1 Август, 2011 12:09 11 806 96

Появи се и новото Audi Q7

  • audi q7

След като Volswagen представи новата генерация на Touareg, а Porsche стартира продажбите на Cayene II, настана време и за смяна на облика на Audi Q7. Запознатите с темата знаят, че и трите изброени модела се правят на една и съща платформа и беше крайно време VAG да представи и следващото Q7.

По традиция втората версия ще се превърне в един от най-големите SUV автомобили в света. Дължината на новата Q "седмица" ще надхвърля пет метра, а трите реда седалки в салона ще си останат. Новостите при Q7 не са много, но са съществени и според специалистите, точно на място.

Една от иновациите е, че чрез използване на нов вид стомана, масата на автомобила може да бъде намалена с до 400 килограма. Още нещо интересно е, че всички нови автомобили с индекс Q7 ще бъдат оборудвани със старт/стоп система, която ще доведе до още по-голяма икономия на гориво.

Самите двигатели също ще са нови и по-икономични. Подобно на аналозите от Volkswagen и Porsche, и тук ще се появи хибридна модификация. Тя ще се състои от бензинов двигател с 333 к.с. и електромотор. Системата обаче ще са различава от тези на Touareg и Cayenne.

Новото при нея е, че тя ще е модернизирана за по-продължителна работа само на ток. Според представители на Audi, новата Q "седмица" ще може да изминава на електротяга, разстояние по-голямо от 30 километра. Максималната скорост на ток също ще е по-висока от тази при Touareg и Cayenne.

За сравнение ще кажем, че хибридния Volkswagen Touareg може да измине на ток разстояние от едва два километра, при това с максимална скорост не по-голяма от 50 км/ч. Очакваният старт на продажбите на второто поколение Q7 е за началото на 2-13 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 са

    12 1 Отговор
    Прилича на скротом
  • 2 дорс

    38 1 Отговор
    За пореден път се обеждавам, че няма по безлична марка от Ауди!!!!! Как па поне веднъж не ни изненадаха с нещо ново и по разчупено..... омръзнаха ми да ги гледам тези еднакви коли...... то пък бива бива идиотизъм но вече ми идва в повече!!!
  • 3 Nonsence

    33 1 Отговор
    Новият дебел хипопотам пристига.Този безкрайно безсмислен автомобил ще получи и ел задвижване .... Докато от една страна тази камара с желязо и двигатели от камион лапа гориво от друга ще се преструваме на еколози като монтираме електромотори.
    Направо трябва да забранят такива сандъци да се движат в градовете и да замърсяват.
  • 4 Maurice

    78 1 Отговор
    Като изключим дизайна на Р8,то всички Алдита са еднообразни и скучни.Интериора им е добър,но това не компенсира грозният външен вид и безбройните дефекти,като некачествената изработка на двигатели,окачване и електроника.

    Коментиран от #8

  • 5 graver

    22 1 Отговор
    Не е лошо автобусчето, но на пръв прочит не и кой знае какво.
  • 6 мда

    79 1 Отговор
    Тия от Ауди трябва да научат значението на думата "НОВ" 1
  • 7 Емо

    14 1 Отговор
    Сега освен за линейка ще може да се използва и за катафалка :)
  • 8 Дошо

    13 1 Отговор

    До коментар #4 от "Maurice":

    Колега а като гледаш сегашните Аудита с новите муцуни можеш ли да се сетиш ,,новото" Р8 как ще изглежда :-)
  • 9 Дошо

    10 1 Отговор
    Брей как ни изненадаха само.Кайен, Туарег и Алдито били на една платформа.Не мога да повярвам :-)
    Заглавието трябва да е:Направиха новите тенекии на Q7
    Нов вид стомана дрън, дрън...

