26 Май, 2011 14:26 2 004 0

Шпионски снимки на мотора Honda Crosstourer

Новите мотоциклети на най-големите мото производители в бранша винаги са чакани с голямо нетърпение и предизвикват любопитството на мотористите по цял свят. Такъв е случаят и с последната концепция на Honda, а именно моделът Crosstourer. Идеята за мотора беше представена на миналогодишното мото изложение EICMA. Наскоро в мото пространството изтекоха шпионски снимки на мотоциклета и изглежда, че ендуро  модела с V4 двигател от VFR1200F, е готов да дебютира.

От EICMA насам, външният вид на мотора не се е променил много, въпреки големия камуфлаж. Формата на предния фар е останала същата, профилът на опашката е доста тънък (както при концептуалния модел) и явно Honda създава тенденция за опустошително ендуро.

Очаква се Honda Crosstourer да е оборудвана с най-висок клас японска технология, дигитален инструментален панел, което е пробив в наложилия се принцип за голямо табло. Също така, мотоциклетът е снабден с DTC софтуер, тракшън контрол и мулти мап двигател, който би трябвало да е много по-плавен в работата си, отколкото досегашния V4. Резултатът от това може би ще е малко по-слаба мощност и по-добро разпределение при ниските обороти.

Очакваме с нетърпение официалната презентация на мотоциклета Honda Crosstourer.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА