Last news in Fakti

28 Юли, 2011 13:50 13 446 91

Нов Allroad от Audi

  • audi allroad

Новото поколение на немския луксозен  автомобил от среден клас Audi A6 вече се предлага на пазарите във версии седан и комби. По традиция в гамата на А6 винаги присъства и вариант универсал с повишена проходимост, който носи наименованието Allroad.

До момента обаче от Инголщат не изнасяха информация за нова генерация на Allroad. По непотвърдена такава обаче, следващото поколение на автомобила с повишена проходимост ще се появи на бял свят още през 2012 година, а първото компютърно генерирано изображение е вече факт.

За мнозина беше странно, че след появата на комби версията на А6 немците се бавят с показването на Allroad. Странно, защото компанията вече има база в лицето на функционалното луксозно комби, разполага с фирмената quattro система, както и с доказаното пневматично регулируемо окачване.

Именно тези елементи ще оформят облика на бъдещия Allroad. Към тях инженерите трябва единствено да прибавят т.нар. "всъдеходен" боди кит и да увеличат малко клиренса на комбито. Това, както стана ясно вече, е твърде вероятно да се случи през следващата година.

Още нещо интересно е, че двигателната гама на новия Allroad ще включва само най-мощните агрегати на А6. Става дума за трилитровия бензинов TFSI, който разполага с мощност от 300 к.с. и за дизеловия мотор, също с обем от три литра, но с мощност 245 к.с.

Говори се, че освен Allroad от фирмата са планирали и още една иновация за следващата година - хибридна версия на А6. Преди това обаче немците ще представят спортния седан S6, който има под капака си четирилитров V-образен осемцилиндров агрегат с турбо и мощност 455 к.с.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ставрев

    31 21 Отговор
    Въпреки излиянията, които ще последват от Дошо и привържениците му, ще кажа, че този автомобил е феноменален.

    Коментиран от #2

  • 2 mm

    23 31 Отговор

    До коментар #1 от "Ставрев":

    Колега какво разбираш под думичката "феноменален", защото явно имаме различно тълкуване. Аудито изглежда добре. Няма съществени разлики в дизайна както обикновено. Двигателите са до болка познати. А що се отнася до проходимост със сигурност ще отстъпва даже и на градските паркетници. За качеството няма да говоря, защото е рано да се каже, може пък да са се объркали и да са го повишили малко. Това е от мен - лично мнение.

    Коментиран от #3

  • 3 4o4o

    26 19 Отговор

    До коментар #2 от "mm":

    Пиши в youtube audi offroad и виж дали не е проходимо писна ми от дьрвени философи като не ти харесва това е лично твое мнение, карай си кадета или голфа той е мн по-проходим ;)

    Коментиран от #28

  • 4 инж..Денков

    24 19 Отговор
    Външният вид излъчва убийствен сексапил!

    Коментиран от #88

  • 5 пепи

    23 14 Отговор
    като човек който има доста опит с марката и куатрото е доста по проходимо от доста паркетници
  • 6 Иван

    28 17 Отговор
    Ето това е мечта ! За мен това е един невероятно функционален автомобил. Огромен, висок, 4х4 , пневматични окачване,луксозен,красив и адски практичен ! ! Перфектната кола за всеки ден ! ! !
  • 7 Митко

    24 16 Отговор
    Това е колата за всеки ден друго не ми трябва ! ! !
  • 8 1212122

    12 17 Отговор
    Е хубаво де без пристрестия и без да си кривитe душата ми кажете освен фаровете решетката и джантите какво по-различно виждате в дизайна на тази кола спрямо първия Allroad !? Не казвам ,че е лош, но просто не намирам разлика!

