Last news in Fakti

5 Ноември, 2020 12:44 4 126 9

Най-мощният шестколесен пикап в света

  • пикап-
  • 6x6-
  • rezvani

По предварителни данни иновацията ще бъде изградена на базата на четвъртото поколение Jeep Wrangler и ще е оборудвана с 6.2-литров компресорен двигател с над 1000 конски сили

Най-мощният шестколесен пикап в света - 1

По предварителни данни иновацията ще бъде изградена на базата на четвъртото поколение Jeep Wrangler и ще е оборудвана с 6.2-литров компресорен двигател с над 1000 конски сили


Американската компания Rezvani, известна с екстремното високопроходимо превозно средство Tank, публикува тийзър изображение на новия си модел, наречен Hercules 6x6. В съобщението се подчертава, че колата ще бъде „най-мощният пикап на Земята“.

Според Motor1 премиерата на колата трябва да се очаква през следващите няколко седмици. В момента американците вече правят предварителни поръчки за новия продукт. За целта клиентите трябва да оставят депозит от само 266 долара.

Съдейки по изображението, дизайнът на пикапа ще наподобява високопроходимото превозно средство Tank. Колата ще получи квадратни арки над колелата, висок просвет, големи колела и офроуд гуми. Всички технически характеристики на Hercules 6x6 се пазят в тайна.

По неофициални данни иновацията ще бъде изградена на базата на четвъртото поколение Jeep Wrangler и ще бъде оборудвана с 6,2-литров компресорен двигател с мощност от над 1000 конски сили.

Първоначално беше планирано пикапът Hercules 6x6 да бъде представен на обществеността през изминалото лято. Времето на дебюта обаче беше изместено поради пандемията Covid-19.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хи хи хи

    10 18 Отговор
    На кой му пука за американските бклуци особено в Европа.

    Коментиран от #4

  • 3 един от многото

    12 3 Отговор
    С това чудо ако пресечеш София по диагонал , трябва да зареждаш два пъти гориво.
  • 4 я си карай

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Хи хи хи":

    1.2 корсата, със всесезонните гуми и махнатия катализатор и недей посяга към гроздето. Или то ти е нависоко, или си много нисък.

    Коментиран от #8

  • 5 Отговор

    0 0 Отговор
    Основата е Джийп Гладиатор

    Коментиран от #9

  • 6 Джугам

    6 4 Отговор
    Децата от махалата ще са много впечатлени, може и някоя силиконка да ми се върже, но за офроуд машина има по-добри и по-евтини модификации
  • 7 На метан добре ли работи този мотор

    2 0 Отговор
    Сигурно има място за голяма бутилка?
  • 8 Ха ха

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "я си карай":

    Тия безмислени коли никой не ги ще тука.Едно Клио 1.1 и съм в джаза.Тоя барутник на никой не му трябва
  • 9 123

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Отговор":

    Чекай, не бързай толкова, в БГ още не са чували за гладиатора. Тук още верват, че танка е на базата на тойота.