15 Януари, 2021 14:41 5 475 11

Новото комби Mercedes C-Klasse премахна голяма част от камуфлажа

  • mercedes-benz-
  • c-klasse-
  • комби
Новото комби Mercedes C-Klasse премахна голяма част от камуфлажа - 1

В края на миналата година папараци от изданието Motor 1 за първи път уловиха в обективите си новото комби на Mercedes-Benz C-Klasse. Колата обаче беше покрита с тежък камуфлаж и беше в спортната си версия с решетка Panamericana. Сега същите фото шпиони успяха да заснемат стандартната версия на предстоящата C-Klasse, която е с доста минимален камуфлаж.

Останалият по колата камуфлаж покрива промените в предницата и по кърмата, но общият екстериорен дизайн е видим. Различават се повече ъглови линии, както и фарове в стила на обновената Е-Klasse. Комбито трябва да бъде представено официално през 2021 г., но няколко месеца по-късно от седана, който може да дебютира през първата половина на годината.

Но през 2022 г. очакваме да видим не само AMG версии на модела, но и вариант с повишена проходимост All-Terrain. Последният ще е с пет врати и ще е насочен към директно съперничество с Audi A4 Allroad. Според слуховете вече няма да има купе версии в семействата на C- и E- класите. Уж вместо тях те ще пуснат една нова спортна двувратка, обозначена, като CLE.

Оставайки разпознаваеми отвън, всички модели от семейството на C-Klasse ще получат в новото си поколение сериозно преработен интериор с технологии от S- и E- класите. Гамата двигатели, както се очакваше, също ще бъде значително по-различна, като сериозен акцент ще бъдат хибридните силови трактове, базирани на бензинови четирицилиндрови турбомотори.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Олете тва време

    13 8 Отговор
    Новото комби като старото комби иато още по-старото комби а то е като първата теиколка на Бенц с Двг и капеде 30%

    Коментиран от #3, #9

  • 2 Един от народа

    23 7 Отговор
    Отново продължава германската традицията от последните 15 години, /включваща БМВ и Ауди/ да се сменят само едни фарове и стопове

    Коментиран от #6

  • 3 Случаен

    17 5 Отговор

    До коментар #1 от "Олете тва време":

    На триколката на бенц кпд е не повече от 10%, на новите мерцедеси е към 40%. И пак по-добре да заредиш 1000км пробег за 2 минути отколкото да чакаш часове за 200-300км

    Коментиран от #4

  • 4 един от стадото

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "Случаен":

    точно. Колкото по- малко се въртиш покрай колата си, толкова по- голямо е твоето КПД. В крайна сметка то е най- важно във веригата асистенти- човек. Ще им слугувам аз на тях, разни електрички, перални с интелект и програми като на совалки, безжични бъзикни и роботи прахосмукачки. Не не пера на ръка, карам ДВГ, не мета с метла, не ми сервира робот, не ч.кам надуваема кукла, не правя онлайн срещи. Не си бия Модерна за вируса, не гласувам за демократи, не съм веган- ям месо.. Дали съм расист, не знам, но има връзка между капедетата между расите процентно кой каквото да твърди.
  • 5 сектант

    5 1 Отговор
    една от малкото коли които харесвам

    Коментиран от #11

  • 6 Японеца

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Един от народа":

    Немска конфекция- качествена!
  • 7 Николай

    2 1 Отговор
    Сталин навремето още го е казал:
    Есть Мерцедес есть проблем, нет Мерцедес нет проблем!

    Коментиран от #10

  • 8 Канцлер Акт

    0 0 Отговор
    Щом не е електрокар, ще плащат глоби на Биг Брадър.
  • 9 До 1

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Олете тва време":

    Ти си примитивен и умствено ограничен дебил.Признай си го и ще почувстваш как ще ти олекне.
  • 10 Запомни Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Николай":

    Ти си некомпетентен. Разбираш от автомобили колкото абориген от космонавтика.
  • 11 Прапуск сектант

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "сектант":

    Защо не си посочил кои други автомобили харесваш? Един от тях разбира се е Москвич,нали така? И то с ударение върху първата сричка,както го изговаряше мой познат тракторист от Долно Камарци.