    Коментиран от #9

  • 9 пепи

    23 12 Отговор

    До коментар #8 от "1212122":

    има един лаф когато един отбор върви не се правят смени,когато един дизайн се продава добре защо трябва да се правят радикални промени ?
  • 10 q

    11 14 Отговор
    mn e qk
  • 11 дм

    6 21 Отговор
    Сравнен с основния си конкурент volvo xc70, поне като дизайн
    шведа изглежда по хармонично .
  • 12 stefan

    10 17 Отговор
    Много е красив, въпреки че на харесвам ауди, но сигурно ще е три пъти по-скъп от Skoda Superb Combi 4x4, която бих избрал пред него. Иначе ако е толкова сексапилен дали няма да се отнасяте по-нежно с него по каменисти месности на високо в планината?

    Коментиран от #14

  • 13 Дошо

    11 21 Отговор
    Какъв нов?Това си е стария модел с фейс лифт.Ама вярно, че те Алди на това му викат нов модел.Ако тоя кош се качи там където е на снимката ще е за смяна на окачване.Доказано пневматично, регулируемо ала бала .....При Алди няма нищо доказано.Доказва се само лошото качество при тия коли.

    Коментиран от #27

  • 14 Дошо

    11 21 Отговор

    До коментар #12 от "stefan":

    За да изкараш тоя кош извън пътя трябва да си мазохист.То това по пътя не даяни та какво остава извън него?Ако искате автомобил от този клас купете си Хонда Кростур, Субару, Пежо също пускат такъв автомобил.Варианти има, Аудито е боклук.
  • 15 OPC

    22 15 Отговор
    Tuka edin i su6to 4ovek e pisal 1000 mneniq pod razli4ni imena i 4ak si e cukal + .evala genialen si ! Koi drug ina4e 6te podkrepi poredniq kofti taralqsnik na Audi. Uj nov ama si e su6tiq,to ako taka se praveha novi modeli samo s edni lampi4ki....nemam dumi !
  • 16 maksito

    11 11 Отговор
    Не бих предпочел точно тази кола но в класа си е много добра от съперниците си.
  • 17 allroad

    12 13 Отговор
    дано не е боклук като стария модел..

    Коментиран от #18

  • 18 Дошо

    11 14 Отговор

    До коментар #17 от "allroad":

    C6(2004-2011) или C5(1997 - 2004)Те и двата са де, но все пак да попитам с кое имаш опит колега.Пo принцип C5 всеки знае, че е тоталния боклук(или както казват собствениците на тая кола - С нея започнах да се радвам на малките неща) та ми е любопитно спрямо него как е C6.

    Коментиран от #20

  • 19 allroad

    7 10 Отговор
    за C5 говоря :)
  • 20 NO DMG

    19 30 Отговор

    До коментар #18 от "Дошо":

    Умирате да казвате на черното бяло.Като не можеш,ДОШЕ да си позволиш едно нещо не се опитвай да се замозалъгваш какъв боклук е то.Ще ти улесни живота тоя съвет много :)

    Коментиран от #23

  • 21 ???

    11 11 Отговор
    Audi AllService
  • 22 Наебал дошо

    0 11 Отговор
    шибан лайнарник писна ми от теб!
  • 23 Дошо

    29 14 Отговор

    До коментар #20 от "NO DMG":

    Мисля, че трябва да почетеш Ауди форума.На теб ще ти свърши работа също, ако някой ден решиш да си купуваш Ауди.Ей така да разбереш защо на C5 му викат ДУШЕГУБ.Ауди предлагат едни хубави интериори и то докъто са нови.Виж какво пишат за А4 Б6 примерно.Как им увисват вратите, как им се трошат масово жабките, как им се търкат копчетата и корите на врати те (дръжките по-точно), как им се разлепват таблата и как поскърцват и т.н и т.нЗа 2.5ТДИ, за мултитрониците, за светещите като коледни елхи табла също пише доста само трябва да четеш, не да разправяш колко са добри тия коли щото на един твой приятел, на братовчет му вуичо му му казал, че тая кола е страхотна.

