11 Май, 2021 14:08 3 035 8

Обновеното Polo GTI пристига през юни

  • volkswagen-
  • polo-
  • gti-
  • vw-

Германците показаха скица на спортния хечбек

Обновеното Polo GTI пристига през юни - 1

Както ви информирахме преди няколко седмици, обновеното Volkswagen Polo дебютира онлайн, като на практика копира доста неща от по-големия Golf 8. Очаквано GTI версията също продължава тенденцията, а от компанията показаха скица, която разкрива дизайна на малкия хотхеч.

Обновеното Polo GTI пристига през юни

Благодарение на скицата, успяхме да направим рендър на това как би трябвало да изглежда малкото GTI при официалната си премиера след няколко седмици. Както може да видите, Polo-то е наследило броня, подобна на тази на Golf GTI, както и халогените със специфична форма, интегрирани в решетката. Хромираната лайстна във фаровете и предната решетка е заменена от червена такава, какъвто е и случаят при табелките на калниците.

Джантите също са идентични с тези при Golf GTI, а зад тях най-вероятно ще открием и по-големи спирачки. Окачването също ще претърпи промени, като заедно с това ще бъде намален и клиренсът. Най-вероятно под капака ще видим 2.0-литровия турбо бензинов мотор от предишното поколение, като все още не е известно дали той ще запази мощността си от 197 конски сили или тя ще бъде увеличена. Повече подробности за това ще разберем през следващия месец, когато е планирана и официалната премиера на модела.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 свидетел

    3 2 Отговор
    ДжиТиАй , ама Поло.....
  • 3 DrivingPleasure

    5 1 Отговор
    Па добре изглежда машинката, с размер вече над 4 метра дори не е малка кола, а с 2.0 мотор независимо от конете си е добре моторизирана
  • 4 jap

    8 4 Отговор
    Един познат си купи POLO GTI от Германия произведено през 2018-та на реални 19000км.До скоро беше в гаранция(която важеше и тук)но малко след като изтече,DSG кутията започна да създава проблеми.В сервиза смениха маслото и настройките на управляващия модул но ефекта от "ремонта" беше временен.
  • 5 Das Auto. Das Schrot

    6 2 Отговор
    Обновен скъп трошлив
  • 6 Бг Батка

    2 7 Отговор
    Опел АСТРА OPC
    Това е моят избор в този клас автомобили

    Коментиран от #7

  • 7 DrivingPleasure

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бг Батка":

    Те не са в един клас :) Кора е конкурент на Поло

    А и Опел вече мина на джендър автомобили, откакто джендърите от Пежо ги купиха, и не предлагат ОПЦ версии. Напротив последните им моторизации са безумно смешни. Инсигнията примерно вече я задвижват с 1.5 3 цилиндров дизел.
  • 8 Miusuka Madoto

    2 1 Отговор
    VW? Аммм, НЕ, благодаря!