    Коментиран от #12

  • 10 Fireman

    1 1 Отговор
    "хибридния Volkswagen Touareg може да измине на ток разстояние от едва два километра, при това с максимална скорост не по-голяма от 50 км/ч."
    Това ако е хибрид, не знам. Ще дадеш толкова пари, а минаваш "цели" 2 км. Излагат се : )

    Коментиран от #13

  • 11 QWERTY

    12 2 Отговор
    Екологичен джип-хаха.Колко екологичен може да е един градски камион (защото почти винаги се кара в града).Малко!!!Щели да монтират и електромотор,който почти няма да се използва,защото сигурно няма да развива гъзарска скорост.До колкото дизайна-става,но е време да направят нещо фрапантно.Като старото пиканто и новото пиканто(киа).Вижте сами в нета каква разлика има м/у старото и новото пиканто.Сякаш новото е съвсем нов модел нали.Ето това се очаква от ВАГ(мое мнение).
  • 12 QWERTY

    11 4 Отговор

    До коментар #9 от "Дошо":

    Най-накрая си признаха щото беше направо очевадно.Или може би от ВАГ чак сега са разбрали че са на една платформа.
  • 13 Дошо

    13 1 Отговор

    До коментар #10 от "Fireman":

    Ааааа пък Ауди Q5 минава 3км в ел. режим не е като тъпия Фолксваген :-)

    Коментиран от #14

  • 14 Fireman

    15 1 Отговор

    До коментар #13 от "Дошо":

    И Audi и VW се излагат с тези хибриди. Дали ще мине 2 или 3 км - малко са, даже прекалено. По-добре изобщо да не ги пускат като хибриди, а нормални SUV : )

    Коментиран от #15

  • 15 Дошо

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "Fireman":

    Иронизирам бе колега :-)
  • 16 ri4kata

    1 53 Отговор
    90% от хората които пишат,че колата е лоша и грозна,като видят този автомобил в огледалто за задно виждане и дават десен мигач от страх и от респект просто,но нали българите сме хейтъри плюйте си.Ауди са голяма марка коли и много добри колкото и да пишете комент против тях те ще си продавата,продават вие гледайте и завиждайте,а да не става вупрос 4е 95% от вас никога няма да иамте такаа кола :Д

    Коментиран от #20, #21, #22

  • 17 Deyan

    1 8 Отговор
    Хубав е много. Че и ретро дух се долавя от решетката. Присъствието на два по-малки SUV-та в гамата почти автоматично означава че, новото Q7 е пораснал и това, вярвам, ще се оцени от феновете на големи машини. /Те и сега едвам смогват с поръчките./
  • 18 Иван

    36 51 Отговор
    Добре, че Ауди си гледат продажбите, а не коментари под статиите им в БГ :) Най-хубавото на този джип е че е огромен и точно това му харесват и хората. А новата визия и на джипа и на марката като цяло е доста по изискана и стилна от предишната 2005-2010 и явно влияе добре като цяло на продажбите. Има едно единствено гадно Ауди и това беше А2 :D
  • 19 BMW 530xd

    15 1 Отговор
    Защо джип е в новините на автомобили ?!И пак естествено един лек фейслифт отпред и айде НОВОТО Q7 xaxa.Да не говорим ,че тази кола не става за друго освен за асфалта.

    Коментиран от #23, #83

  • 20 Дошо

    8 3 Отговор

    До коментар #16 от "ri4kata":

    Ехеее ти си бил голя хуморист бе.Свивали се в дясно и ....я се успокой бе ерата на мутрите отмина.Сега не се знае кой бабайт на какъв човечец дето му е писнало да го правят на глупак ще попадне.
  • 21 Гошо от село

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "ri4kata":

    Пич излез от виртуалната си реалност, че ще сложиш 10 диоптъра цайси.
  • 22 520 zender

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "ri4kata":

    Абе може да прозвучи като келешко заяждане ама на пътя аз лесно не се давам,поне не до 200.Пък тоя автобус бая ще се узори докато ме мине-път доброволно няма да му дам..

    Коментиран от #24, #28, #61

  • 23 Deyan

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "BMW 530xd":

    "Да не говорим ,че тази кола не става за друго освен за асфалта."