    Коментиран от #26, #29, #33

  • 24 Boiko Borisov

    12 34 Отговор
    tretia allroad e sushto tolkova unikalen kakto predishnite 2 modela ,bravo na Audi pak smazaha konkurentziata !
  • 25 Енев

    7 36 Отговор
    кога ще получи бан този с гтр?
  • 26 Boiko Borisov

    23 37 Отговор

    До коментар #23 от "Дошо":

    kolega ti mai nikoga ne si karal Audi a ? niam nishto ,ne e za vseki ! :)
  • 27 111

    1 16 Отговор

    До коментар #13 от "Дошо":

    to i ti ne si cvete za mirisane ama ...
  • 28 mm

    54 34 Отговор

    До коментар #3 от "4o4o":

    Колега аз съм написал, че е лично мнение. Относно олроуд, карах такава машина първата генерация за един уикенд. Ходих за риба на язовир Душанци и минавайки по много лек наклон, ама много лек наистина, колата започна да превърта гуми върху боровите иглички. Това за мен е непростимо за автомобил, който има такова заглавие и амбиции. Не съм написал мнението си базирано на слухове а от личен опит. Автомобила може да е имал проблеми с куатрото незнам, но това е реалната случка.

    Коментиран от #31

  • 29 NO DMG

    35 53 Отговор

    До коментар #23 от "Дошо":

    Дошка,старата кола на баща ми беше Б6.Айде моля те спести си коментарите за нея.Мааааалко по-от първо лице мога да говора за тая кола и приказките ти за нея са без грам покритие.За С5 немога да знам.А ти,понеже знам,че караш няква стара избушена Б5 на половин милион сигурно,карана в Италия,най-вероятно,мога да ти кажа да не си вадиш изводи за Аудитата като цяло от твойта (97-98),камоли да се изказваш за аудита 2011 ;)

    Коментиран от #32

  • 30 иии

    12 14 Отговор
    още несте го карали а вече нестава
  • 31 Дошо

    5 5 Отговор

    До коментар #28 от "mm":

    Ей колега аз след малко ще ходя на стената на Душанци с приятели :-)
    Поздрави!

    Коментиран от #50

  • 32 Дошо

    7 10 Отговор

    До коментар #29 от "NO DMG":

    Абе избушена, неизбушена аз не си живея в собствен свят като вяс бе деца.Колко хора са писали в Ауди форума за качеството на тея коли не е истина.Само погледни темите, в които някой пита за Б5 примерно и му се отговаря, че това е най-трошливото Ауди и ли пък като си купува Ц5 да си приготви още толкова пари за изненади.За Б6 хората казват, че е гола вода и аз им вярвам човек.Виждам им сглобките в интериора ако не друго.Като е толкова хубаво защо не го държите още?Или и ти си от паралиите тука дето си сменят колите на 3 години?

    Коментиран от #34

  • 33 КУРТИ

    5 8 Отговор

    До коментар #23 от "Дошо":

    АБЕ Дошо, ПОСТОЯННО ТИ ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ И ВСЕ ГЛЕДАМ, ЧЕ ДОПУСКАШ ЕДНА И СЪЩА ПРАВОПИСНА ГРЕШКА ! ДУМАТА "ДОКАТО" НЕ СЕ ЛИШЕ С "Ъ", БЕ ЧОВЕК ! КОРИГИРАЙ СЕ ЗА В БЪДЕЩЕ ! ПОЗДРАВИ !
  • 34 user

    10 35 Отговор

    До коментар #32 от "Дошо":

    Да - Ауди са по-скъпи и по-качествени от японските щайги, ДА - Ауди е с повече продажби въпреки по-високата си цена, ДА - Ауди са по-красиви и ценени от клиентите, ДА - Ауди ги е имало преди твоите жълти , ще ги има и след тях ! Толкова ли ти е трудно да го приемеш ? По цял ден висиш пред компютъра, не знам дали работиш в мобилето или си охрана някъде та имаш толкова свободно време - но познанията ти за колите са от клипчета в интернет, жълти статийки и надеждното "един колега ми каза" - практически опит нямаш! Това на снимката е един красив автомобил и още отсега е обречен на успех, защото излиза с емблемата на Ауди, а не на нисан ! И това ли ти е трудно да го проумееш - хората с пари не обичат японските боклуци !
  • 35 пепи

