Last news in Fakti

13 Юли, 2011 16:45 1 668 0

Иновации в Honda Gold Wing за 2012 г.

Мотоциклетът Honda Gold Wing е извоювал славата си на най-големия и удобен туристически модел. Първият пуснат Goldwing е Honda GL1000, който проби път на марката в туристическата гама. Моторът се наложи още на времето като удобен, стабилен и голям туърър, докато не дойде следващия ъпгрейд.

По-големият модел GL1800 Gold Wing не беше получавал големи подобрения от 2001-ва насам, но сега новият модел има, както технически, така и стилови промени. Моделът съдържа в себе си техно иновации, които отново му гарантират челната позиция в туристическите мотоциклети. Първото нещо, което забелязахме са новите панели на тялото и ъпгрейди в стила – с нови фарове, сиви странични панели и обновена задница с централно монтирани светлини.

Аеродинамиката на новия Gold Wing също е подобрена с по-прибран дизайн и дисаги. Инженерите в Honda са направили поредица от тестове във въздушен тунел, за да подобрят и защитата на долната част от тялото при каране. Подобренията по шасито се изразяват в заден шарнир Pro-arm. Сега мотоциклетът е още по-удобен и стабилен от преди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА