20 Ноември, 2020 08:15 18 611 48

Запознайте се с най-скъпата и най-луксозна S-Klasse

  • mercedes-benz-
  • s-klasse-
  • maybach
Запознайте се с най-скъпата и най-луксозна S-Klasse - 1

Mercedes най-сетне представи официално най-луксозният автомобил в гамата си Mercedes-Maybach S-Klasse. Големият и свръхлуксозен седан на стойност над 200 000 евро ще влезе в продажба през пролетта на следващата година.

Запознайте се с най-скъпата и най-луксозна S-Klasse

Новият Mercedes-Maybach S-Klasse W223 достига 5 469 мм на дължина, а междуосието му е 3 396 мм, тоест той е с 18 см по-дълъг от вече удължената S-класа с индекс L. Лесно е да го различите и по огромната радиаторна решетка, изобилието от хром и специалните 20-цолови джанти.

Запознайте се с най-скъпата и най-луксозна S-Klasse

Интериорът е облицован с кожа Nappa и дърво. Отзад има две широки електрически седалки с подложки за краката на пасажерите, отопление, вентилация и масаж. Пътниците отзад имат разтегателни маси, подвижни таблети и отделен сензорен екран за аудио и климатичния контрол.

Запознайте се с най-скъпата и най-луксозна S-Klasse

Първият вариант, който беше показан беше на Mercedes-Maybach S580 - едис свърхлуксозен седан, оборудван с четирилитров битурбо V8 двигател с мощност от 496 конски сили. По-късно германците обещават и V12 с 630 коня. Седанът получи още иновационно въздушно окачване и напълно управляемо шаси.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 30 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сарая

    126 12 Отговор
    Оставиха ли място за газова уредба ?
  • 2 Covid

    27 31 Отговор
    Страхотен! И отвън и отвътре. Добре че промениха гадното табло, че хич не се връзваше с S клас.

    Коментиран от #9, #11, #47

  • 3 Валентин

    52 14 Отговор
    Хайде добро утро на пуберите, разбирачите и хейтърите, закъснявате с коментарите и плюенето колко е смотана и нищо не става от колата......

    Коментиран от #15, #46

  • 4 бойко шкафа

    42 4 Отговор
    Ами хайде бързо към дилара да поръчваме.И моля не се блъскайте на опашката ще има за всички..
  • 5 пубер

    24 40 Отговор
    Китайски бклук
  • 6 Са ганю ше почне да цирика

    36 21 Отговор
    Че голфа е по убав😂😂😂😂
  • 7 Алфа Чакал

    29 11 Отговор
    Вътре е страхотна.Фаровете нещо не ме кефят ,но все пак S-класа е най-най-най.Ако някой ми каже нещо друго да посочи кой автомобил да 200 000 е по -добър.

    Коментиран от #29

  • 8 Румен Гайтански

    25 1 Отговор
    Изпреварих Марешки и поръчах първия за България, йес, велик съм

    Коментиран от #21

  • 9 Гаргамел

    25 0 Отговор

    До коментар #2 от "Covid":

    То пък щото тоя playstation се връзва....
  • 10 Таблет

    17 2 Отговор
    на колела. Шаовей.

    Коментиран от #12

  • 11 ФАКТ

    24 14 Отговор

    До коментар #2 от "Covid":

    колега..с теб явно имаме различни вкусове..по мое виждане..тази кола от снимката...,,от вън..няма никаква визия..а красива е последното нещо което мога да кажа..сегашната и предишната s-класи СА В ПЪТИ ПО красиви...вътре таблото също грам не ми допада..само таблети е трясното..отзад външно..е спокойно мога да кажа грозна..и много нескопосона..,единственото хубаво по нея е отзад но вътре...единственото...сегашния модел на ес-класата буквално е мнооого по красива от тази..всъщност тази от снимката направо си е грозна..и по никакъв начин не отговаря на името ес-класа..ама хич....аз поне мисля че мерцедес този път здраво са се изложили с този си модел..поне външно...вътрешнооо,,що годе бива отзад..отпред таблото много ръбесто..