    5 27 Отговор
    Дошо ще те помоля само да напишеш какво си правил по твоита кола,просто ми е интересно не го приемай като някакво заяждане,само не пиши за носачите,биалетките и кормилните накрайници
  • 36 ааа

    9 33 Отговор
    хора повечето от вас не са се качвали даже в такава кола и дават мнение аз карам такова ауди от 2 години и сам готов да се хвана на бас с всеки които не вярва колко е проходимо но е скъпо за подряжка спор няма

    Коментиран от #37

  • 37 M_SUX

    39 4 Отговор

    До коментар #36 от "ааа":

    Така ли им викат вече на трошките "скъпо за поддржка",(забележи как се пише: подДръжка).
    Поздрави!
  • 38 AAA

    6 11 Отговор
    ТИ КАКВА КОЛА КАРАШ БЕ НЯКОЯ ТАРАТАИКА НА 25 ГОДИНИ ЛИ.
    НЕ КАЗВАМ ЧЕ АУДИ Е НАИ ДОБРОТО,АЗ ЛИЧНО ПОВЕЧЕ ХАРЕСВАМ БМВ НО НЕ Е И ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ

    Коментиран от #40

  • 39 Доволен

    13 9 Отговор
    Аудито е супер. Направо е в г..а И с висока проходимост, и тез брони и къв е самолет.. Страхотно. Що не изкарат Е класа или 5ца високопроходими, а?

    Коментиран от #41

  • 40 M_SUX

    5 4 Отговор

    До коментар #38 от "AAA":

    Стар мерцедес, проблем?
  • 41 Mercedes-Benz

    11 6 Отговор

    До коментар #39 от "Доволен":

    Защото никой не вижда смисъл да ги изкарва,за целта същите марки имат X5,ML(не че са кой знае колко проходими,но на фона на това Ауди от снимката са по-вървежни в пресечени местности и под това имам предвид не полянки,а по-тежък терен). Иначе аз като фен на Мерцедес избирам само един ДЖИП и тва е G-class - истинския джип на Мерцедес! Ако човек търси проходимост за тия пари на тва Ауди,освен G-class може да вземе Toyota Land Cruiser,Nissan Patrol,Mitsubishi Pajero и т.н. които лично за мен дотук изброените са по-добрия вариант,щото ако искам проходимост добър интериор с всичко нужно вътре,за да се чувства човек комфортно както и по-ниска цена! На тва Ауди ще му замине ходовата част като влезе няколко пъти на пресечен терен,а и още по-безмисленото е че ще е на цена горе долу колкото на стандартен Q7,в такъв случай се губи целия смисъл от всичко!

    Коментиран от #42, #53

  • 42 AAA

    6 7 Отговор

    До коментар #41 от "Mercedes-Benz":

    KOLEGA M.B da mi podarqvat nqma da go vzema ako e sled 2000g. a shto se otnasq do BMW X5 ako mojesh da si pozvolish takava kola druga pesen shte zapesh nqma po dobro ot x draiv sistemata za 4*4 i mercedes sa go priznali
  • 43 GRO

    10 6 Отговор
    братленца хората са направили компактно комби и са съчетали малко проходимост.Естествено ,че не е толкова проходимо ма то и няма смисъл . Ти ако искаш да минаваш през блата земи си defender ... това са моите скромни разбирания . Ае сме живи и здрави всички
  • 44 razbirko

    5 8 Отговор
    Субару Аутбек, и това е. Говоря точно за този подклас на лифтираните купета.
  • 45 mars

    8 4 Отговор
    СТИГА С ТОЗИ ДОШО, С НЕГО ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ.МОМЧЕТО ГОВОРИ САМО ЗА ГТ-Р И СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ГО Е ВИЖДАЛ САМО НА СНИМКА
  • 46 Allroad

