Last news in Fakti

24 Март, 2021 15:33 5 745 27

Subaru показва нова версия на Outback в края на месеца

  • subaru-
  • outback

По-корава версия на комбито ще дебютира на 30 март

Subaru показва нова версия на Outback в края на месеца - 1

Subaru показа няколко тийзъра в които се вижда част от нов „по-корав“ автомобил на базата на последното поколение Outback. Модела ще бъде представен онлайн на 30 март, като засега от японската компания не разкриват много подробности.

„Легендарният Outback е най-коравата и способна машина в гамата на Subaru правена някога. Но какво ще се случи, ако я направим още по-способна?“ Така от Subaru започват рекламната кампания на новия модел.

Засега знаем, че ще със сигурност ще видим променен външен вид, като се очакват защити на предната броня, праговете, задната броня и арки на калниците. Окачването най-вероятно също ще бъде подобрено, като това ще се отрази главно на клиренсът.

Повече за новото Subaru ще разберем в края на месеца при официалното представяне, когато ще видим и от какъв мотор ще бъде задвижвано повдигнатото комби.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 яоя ояя

    13 61 Отговор
    пак ще има смрад на неизгорял бензин от тея боклуци
  • 2 Офроадер

    8 56 Отговор
    много са добри в рекламните клипове, ама в реалния живот, по добре дане напускаш магистралата ....

    Коментиран от #5, #20

  • 3 Явно

    55 2 Отговор
    не сте гледали любителските клипчета, в които Субару вади от една кална поляна няколко БМВ-та.
  • 4 Батко

    59 3 Отговор
    #1 и #2, личи си, че и двамата само сте виждали паркирали субарута.
  • 5 реалистъ

    27 11 Отговор

    До коментар #2 от "Офроадер":

    AWD системата на Subaru e много добра, те са спецове в тази област, защото почти всичките им коли са със задвиждване на 4-те колела. Проблемът при тях са boxer двигателите, това е стара технология, също така гарнитурите им избиват често, и са по-сложни за ремонт ако се наложи да се отварят.
  • 6 forester

    47 3 Отговор
    Карам Forester 2005-та 125 к.с, дори газ не съм му сложил, харчи 11 на 100 градско, върши ми чудесна работа през зимата, тъй като живея на края на града на един баир и тук рядко почистват, съседите не вадят колите, а аз си карам Субару-то без проблем. Имам и лозя, до които се стига по доста "труден" черен път, ама и там никакви проблеми, дори когато е кално. Почти нищо не съм сменял за 5г. и 70 хил. км.
  • 7 Someone

    47 4 Отговор
    Отиваме с приятелско семейство на Пампорово преди няколко години, когато имаше повече сняг. Аз съм с 4matic той с едно невзрачно 15 годишно Субару Аутбек на газ. Тръгваме към пистите и разбира се няма къде да се спре. Успявам да намеря някакво място и пича ми вика. Спирай, аз ще се оправя. Спрях аз и го гледам. Засили се отстрани на пътя, където беше натрупан снега от почистването и се бухна директно. Викам му "И сега, как ще излезеш?" тоя само "Споко, ще видиш".
    Приключваме и отиваме към колите пича си влиза смело, запали я, ръгна задна, газ, ляво, дясно и колата излезе. Не само аз, а и други хора гледаха и цъкаха с език. Ако аз се бях набил така с Е-Класата там щях и да си остана...
    Още си го търкаля и не иска да го сменя. Има си кола "за пред хора", но когато трябва да се мине от всякъде е само със Субаруто...
  • 8 Дфен

    2 36 Отговор
    Субару е по зле от дачия в тубата има много клипове за субару

    Коментиран от #11

  • 9 0000

    6 18 Отговор
    Страхотен дизел и скоростни кутии имат .едно ремарке пълно с тях закарах на вторични онази седмица
  • 10 Антон

    4 8 Отговор
    И тези спряха някъде в миналия век.
  • 11 Bobo

    13 1 Отговор

    До коментар #8 от "Дфен":

    Кога точно се качи на субару?? Специалист, и колко субарута си имал?? Аман от ваг комплексари
  • 12 Като гост