    Коментиран от #19

  • 12 ФАКТ

    16 2 Отговор

    До коментар #10 от "Таблет":

    ,,,в това шоавей на колела определено има доста истина,,,и таблети на колела пак би му отивало...а отвън...буквално нищо интересно.както казах сегашната ес-класа..е в пъти по изваяна...но както се казва..всеки си има вкус..за едни е хубава за други като нас не струва....ама то пък на кого му пука..въпроса е да става разгвор..
  • 13 Blackthorn

    19 2 Отговор
    Хубаво китайче!
  • 14 kick

    23 2 Отговор
    Мерцедес тотално изгубих стила си, лутат се в различни дизайни
  • 15 ФАКТ

    17 2 Отговор

    До коментар #3 от "Валентин":

    ,,,колега не е въпрос на пубери..а на вкус..и по мой вкус по никакъв начин от никъде нито вътре нито вън..има нещо интересно отговарящо за ес-класа..вътре е само таблети..а вън кола за пенсионери...казвам го съвсем честно.ако примерно някой ми подари една такава кола..моментално я пускам за продан..и не се правя нито на разбирач..нито съм пубер..изказвам си мое виждане според моя вкус...сегашният модел е 100 пъти по интересен...предишният също..

    Коментиран от #22

  • 16 Бг Батка

    7 11 Отговор
    Отвън малко на луксозен Форд Мондео ми прилича, вътре си е супер
  • 17 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    21 4 Отговор
    От толкова много екстри само по един вибратор в седалките им липсва...

    Коментиран от #18

  • 18 Кой за какво

    11 6 Отговор

    До коментар #17 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    си мечтае! Това не е кола за "модерни" като теб бе! Вибратороползвател....
  • 19 Иванчо l-ви

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "ФАКТ":

    Ми недей си го купува....

    Коментиран от #20

  • 20 ФАКТ

    6 6 Отговор

    До коментар #19 от "Иванчо l-ви":

    ...иванчо нямам парите да го купувам..но ако приемем че имам пари да купя примерно 10 такива...никога не бих си купил тази кола..нали и за това ти казах че ако ми я подарят..бих я продал на момента...а ти ми казваш да не я купувам..че за какво да купувам(имам предвид ако мога да си я позволя).. нещо дето грам не ме кефи..???...ти ако имаш много пари примерно..би ли си купил кола дето ти е грозна от всякъде..???айде не грозна..но..просто нищо интересно не виждаш в нея...от какъв зор ще даваш стотици хиляди за нещо дето грам не ти хваща окото.....но ако на теб ти харесва...няма нищо лошо в това..никъде не съм казал че трябва всички да я виждат като мен..ти я харесваш..ок..аз не я харесвам..пак ок....не сме тук да убеждавам хората..дали е красива или не..а просто изказвам свое виждане към колата..пожелавам на всеки да има пари да може да си я позволи...но не мога да ти казвам дали да я харесваш или не....за мен това е колата с визия за пенсионери...но за мен...за теб може да изглежда като ферари или ламбо..няма никакъв проблем..
  • 21 Френд

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Румен Гайтански":

    Не му трябва, човекът е практичен. Кара си предния модел и си свирка.
  • 22 Пурко

    8 7 Отговор

    До коментар #15 от "ФАКТ":

    Много ясно че ще я пуснеш за продан понеже нямаш пари за да я обслужваш и поддържаш! Не е автомобил за бедняци едва свързващи двата края с мизерни бг заплати! Това не е Дачията ти пред панелния блок!

    Коментиран от #33, #34

  • 23 AJAX

    14 12 Отговор
    Кога Гроздето е високо ни се види бая Кисело... Поне не драскайте простотиите си ...Аман от Дебили!
    УИКАЛНО ТВОРЕНИЕ НА МБ 😳

    Коментиран от #24

  • 24 Луд с кирка

    11 3 Отговор

    До коментар #23 от "AJAX":

    Абе много цилиндри много нещо. А масите да карат сапунерки на ток и да ядат хлебарки щото са пълни с белтъчини. Ние с S ките ще караме на пържоли
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Комунизма

    10 3 Отговор
    Мерцедеса беше кола през комунизма сега вече тези правени в Китай и Турция ме ми ги фали
  • 27 Комунизма

    10 2 Отговор
    Мерцедеса беше кола през комунизма сега вече тези правени в Китай и Турция ме ми ги фали
  • 28 Батман