    3 10 Отговор
    Новото Audi "SeaHawks Eyes", може да ви впечатли само с погледа си.
  • 47 svg

    7 5 Отговор
    Аз пък съм карал А6 2,7 битурбо куатро и съм много доволен от това което предлага. Нямам забележки към куатрото, а не е като да не съм му тествал възможностите. Така де, каквото и да си пишете, аз имам опит и знам, че е ОК.
    А, Дошо... ми, то не става да си купиш Ауди за 5лв и да очакваш чудеса
  • 48 Дошо

    6 6 Отговор
    Ето какво пише в Ауди форума за Олроуд 2.7.Понеше човека пита, какво да избере 2.5тди или 2.7 би турбо - отговора е НИТО ЕДНО ОТ ДВЕТЕ
    Мога да ти кажа какво може да се счупи на 2.7:
    има 6 бобини, които задължително горят една по една, има два блоу-офа, които при чип е вероятно да си отидат един по един, има усложнена система за картерна вентилация, на която гори електрическата помпа, има две турбини, за смяната им се сваля мотора. Разходът е коментиран в една-две скорошни теми (10-12 извънградско и 16-18 градско с нормално каране, газова уредба 2000-2500лв). Типтроника е здрав, ремонтът му е 2-4 хил. лева. Ремъците са като при 2.4 и 2.8, т.е. достъпни и евтини. Разлика в спирачки и окачване при А6 2.7 и останалите мотори има, при олроуд не знам.
    Данъкът на 250кс можеш да провериш точно колко е за съоветната община с някой онлайн данъчен калкулатор.
    В заключение аз не бих си купил такава кола (нито 2.5 нито 2.7).
    Комбинацията от един елементарен джип за 5-6к лева и една А6-ца е по-ефективна.
    А като знаем колко е ефективна А6 Ц5 в ремонтите смятай какво значи Олроуд в това отношение.
  • 49 KRISSS

    1 4 Отговор
    http://www.youtube.com/watch?v=VAORFjO3cGI&feature=related
    ne6to da kajete?
    mda to quattroto za ni6to ne stava a.. http://www.youtube.com/watch?v=xCbXujkE4Q8&feature=related .... :X eto puk i drugite 4x4 sre6ty allroad - http://www.youtube.com/watch?v=8zfKRdgoRo4
  • 50 mm

    4 0 Отговор

    До коментар #31 от "Дошо":

    Ами колега освен да ти пожелая наслука :).
  • 51 KRISSS

    2 4 Отговор
    "Мога да ти кажа какво може да се счупи на 2.7:" Дошо ами да то всичко "може" да се счупи.. нима има нещо вечно?!?! Айде и аз мога да копирам коментар от там : "По моему няма да сгрешиш с такъв избор, но според повечето колеги няма да е добър избор. Моторетката само не била съвършена, но пък то иделано щастие няма. Иначе самият модел си заслужава, ама много. Няма толкова мъжкарско излъчване от никое друго Ауди според мен. Това нещо никак не е нов модел, но въпреки това всеки път прави изключително впечатление като се появи на улицата. Има сериозен клиренс като се вдигне (почти джипов), в същото време може и да се свали на магистралата, абе изобщо нещо мултифункционално е и в същото време внушително, красиво и сносно. Става и за семеен автомобил, а става и за младежко-тузарски, зависи кой какво гони. За риба също е иеален - багажника събира кашони с улов.
    От друга страна не е и да няма от какво да се притесняваш (пневматиката, окачването, ГНП и т.н.), но то пък за да си спокоен трябва да си вземеш А3 с 1.6, така че според мен мятай се смело и не мисли за евентуалните проблеми. Олроуда е една моя неизпълнена мечта, така че ще се радвам да видя как друг я постига. " И какво става сега? А Дошка... нормално е при тоя лукс, при тази мощност и при тази проходимост и каране душманската да има повреди.. ама не ти плюеш ли плюеш... Айде много здраве..