    За което е и създаден.
  • 24 Deyan

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "520 zender":

    По пътищата където карате няма ли препятствия? Трудно си го представям както го казвате.

    Коментиран от #25

  • 25 520 zender

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "Deyan":

    Кви препятствия бе мен-аз по черни пътища не карам щото не ми се е налагало.Ти кво данеби да говориш че ще се състезавам с него по пресечени местности.

    Коментиран от #27

  • 26 Весо

    7 6 Отговор
    ЗАЩО СТАТИЯТА НЕ Е ПРИ КАТЕГОРИЯ ДЖИПОВЕ?

    Коментиран от #40

  • 27 Deyan

    5 0 Отговор

    До коментар #25 от "520 zender":

    Препятствия като други участници в движението, намали тук, намали там, поради обективни причини и etc.

    Коментиран от #30

  • 28 pavel

    4 1 Отговор

    До коментар #22 от "520 zender":

    Точно така прозвуча.
  • 29 Bobi

    8 5 Отговор
    "Да не говорим ,че тази кола не става за друго освен за асфалта."

    За което е и създаден.

    Това от личен опит ли го знаете ?:))) Аз от личен опит мога да кажа , че е доста добра машина за офроуд ! Доста добре се справя на офроуд трасета , дори и с тези гуми , а в същото време е доста стабилно и на магистрала с висока скорост !

    Коментиран от #31

  • 30 520 zender

    3 4 Отговор

    До коментар #27 от "Deyan":

    Е то с това който не се съобразява причинява катастрофа бе човек.Аз имах предвид просто че няма да се дам на такъв автобус да ме мине и нищо повече.

    Коментиран от #35, #84

  • 31 Deyan

    3 1 Отговор

    До коментар #29 от "Bobi":

    Знам го от compоs mentis. Идеята е, че кой ще го преобува за офроуда които се има предвид от човека който съм репликирал. Също, риска които би се поел от увреждане на джантата при "дори и с тези гуми" при офроуд и след това с 200км/ч е в сферата на не здравия разум.

    Коментиран от #32

  • 32 Bobi

    5 3 Отговор

    До коментар #31 от "Deyan":

    Имах предвид , че се справя много по-добре на офроуд и магистрала от така наречените "паркетни джипове" . Това е едно универсално превозно средство от най-висок клас ! Разбира се , че има доста по-добри машини от Q7 за офроуд , но не стават за високи скорости и обратното , по-добри за асфалт , но не стават за черни пътища . Тук е събрано всичко в едно , благодарение на въздушното си окачване , което разбира се си има и своята цена :)

    Коментиран от #37

  • 33 Deyan

    3 5 Отговор
    Кои от вас е от ЦСКA ? ;->

    Коментиран от #34

  • 34 520 zender

    4 3 Отговор

    До коментар #33 от "Deyan":

    Аз
  • 35 Bobi

    11 0 Отговор

    До коментар #30 от "520 zender":

    Пич , като пораснеш малко повече и узрееш , ще осъзнаеш , че всищност никой не се състезава с теб на пътя , а просто кара в твойта посока :)

    Коментиран от #38

  • 36 Deyan

    4 2 Отговор
    На едно мнение сме тогава-- същото мисля и аз.
  • 37 Дошо

    7 12 Отговор

    До коментар #32 от "Bobi":

    Страно, притежатели на това Алди казват, че си е по-паркетник и от най-паркетните джипки.Според тези хора системата му за предотвратяване на пребоксуването е доста тъпо изпростена( като някое колело започне да приплъзва оборотите му се намаляват от спирачните апарати)Справка Алди форума и оф роуд форума.

    Коментиран от #41

  • 38 520 zender

    6 2 Отговор

    До коментар #35 от "Bobi":

    Е щом ти го казваш сигурно е така макар че не бих казал че съм малък щото съм на средна възраст макар че не ми се иска..
  • 39 Димитър

    5 4 Отговор
    Защо трябва да прекаляват с дължината не мога да разбера... и без това си е достатъчно дълга, сега пък искат още повече... но все пак е много симпатичен джип!