    3 3 Отговор
    Ако го яде ръждата като предишните няма да е кола. Иначе нямам други забележки.
  • 13 Димитър

    9 2 Отговор
    Интересното е, че статията е за нова кола, а всички вие коментирате 15-20 годишни дараци, каквито каквито карате, а сте виждали нова кола на картинки от дъвки турбо. Просто завистливи нещастници.
  • 14 Димитър

    1 2 Отговор
    Интересното е, че статията е за нова кола, а всички вие коментирате 15-20 годишни дараци, каквито каквито карате, а сте виждали нова кола на картинки от дъвки турбо. Просто завистливи нещастници.
  • 15 Димитър

    2 1 Отговор
    Интересното е, че статията е за нова кола, а всички вие коментирате 15-20 годишни дараци, каквито каквито карате, а сте виждали нова кола на картинки от дъвки турбо. Просто завистливи нещастници.
  • 16 от Димитър

    4 0 Отговор
    До Димитър
    Хорат които коментират може и да са нещастници,но спазват добрия тон и не обиждат.А ти може да си "щастлив" олигофрен,но си......олигофрен.
  • 17 Ехооо

    0 3 Отговор
    Я някой собственик на Субару да каже колко излиза като пари смяната на всички масла, филтри и реглаж на клапани / например на модел 3.0 H6, 2005-2010г/!?

    Коментиран от #18, #23

  • 18 2008

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Ехооо":

    Моят аутбек е 2008г, 2,5 л. мотор. Масло и филтри - 82 лв.

    Коментиран от #22

  • 19 Борисов

    3 0 Отговор
    Субару е велик автомобил ! И да не се обаждат неподготвени и такива, които никога не са карали такъв автомобил !
  • 20 A1fact

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Офроадер":

    Ти се ненормален и никога не си помирисвал Subaru, камо ли да си карал.
  • 21 Дядо Мраз

    3 0 Отговор
    Всички който тук плюят тези автомобили ,след като покарат Субару си променят мнението за тях.А за подръжката ваг групата не са по евтини
    Някой дизели са с по два ангренажни ремъка и се сваля двигателя при смяната му.Така че не говорете неща който не сте изпитали от личен опит.
  • 22 Георги

    0 2 Отговор

    До коментар #18 от "2008":

    Значи толкова имаш Субару щом сменяш масло и филтри за 82лв.

    Коментиран от #24

  • 23 Дреме ми

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Ехооо":

    По малко от на 530ка или на А6 3.0 с омазан с масло мотор.
  • 24 Дреме ми

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Георги":

    Що бе,колко трябва да ми струва маслото,кажи,че и аз давам горе долу толкова за 2.5 outback
  • 25 Александър

    2 0 Отговор
    Карам autback от 2016 взех го нов навъртял над 150000 само на 15000 ходят в сервиза за масло филтри и тн.Обичайната смяна е около 450 лв последната ми излезе над 1000 защото смених предните дискове .Колата е страхотна минавал съм през места където сам се чудя защо съм карал с колата.Преди него карах Honda CRV взех я нова 2007 .Хондата беше добър автомобил ,но не може да се мери със субито
    Поздрави на всички и безаварийно каране
  • 26 Б. Б

    0 2 Отговор
    Форестер 2014.бензин...преди 2-години го купих който иска му го давам на пазарната цена с 3-4 бона отдолу.......... Само името им е голямо и до там
  • 27 Гост

    2 0 Отговор
    Марката Субару не е за всеки.
    Различна е(в положителна насока)! Но хората който ще я оценят, са малко. Тук в България масово се купуват стари коли от посочената марка, които са в много лошо състояние. Просто това се продава на вторичния пазар. Това води до разочарования на някои собственици и се започва едно плюене на марката неправомерно. Да не говориме за други, които изобщо не знаят за какво става въпрос, но си чешат езиците като го сравняват с разни БМВ-та или темподобни.
    Субару Аутбек с големия двигател 3,6 е автомобил, който само човек който е управлявал, може да оцени. Тук трябва да се обърне внимание и на възможностите му извън асвалта, на междуосие, на клиренс, на системата 4х4, и т. н.