    Коментиран от #52

  • 52 Дошо

    8 2 Отговор

    До коментар #51 от "KRISSS":

    Младежко-тузарски вид - дето ще ти излезе през носа.Не душмански ами с много пазене пак трудно изкарва без да ти резне стабилна сума от заплатата.То караш ли го душмански пиши го бегало.Един дето живее близо до нас си купи А4 Б5 и само за една година достигна до извода, че трябва да го продаде.То са скъсни в движение носачи то е чудо.Оплашил се е човека и го разбирам.С такава бракма дето може да се разглоби по път трябва да се внимава много.
    Алди - никога вече!

    Коментиран от #54

  • 53 Доволен

    1 2 Отговор

    До коментар #41 от "Mercedes-Benz":

    Тва беше реторичен въпрос. Не ме занимавай:)
  • 54 slavi

    4 3 Отговор

    До коментар #52 от "Дошо":

    Един там съсед си купи тостер. В резултат от това апартамента му претърпя пожар (заради тостера) и си казах, тостер - никога!
  • 55 Име:

    3 2 Отговор
    Стария forester. А новия е още по-проходим и outback-a е също страшен катерач.

    Коментиран от #56

  • 56 Име:

    3 2 Отговор

    До коментар #55 от "Име:":

    Сгреших линка ето този исках да пусна
  • 57 KRISSS

    0 2 Отговор
    Е Дошо как така скъсан носач в движение.. извинявай ама за първи път чувам за такова нещо... П.П от 3 седмици и аз карам Б5 1.9 тди.. има за смяна няколко носача, но аз ще ги рециклирам за по 30 лв. единия :) Аз карам доста предпазливо по нашите пътища и ще видим дали ще се разлопа така както казваш с моето каране ;)

    Коментиран от #59

  • 58 Име:

    4 4 Отговор
    Ето го и outback-a. Ауди изпускат нещо много важно за офроуда - бавните скорости.
  • 59 Дошо

    2 1 Отговор

    До коментар #57 от "KRISSS":

    Не точно скъсан - извадил му се е тампона.Зарежи ги тия рециклирания.Аз миналата година купих цял комплект Херцог от един Габровец от Ауди фен клуб за 340лв и досега нямат проблеми.Ама като го вземеш направо сменяй всичко не само разбитите.Дано си случил на мотор.1,9 ТДИ АФН го дават много добър двигател.Успех ти желая.Аз лично от марката съм разочарован и няма да карам повече такава кола.С оглед и на отзивите от новите модели съм се отказал тотално.Още веднъж късмет и успех!

    Коментиран от #61

  • 60 дм

    2 4 Отговор
    когато видите AUDI да се движи по пътя , това означава че се
    връща от сервиз .
  • 61 Дошо

    2 1 Отговор

    До коментар #59 от "Дошо":

    Същност аз си мисля, че се е извадил тампона.Иначе ако е скачал от някой тротоар и го е ударил може и да се е скъсал после в движение.
  • 62 az

    10 3 Отговор
    allroad or toyota
  • 63 Дошо

    5 12 Отговор
    Истината за Куатро
  • 64 Дошо

    3 8 Отговор
    Ето още
  • 65 Дошо

    3 10 Отговор
    И още

    Коментиран от #67

  • 66 А6 карач

    6 3 Отговор
    Само разбирачи ей поддръжаш ли нещо правилно винаги ще си доволен.Кво сте се захапали за тия носачи и мойте бяха за смяна сложих си оригинални и вече година и половина душманско каране и няма ядове,а карам двутонна А6 със същотот кекаво УЖ окачване.Клавиатурни разбирачи
    евтиното излиза скъпо после,не всеки може да притежава Ауди

    Коментиран от #71

  • 67 az

    15 2 Отговор

    До коментар #65 от "Дошо":