    Коментиран от #43

  • 40 naroden

    5 6 Отговор

    До коментар #26 от "Весо":

    Щото има толкова общо с джиповете, колкото аз с Рокфелер...
  • 41 Bobi

    7 1 Отговор

    До коментар #37 от "Дошо":

    Странно , ти колко такива собственици познаваш ?:)) Аз съм такъв твърдя това , което знам от опит , а не от четене на форуми !

    Коментиран от #51

  • 42 total power

    6 10 Отговор
    По добре да не се беше появявало или казано иначе : - Откриите 10-те разлики ... от старото !?
  • 43 Bobi

    8 1 Отговор

    До коментар #39 от "Димитър":

    В Гернания , както и в много други европейски страни е забранен лова и риболова , което обесмисля типични офроуд джипове , отделно вече има и Q5 , за това е добре да се удължи за по-голямо вътрешно пространсто . Споменавам това , защото всеки знае , че късата база е по-добра за офроуд . АУДИ нямат ванове и за това увеличават пространството му . Такава е тенденцията и при другите марки в този сегмент .
  • 44 stenly

    5 4 Отговор
    ....Бравооооо,ма то ново , то невероятно ,то хубаво че чак няма накъде. Абе тези хора от ауди мисля че найстина знаят как да правят но защо не ни покажат и на нас. П.с.- аз не съм критерии защото съм отявлен противник на немското автомобилостроене но все пак, да вземем за пример Субару, там всеки нов модел е найстина различен като визия от предишният(което незначи че е по-добър или по-красив но все пак..)
  • 45 111

    7 2 Отговор
    Абе тези германски производители защо не се опитват да променят дизайна на автомобилите си поне малко? Опитват се да подражават на руснаците нали - лада 2107 е с непроменен дизайн от 20г.

    Коментиран от #47, #85

  • 46 Hitler

    7 4 Отговор
    Добре че купувачите не "разсъждават" като хейтърите, пишещи в тази тема :)))))) Дизайнът ще бъде такъв, докато се продава, не се притеснявайте, ще го променят, когато се наложи да го променят, но не и преди това. Лек ден, времето е облачно, но дано това не доведе до засилване хейтърските ви прояви, въпреки предразполагащия ви невротрансмитерен и ендокринен фон, успокойте се малко, вредно е за сърцето.
  • 47 Bobi

    7 3 Отговор

    До коментар #45 от "111":

    За намаляване на разходите пич . Плюс това Q7 е модел на 5 години и е доста сполучлив , за разлика от Лада :)
  • 48 vili

    7 6 Отговор
    kogato lisicata ne moje da stigne grozdeto,kazva che e kiselo
  • 49 Evolution

    14 6 Отговор
    Много сте забавни всички които плюете по VAG ;DD Само да ви питам - Защо ако са толкова лоши колкото вие казвате, са купувани от толкова много хора и то с пари?!

    Коментиран от #54

  • 50 ahaha

    10 12 Отговор
    Su6toto kato staroto, no raztopeno po sredata s gazova gorelka i se e oganalo malko. Farovete s kitaiskite svetodeodi po 5ct dioda v magazina sa dobaveni ot A6 . Drugi novosti... mmmm.mai ne hahhaah

    Коментиран от #52

  • 51 Дошо

    12 8 Отговор

    До коментар #41 от "Bobi":

    И аз пък ти вярвам.То тука сте само паралии дее...а само аз с обикновената кола за 3500лв.Как попаднах сред толкова богаташи.Един имал 3 С класи друг разни Ленд Крузъри и Реундж роувъри, Г класи седмици осмици....айде леко

    Коментиран от #53

  • 52 axaxa

    7 3 Отговор

    До коментар #50 от "ahaha":

