Last news in Fakti

18 Август, 2020 10:57 4 416 19

Ето ги новите автомобили на Джеймс Бонд

  • джеймс бонд-
  • aston matrin-
  • 007

Британската компания Aston Martin ще пусне ограничена серия автомобили в чест на излизането на новия шпионски филм

Ето ги новите автомобили на Джеймс Бонд - 1

Aston Martin ще представи специални издания на моделите Vantage и DBS Superleggera в началото на 2021 година, като така ще отпразнува излизането на новия филм за Джеймс Бонд "Няма време за умиране" (No Time to Die). Автомобилите са разработени от подразделението Q на Aston Martin.

Ето ги новите автомобили на Джеймс Бонд

Специалната версия Vantage 007 е вдъхновена от външния вид на оригиналния Aston Martin V8, който дебютира през 1987 година в Sparks Out of Eyes с участието на Тимъти Далтън. Общо 100 екземпляра от Vantage 007 Edition ще бъдат произведени на цена от 161 000 британски лири всеки.

Ето ги новите автомобили на Джеймс Бонд

Уникалният Vantage се отличава с ретро оформена радиаторна решетка с хромирани тръби и жълти акценти, контрастиращи със специалната боя Cumberland Grey. В салона впечатление правят черна кожа, и „тъмен хром“ с логото 007. Като опция могат да се поръчат ски и багажник за тях.

Ето ги новите автомобили на Джеймс Бонд

DBS Superleggera 007 Edition ще се изработи само в 25 автомобила. Този автомобил разполага с керамично сива боя, детайли от въглеродни влакна, 007 лога, ефектен дифузьор и 21-цолови колела. DBS Superleggera 007 Edition е с цена от 279 025 паунда.

Ето ги новите автомобили на Джеймс Бонд

В новия филм "Няма време за умиране" ще бъдат показани четири модела Aston Martin наведнъж - класическият DB5, споменатите вече V8 и DBS Superleggera, както и хиперколата Valhalla.

Ето ги новите автомобили на Джеймс Бонд


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    8 13 Отговор
    под секрет не казвайте на никой, ама гласят за бонд мобил следващия филм новата дачия която сега ще излиза

    Коментиран от #9

  • 2 Komapak

    9 8 Отговор
    Астън Мартин ще сложат.... Няма да се излагаме я!!! Повече от 10000 без ремонт не издържа, но колкото за един филм, става

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Трифонов

    16 5 Отговор

    До коментар #2 от "Komapak":

    Дааа... с двигател на Mercedes-Benz AMG и една от най-добрите автоматични трансмисии на ZF... едва ли ще издържи повече от 10 000 км. Що не седнете малко да почетете, после да покарате това-онова и после да ръсите мозък по форумите.
  • 4 фен

    10 2 Отговор
    Следващия филм Бонд ще бъде с Тесла.Как си представяте Бонд на зарядна станция хахахахах!
  • 5 111

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Komapak":

    Казва някой който е виждал Астън Мартин само на картинка от дъвка Турбо... Това е ръчно изработен бутиков автомобил в лимитиран тираж, споделящ много части от доста по-популярни коли. Тук се плаща за дизайн, ексклузивитет и престиж.

    Коментиран от #6

  • 6 Komapak

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "111":

    Дали? Мой познат имаше DB9. Горе долу колкото струва колата, толкова даде и за ремонти. Доста добре съм запознат! Живея извън България и имам достъп до такива коли. Едно време беше любимият ми автомобил. Реалността е друга, но няма как да го знаеш след като вярно си я виждал на картинка от дъвки turbo. Апропо в тези дъвки имаше Лагонда, произведена от Астън Мартин. И досега това е най-неуспешния им модел.

    Коментиран от #7

  • 7 А бутилките са празни като след...безбро

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Komapak":

    Те и тия не са баш британци.То вече британски марки май няма.

    Коментиран от #10

  • 8 ΞLΞVΛTΞ

    6 7 Отговор
    Двигател на Бенц е ква е тая марка дето сама не си прави двигателите.Дачия ползващи Рено и тия.Ама Дачиите са ширпотреба възможно най-евтиното а тия били бутикови индииски или там каквито са таралясници сглобени от пакистанци в Лондонистан за баснословна сума претендиращи за англииски стил.Че аз ще си взема едно АМГ и ще е сто пъти повече от тоя коптор.
  • 9 С.С

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Секта...без да искам,споделих тази твоя информация със студиото Пайниуд,където се снимат сцените от 007 и там хората останаха удивени. Как е възможно-ми казаха те,някой да знае това?! Това било най-тайният от тайните проекти за следващият филм с Бонд. Само че....само лошите щели да карат некви електрически Дъстъри,за да имало повече съспенс за сцените с каскади. :))
  • 10 Komapak

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "А бутилките са празни като след...безбро":

    Kathram, Morgan, Ariel, McLaren, TVR... Има. Който търси, намира😊
  • 11 ΞLΞVΛTΞ

    3 5 Отговор
    Мклярен фалира изпаднаха в несъстоятелност морган ползват двигатели на БМВ.ТВР фалираха Катърхам произвеждат пазарски колички продавани като коли.Ариел ползват други двигатели.Англия са смешници нямат нищо.

    Коментиран от #12

  • 12 Komapak

    4 4 Отговор

    До коментар #11 от "ΞLΞVΛTΞ":

    Я ми цитирай някоя, поне една единствена бутикова немска марка. Не тунинг а собствено производство от край до край. Всичко масово се произвежда(силно казано) в Германия. Всичко бутиково в Англия. Между другото мразя морган заради избора им на двигател. От целия свят най-некадърния двигател на БМВ си избраха. Колкото до Макларън, чакам да потвърдиш твърденията си с факти. Колкото до смеха ти относно Англия само да ти кажа, че само ферари няма завод на острова. Или формула не е фактор?

    Коментиран от #13

  • 13 ΞLΞVΛTΞ

    4 3 Отговор

    До коментар #12 от "Komapak":

    Е то и в Турция има завод на Тойота и какво.Англичаните са пълни глупаци и некадърници истинските им марки като Лейлънд фалираха защото не можеха да се конкурират с френските и немски марки пълни боклуци.И сега е същото с уж "премиум" кочините им Ягуар и тн всичко е на чужденци.Сами за нищо не стават непродаваеми коли пълна скрап.А за макларън пиши на англииски в гугъл и щи излезе.Ако не знаеш англииски то тогава закъде си тръгнал в тоя живот.
  • 14 Alex

    1 0 Отговор
    И язе пробвах у Гугъл да му пиша на английски, тоа па ми вика да му пиша с латински букви... Не го е срам тоз Хюгугъл
  • 15 Ввв

    1 2 Отговор
    Прехвален боклук нямащ дори собствен двигател до скоро....
  • 16 Sparks Out of Eyes

    2 0 Отговор
    такъв филм не съществува

    Коментиран от #19

  • 17 ΞLΞVΛTΞ

    0 1 Отговор
    анааа
  • 18 ΞLΞVΛTΞ

    0 1 Отговор
    ана му соске
  • 19 007

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Sparks Out of Eyes":

    Абсолютно сте прав Колега и не само ,че не съществува такъв филм с Тимоти Далтън ,ами изобщо не съществува (Далтън играе 007 в два филма - "The living daylights" - 1987 г. и "Licence to kill"-1989 г.) ,не знам "ерудитите" написали статията ,от къде са черпили информация (сигурно от кварталната фризьорка).