Last news in Fakti

25 Март, 2021 14:14 4 369 7

Volkswagen показа как ще изглежда новото поколение Amarok

  • volkswagen-
  • amarok-
  • ford-
  • ranger

Скица разкрива дизайна на германския пикап

Volkswagen показа как ще изглежда новото поколение Amarok - 1
Снимка: Volkswagen

Преди близо година от Volkswagen показаха скица, която бе по-скоро в работен вариант и представяше концепта за следващото поколение Amarok, който се очаква да бъде представен по-късно през годината. Този път също виждаме цветна скица, но изобразеното на нея е по-близко до реалността и на практика показва как точно ще изглежда пикапът на германската компания.

Впечатление прави изцяло нова предница с интегрирани в дизайна на решетката светлини, както и голяма емблема разположена в средата. Виждаме още оранжеви куки за теглене в двете страни на предницата, както и лебедка, която най-вероятно ще е една от допълнителните опции, заедно с LED светлините на покрива.

Променен дизайн на джантите и квадратни арки на калниците също допълват нововстите, а All-Terrain гумите предполагат запазване на доброто поведение извън пътя. Странични стъпенки и ролбар в товарното отделение най-вероятно също ще са част от допълнителен пакет за офроуд.

За сега се знае, че новият Amarok ще споделя платформа със следващото поколение Ford Ranger, като единствено дизайна ще е дело на германската компания. Двата пикапа ще се сглабят на една поточна линия в завода на Ford в Южна Африка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пилот на Ферари

    7 2 Отговор
    Нали нямаше да го продават по вече в Европа ?
  • 2 сектант

    2 6 Отговор
    в тая кола се кара само Тойота ве осмак черна със буркани
  • 3 Дфен

    5 7 Отговор
    Прилича на Дъстър
  • 4 jap

    10 7 Отговор
    VW откриха топлата вода в този клас твърде късно.Модели като TOYOTA HI-LUX и MITSUBISHI LX-200 отдавна са се утвърдили на пазара и няма кой да ги измести.

    Коментиран от #7

  • 5 Вальоо

    5 3 Отговор
    С цялото ми уважение към дизайнерите, ама изглежда като кола от детска книжка за оцветяване, или като кола от снимките на LEGO. Както всичко,и този отрасъл явно е решено да бъде съсипан напълно.
  • 6 Komapak

    2 2 Отговор
    Каква хубава снежна снимка. Защо ли ги няма в Алпите?!
  • 7 ТурбоДизел

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "jap":

    Форд Рейнджър (най-добрия пикап) с ФВ емблема как кой!!!