    голяма оригиналност в изказването ти...сигурно си царя на майтапа в твоя край
  • 53 user

    13 4 Отговор

    До коментар #51 от "Дошо":

    Еми дошко опитай да работиш, вместо да пишеш по цял ден коментари - тогава и ти ще имаш по-скъпа кола от твоята за 3500 лв. (нали беше А4-ка - нещо се оплете в лъжи а )! Знам, че е трудно да се работи, но на мен ми е известен само този начин за изкарване на пари. Освен ако не намериш някой да ти плаща за коментарите тука - няма как да се промени ситуацията за теб и ще продължаваш да си фен на жълтите евтини легени ! Няма лошо да нямаш пари - случва се на всеки, лошото е когато се опитваш да се подиграваш на тези, които имат, вместо да се опиташ да ги изкараш.

    Коментиран от #56

  • 54 user

    11 8 Отговор

    До коментар #49 от "Evolution":

    Правилен въпрос - а правилният отговор е - защото хората с възможности не карат жълти боклуци, а Германски автомобили, в по-голямата си част произведени от VAG. Но Андрешковците предпочитат да плюят безпомощно, а не да работят и да изкарват пари, за да си позволят качествен автомобил като този на снимката !

    Коментиран от #55

  • 55 мда

    3 1 Отговор

    До коментар #54 от "user":

    user - ти като си тръгвал за София,маи мозъка ти е останал на село !!!
  • 56 MB

    3 3 Отговор

    До коментар #53 от "user":

    BRAT,NE SI MISLI CHE HEITARITE S EVTINITE KOSHNICI NE ISKAT NEMSKA KOLA.PROSTO NIKOGA NQMA DA IMAT I IM OSTAVA SAMO DA ZAVIJDAT XAXAXA

    Коментиран от #57

  • 57 мда

    1 2 Отговор

    До коментар #56 от "MB":

    ...ти също !
  • 58 M_SUX

    10 16 Отговор
    ООО боже..... ОООООО боже..... Имаме новина !!!!.... "НОВ" модел от ауди, момчета. ХахахаѝАХь язък, че съм за германските коли... бива, бива, бива ама това никъде го няма .... БЕЗЛИЧИЕ ДАМИ И ГОСПОДА, точно така БЕЗЛИЧИЕ .... същата кола - различни ФАРОВЕ... НЕ ТОЛКОВА РАЗЛИЧНИ ДЕ В А6 ГИ ИМА :)Никога не искам да карам ауди... дано не падна толкова ниско.

    Коментиран от #60

  • 59 а3

    3 3 Отговор
    всички сте тъпи селяци с дърти дъргели,карайте си ги до спиране на пулса!
  • 60 Evolution

    7 0 Отговор

    До коментар #58 от "M_SUX":

    Ако продаваш нещо което ти носи пари в продължение на 5-10г. ти били го променил драстично? (Като по този начин рискуваш да изгубиш клиенти понеже новото ще изглежда странно на фона на останалите)... Но пък ти явно много ги "разбираш" нещата и сам си създаваш автомобилите които караш... а3 - аз с радост ще си карам "дъргела", но ти ще продължиш да плюеш защото едва ли ще имаш шанс да притежаваш собствена кола за над 25хил. евро... (не става дума за NFS ;D)

    Коментиран от #69, #77

  • 61 КУРТИ

    18 8 Отговор

    До коментар #22 от "520 zender":