    И още xDrive
  • 68 Нападател

    7 1 Отговор
    Ц5 е трошливо като си купувате уморени 2.5 душегуби,купувайте си бензинки и няма проблеми ама все пак като си тираджия за какво да не си купиш А6ца и да си баровец за 6000лв пък и без пари нафтичка екстра просто.После като избумти нещо Ауди са строшеняци не знам кво и ходите с градския транспорт защотот ГНП-то струва една трета от целия автомобил.Строшенаци са все пак има малко екземпляро под половин милион километра наистина.А и като в магазина ви обявят цена за някоя част,ги питате дали са виждали толкова пари и се запътвате към евро07 където си купувате най евтината имитация на същатат и пак сте истински пичове надиграли системата само в главите си.Скъпите марки се поддържат по скъп начин.За това избора на колата се прави според парите които получаваш и на месец си готов да отделиш за нея за това са ви само в устите колко всичко е скъпо.Купуваш си форд или опел и ти е мирна главата,ама все пак друго си е да си избиеш комплексите с кола която се движи само на заплата защотот или няма гориво или е счупена.Не искам да обиждам хората,които си поддържат правилно колите защото аз лично им се възхищавам.Айде сега всички,които са давали съвети или са писали за ауди колко са счупени да се замислят над тия думи.Пуснали са много яка промоция на Форд Фиеста за 17 бона със лизинг по 150лв на месец действайте пичове.
  • 69 az

    9 3 Отговор
    И още quattro!!!

    Коментиран от #70

  • 70 Дошо

    4 11 Отговор

    До коментар #69 от "az":

    От тук минава Москвич без проблем ама Куатрото явно има трудности

    Коментиран от #72

  • 71 Дошо

    5 5 Отговор

    До коментар #66 от "А6 карач":

    Кажи коя марка са тия оригинални носачи.Айде чакам!
  • 72 az

    10 3 Отговор

    До коментар #70 от "Дошо":

    Дошо ти правиш ли разлика между ESP ON u ESP OFF? Затова А8 на коментар 65 не тръгва
  • 73 Дошо

    4 8 Отговор
    Не ми цекаите минуси, а кажете кои са оригиналните носачи на Ауди.ЧАКАМ!
  • 74 az

    6 0 Отговор
    не цъкаите минуси на Дошко ,ами просто някой да му отговори за носачите
  • 75 Дошо

    2 6 Отговор
    Искам да видя какво ще измъдрят щото много разбират нещата и имат Аудита дето не са мръднали на по няколко стотин хилади километра поне ама като ги пита човек конкретен въпрос мълчат като...
  • 76 VAG

    3 1 Отговор
    Да кажем скъпа марка като Lempforder,защото в интернет плъзнаха разни комплекти по за 350лв.
  • 77 Дошо

    4 5 Отговор
    А така след дълго търсене в нета най-накрая някой се обади.Та скъпите носачи Лемфьордер докато разбера, че ги правят в Турция колко пари съм издавал не е истина.За 340лв купих Херцог от един Габровец в Ауди Емоушън клуб и вече изкараха двойно колкото Лемфжордера, който крадливите германци слагат фабрично на трошките си.Те на А4 едва издържат 4-5 месеца с много пазене оня по-долу ми обяснява как А6-цата му нямала проблеми.Толкова има А6......

    Коментиран от #78

  • 78 пепи

    3 1 Отговор

    До коментар #77 от "Дошо":

    ами що не си купиш немски бе. кво ми хвалиш цяла предница за 340 лева затова ти кара по 1000км.по надолу сьм те питал нещо ще отговарящ ли или ще четещ форума на ауди
  • 79 пепи

    4 1 Отговор
    ами що не си купиш немски бе. кво ми хвалиш цяла предница за 340 лева затова ти кара по 1000км.по надолу сьм те питал нещо ще отговаряш ли или ще четеш форума на ауди

    Коментиран от #80

  • 80 Дошо

    5 3 Отговор

    До коментар #79 от "пепи":