    4 3 Отговор
    Верно е
  • 29 ВикиЛексъс

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Алфа Чакал":

    Това не е просто Ес клас....а Майбах и базовия модел стартира от 209 000 евро сза Майбах 580....показаният модел е с много екстри за които се доплаща тлъсто...първо ексклузивният червен премиум цвят е само за Майбах и е 4300 евро...само от това се почва с 214 000 евро цена за базовия Майбах с "малкия" мотор за 2021 година със 496 коня.....ако се търси по-евтино със същия лукс и големина има 760 Ли фейслифт 2020 г. и то с 12 цл. мотор 610 коня за около 100 000 евро с остатъчна гаранция 3 години има много екземпляри в продажба в Германия.
  • 30 Гост

    14 3 Отговор
    Няма ги аристократичните овални форми в интериора като при предишната W222. Всичко е заменено с някакви лъщящи повърхности, светещи лайснички и екрани. Външно по-бива, но просто си личи, че основната таргет група са новите китайски милионери.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Ввв

    8 3 Отговор
    Грозотия!!!
  • 33 Дурко

    12 3 Отговор

    До коментар #22 от "Пурко":

    Извинявай, ама за тия пари и обслужване ли трябва да има? Като си толлова умен кажи кое точно прави тази кола ултра хай премиум ексклузив, абсолюте спитцен классе айнц референц, ако не именно пословичната здравина и надежност? Това чудо би следвало да изкара 1 000 000 км. само със смяна на масло, филтри и накладки и ремък на 500 000. Това е истински хай енд, "умнико" Ханс. През останалото време би следвало само да пътуваш в уникален комфорт, ползвайки всички джаджи и екстри и изобщо да не се замисляш и да не допускаш че нещо може да се развали. Щото ако на втората седмица ти откаже жестовия контрол за сваляне на стъклото и почнат да те привикват за сервизни акции за софтуеърен ъпдейт че вместо габарити ти се включват аварийните и четиризоновия климатик е станал двузонов (на едните Сибир, а на другите Сахара) тогава евеем ти имиджа, евеем ти кефа. По-добре Дачията пред панелката.
  • 34 Тоя цвят за царкировци ли е

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "Пурко":

    или за мексикански наркокартелни босове. Или за Аладин Диктатора? А може би за Борат Сагдиев?
  • 35 Мони

    0 0 Отговор
    Брат ходи на очен лекар и после на психиатър.
  • 36 PAPI

    1 5 Отговор
    Голфа като е по-хубав си го вземи в багажника ;)
  • 37 Съдията Дред

    5 0 Отговор
    Решетката , пък и общата визия, напомня на Кадилак
  • 38 Алфа Ромео

    5 1 Отговор
    Щом е червена вземам я, аман от сиви, черни и бели коли, тия хора се побъркаха, природата ни е дала толкова много прекрасни цветове.
  • 39 Е колко па да е убава

    5 5 Отговор
    Сигурен съм че новия Фаетон ще е по добър от нея, да не говорим че за мене от А 8 по добра лимузина нема

    Коментиран от #43

  • 40 Врачанина

    7 0 Отговор
    Не ми и требва да се запознавам с таз S класка баце карйте се я щом имате толкова стотинки да я купите я немам
  • 41 CLS

    5 0 Отговор
    Този таблет зад волана хич, хич не подхожда на името...
  • 42 Мислител

    3 0 Отговор
    Помислих, че е Сеат Ибиза
  • 43 Хухуху

    0 2 Отговор

    До коментар #39 от "Е колко па да е убава":

    Това е автомобила А8 карам 3та поред по моделите сега е 2016 догодина живот и здраве новия модел А8 е за практични хора хубава кола с ниска подръжка и супер здрава .Незнам защо всеки път ми слагат минуси
  • 44 Пуй

    1 1 Отговор
    Колата е добра за парите си хихи.кат ни ви харесва не купувай те по добре си купете японЦки кош
  • 45 Бай Тошо

    3 0 Отговор
    Прилича на Хюндай
  • 46 ддд

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Валентин":

    Сигурно таблото над волана ,за скороста много ти допада?
  • 47 Супер е

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Covid":

    взели са доста от Renault Megane :)
  • 48 Кой Тоз

    0 0 Отговор
    Бартер?!?!