    АБЕ ЗЕНДЕР, ТИ И СЪС СТАРАТА КОШНИЦА "ЗЕНДЕР" И С НОВИЯ КОШНИК 530D НЯМАШ НИКАКВИ ШАНСОВЕ СРЕЩУ КОЯТО И ДА Е Q7-ца ! АЗ СЪМ ГИ ВИЖДАЛ НА ДРАГ СРЕЩУ ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ НА БМВ И МЕРЦЕДЕС КАК ГИ ОСТАВИ НА 50 МЕТРА ВЪВ ОТСЕЧКА ДЪЛГА 400 МЕТРА ! ТИ АКО ВДИГНЕШ 200, ГЛЕДАЙ ДА НЕ ИЗХВЪРЧИШ ОТ ПЪТЯ, А С ТОЗИ ЗВЯР ЩЕ СЕ ЧУВСТВАШ ВСЕ ЕДНО, ЧЕ СИ В ЯХТА ! АЗ СЪМ ИМАЛ АУДИ И ЗНАМ КОЛКО СТАБИЛНИ СА ТЕ ! НЯМА ПО-СТАБИЛНИ КОЛИ ОТ АУДИ НА ПЪТЯ ! АКО ИМАХ КИНТИ ЩЯХ ДА СИ КУПЯ ИЛИ А8, ИЛИ Q7, ТОВА СА НАЙ-КРАСИВИТЕ АВТОМОБИЛИ В СВОЯ КЛАС, А ВИЕ СИ КАРАЙТЕ ОТЧАЯНИТЕ ГРОБНИЦИ , КОИТО СТЕ СИ ВЗЕЛИ СЪС СПЕСТЕНИТЕ ОТ БАБА И ДЯДО ПЕНСИИ И СЕГА НЯМАТЕ ПАРИ ДА ГИ ПОДДЪРЖАТЕ, ВСЕ СЕ ОПЛАКВАТЕ И ВСЕ НЯКОЙ ВИ Е ВИНОВЕН ЗА НЕЩО ! А РЕАЛНО ВИЕ НИЩО НЕ МОЖЕТЕ САМИ ДА СИ НАПРАВИТЕ, ОСВЕН ДА СИ ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ ТУК ! И "ЗЕНДЕР", НЕ СЕ КАЗВА УЗОРИ, АМИ ОЗОРИ !

    Коментиран от #62

  • 62 520 ZENDER

    1 4 Отговор

    До коментар #61 от "КУРТИ":

    Кога съм казвал че се оплаквам че нямам пари за подръжка.И междодругото на мен никой не ми е дал пари за кола щото нямам родители а парите съм си спечелил сам.Не се състезавам със никой на драг-мен ме интересува колата да ми върши работа пич.Имах предвид че на първокласен път примерно няма да се дам лесно на този реис.И защо си мислиш че като го срещна задължително ще е 4.2FSI...

    Коментиран от #65

  • 63 mtlb

    3 5 Отговор
    Кое му е новото?????
  • 64 donbaro75

    4 4 Отговор
    NEMSKI ZVIAR.KONKURENTI TREPERETE.NIAMA ANALOG NA NEMSKITE MASCHINI.PRIZNAITE NEMSKOTO E N=1.
  • 65 КУРТИ

    5 3 Отговор

    До коментар #62 от "520 ZENDER":

    АБЕ ПИЧ, ИМАМ ПРЕДВИД ПОВЕЧЕТО ПИШЕЩИ ТУК, ЧЕ НЯМАТ ПАРИ ЗА ПОДДРЪЖКА И ВСИЧКИ СА ИМ ВИНОВНИ ЗА НЕЩО ! А СЕГА КЪМ ТЕБ, ТОЧНО ПЪК НА ПЪРВОКЛАСЕН ПЪТ НЯМА ДА РАЗБЕРЕШ КОГА ТЕ Е ИЗПРЕВАРИЛ ТАКЪВ Q7 ! И МОДЕЛЪТ ЗА КОЙТО ТИ СПОМЕНАХ БЕШЕ 3,0 TDI С 240к.с., ТОЧНО ЗАТОВА ТИ КАЗВАМ , ЧЕ НЯМАШ НИКАКЪВ ШАНС СРЕЩУ КОЯТО И ДА Е МОДИФИКАЦИЯ НА Q7 ! И "МЕЖДОДРУГОТО" СЕ ПИШЕ - МЕЖДУ ДРУГОТО !
  • 66 Maurice

    2 3 Отговор
    Абе голям филосов се извъди!Ти през живота си да си се качвал на подобен автобус,за да кажеш как ги издухва на магистралата?? С тези 233 кончета,този автобус има 210км/ч максимална скорост.А въпросното БМВ на Зендера развива 230!!Правиш ли разликата??