    Ми нали съм написал, че Лемфжордера са боклуци бе.Тия за 340лв вече карат двойно повече от тъпия Лемфьордер за 180лв за 1бр за големите и 90лв за 1бр за малките носачи.Биалетите са по 40лв бр.
    Това което съм правил
    Турбина, дроселова клапа, окачване(то ми е над 30% от разходите по талигата така, че няма как да не ти го пиша, водна помпа, кормилна рейка(която пак тече), лагер главини отзад заедно с лагерите 3 пъти съм ги сменял, че все виеха, грешки по електрониката колкото искаш предимно за еърбеговете, ел инсталацията - осветление на таблото, стопове, фарове, термостат, маркучи на спирачките(които са много добри в интерес на истината в кола, която да спира така не съм се качвал), проблеми с разпознаването на ключа.Две кори на двигателя съм сменял.Май това са.Обща стойност за 4 год и 40000км 4000лв.Достатъчно ли е?

    Коментиран от #82, #83

  • 81 musty

    1 2 Отговор
    ae slojete pone nyakolko snimki ko e tuy
  • 82 iliq

    5 4 Отговор

    До коментар #80 от "Дошо":

    tova e riskat da si kupi6 kola 2upotreba,neznae6 predi6niq sobstvenik kakvo q e pravil pak i ve4e mnogo ot kolite nov vnos sa ot italiq ,a tam nikoi ne gi poddarja.tam karat kolata 10godini s s originalnoto maslo i kolite sa im izduhani ot vsqkade .az sa6to karam a4 ,no vnos ot germania.kupih go ot parvia sobstvenik,a NE ot avtoka6ta i kolata e v mnogo dobro sastoqnie i se darji otli4no
  • 83 AAA

    5 2 Отговор

    До коментар #80 от "Дошо":

    Dosho az za 9 meseca sam minal 25000 i sam smenil samo 2 nosacha i to kat go kupih a kolata e allroald 2.5tdi s chipa e 240 konq i q karam kato chujda taka che ne mi kazvai kolko e zle audi zashtoto nqmash i 20000 km na godina s tazi kola

    Коментиран от #85

  • 84 Дошо

    4 5 Отговор
    А забравих и маслените магистрали за турбото по 200лв броя
  • 85 Дошо

    5 6 Отговор

    До коментар #83 от "AAA":

    Ти пък не ми разправяй за безпроблемините Аудита.Тия ще ги разправяш на децата пред блока

    Коментиран от #87

  • 86 ДД

    4 5 Отговор
    Е, 4х4, куатро, х-драйв, блокажи, ESP и т.н.

    И при N на брой системи и 6 задвижващи колела, закъсвацията е кърпа вързана, стига да проявим достатъчно несъобразителност или да сме злонамерени към автомобила.Няма такава система, безпогрешна и напълно ефективна, която да помага срещу ...магаре зад волана. :))

    Готини клипове си качил. Мерси. :)
  • 87 пепи

    6 4 Отговор

    До коментар #85 от "Дошо":

    ти си голяма работа купил си италиански кенеф за 5000лева 2007г и всички трябва да ти вярваме за ремонтите а когато някой ти каже че не е имал веднага се пулиш,аз от 1995 карам само ауди,през ръцете ми и на съпругата ми са минали доста модели от гамата 80-А4 и със всичките взети заедно не съм имал почти толкова проблеми,понеже ми хвалих японците жена ми в момента кара Рав4 за 18000км един ремонт който ми струваше 3000лв после ми говори за поддръжка

    Коментиран от #89

  • 88 :)

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "инж..Денков":

    Извратен си, нормалните хора си пускат порно!
  • 89 Дошо

    6 2 Отговор

    До коментар #87 от "пепи":

    Не за 5000 а за 8300
  • 90 fia_mia

    8 3 Отговор
    Дошо е по-заблуден и от децата пред блока.
  • 91 овчаря

    0 0 Отговор
    удри бе!