12 Април, 2011 19:17 1 195 0

Защитени и стилни с OJ Mister

Мото ръкавиците винаги са били един от най-важните компоненти на екипировката ни, а в същото време те внасят елегантност и придават стил на всеки моторист. Изработени от естествена кожа с обработка за водоустойчивост, ръкавиците OJ Mister имат водоустойчива и дишаща мембрана 3M™ Thinsulate™.

3M™ Thinsulate™ се използва за направата на якета, панталони, ръкавици, шапки и ботуши, за да топлят в студени дни. Уникалният микрофибър, от който е изработена мембраната, образува въздушен слой  между кожата и околната среда. Колкото повече въздух „улови” материята, толкова по-добра е изолацията от студения външен въздух. Тъй като тъканите в 3M™ Thinsulate™ са по-тънки от повечето други синтетични или естествени изолатори, те задържат повече въздух в по-малко пространство, което естествено прави 3M™ Thinsulate™ по-добра.

Освен в производството на дрехи, 3M™ Thinsulate™ се изпозлва и в индустрията като шумо и топлоизолатор на автомобили и други превозни средства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА