.,.тоз...!)
  • 8 За гумите разбрахме 1000

    1 0 Отговор
    А колко са сливите не казват! А там е интересното!
  • 9 дрт прч

    1 0 Отговор
    ТОЗИ Е ГОЛЯМ БАСТУН. ЗАСЛУЖАВА ДА ГО БОЦНАТ
  • 10 Цоко

    1 0 Отговор
    Ами пич е. Пукал ги е, но след това ги е оправял.