    Коментиран от #68, #72

  • 67 HEMI

    3 7 Отговор
    По-грозен джип не можаха ли да измислят иначе харесвам ауди ама това направо може да те откаже да си вземеш джип на тях.
  • 68 Дошо

    9 2 Отговор

    До коментар #66 от "Maurice":

    Та то с моята черупка съм правил 225км/ч на Тракия
  • 69 Maurice

    5 9 Отговор

    До коментар #60 от "Evolution":

    Нещо не ги чуваш петлите когато кукуругат! Те ако чакат да им спрат продажбите за да променят нещо,значи са обречени.Освен това,кой ще си купи новото Q7,когато никой няма да го различи от старото.Нали за това се пускат нови модели,за да могат хората с пари да демонстрират новата си придобивка.На всички започна да им омръзва този силует от Алди.Вярно е че се продава,но името го продава,а не дизайна и качеството.Просто високата цена е символ на класа сред другите богаташи.Алди си изградиха едно име на скъпи коли през последните 15 години и сега името им работи за тях.Защо няма ФЕНОВЕ на Алди??Защо не се правят събори на Алди??Защото хората се срамуват от колите си и само се возят в тях,без да изпитват тръпка и удоволствие.

    Коментиран от #73, #75

  • 70 740D

    9 3 Отговор
    vektrata me predade za poreden put i mislq da q izdam za jelqzo...

    Коментиран от #76

  • 71 ahaha

    5 10 Отговор
    haresva mi i fakta,4e novinata za audi Q7 e v grafa "avtomobili" a ne v "djipove" ahhhahahahaha audi mafaudi 5000 euro za spira4ki i 3000 euro za izgorial liav halogen Prodaite si ku6tata da si kupite zadni stopove ot "kristalnite"
  • 72 520 zender

    6 1 Отговор

    До коментар #66 от "Maurice":

    Абе отде да знам ще го бия ли на магистралата,не съм се гонил с такова но често съм ги изпреварвал.Сега кво да кажа-преди време изпреварих ГТР на път за варна-и кво от това -най вероятно неговия собственик едва ли е мислил че целта ми е била да го мина,просто човека си караше със 140 и това е...
  • 73 ARnold

    7 3 Отговор

    До коментар #69 от "Maurice":

    Пък ти май ги чуваш, когато НЕ кокуригат :D . За различаването - фаровете са с друга форма, разположението на светодиодите, очевидно - също.
  • 74 Seksa

    4 6 Отговор
    Не знам, но в последно време много грозни коли взеха да излизат. Тази е една от тях.
  • 75 Evolution

    2 10 Отговор

    До коментар #69 от "Maurice":

    Прав си че няма тръпка и удоволствие в коли като Audi A5,A8, S3,S5,S8, RS3,RS4 и RS6, R8 и Q7...
  • 76 518

    5 2 Отговор

    До коментар #70 от "740D":

    Хах. какво стана този път!? Още дупки ли се появиха:)
  • 77 M_SUX

    4 2 Отговор

    До коментар #60 от "Evolution":

    Нека им носи пари.. даже нека станат по-голями от Мерцедес, но на мен като автомобилен фен това не ми се нрави, че пускат еднакви коли.Щом теб те интересува те да печелят, а ние да гледаме до болка познатите Q7ци от 2004 насам и в следващите 7 години - евала.

    Коментиран от #80

  • 78 КУРТИ

    6 1 Отговор
    http://vbox7.com/play:224010af
  • 79 Aaa

    8 3 Отговор
    Предлагам всички, които смятат Ауди за безразлични.. да си поддадат документите в Инглощат, Германия за главен дизайнер на марката... "да ни изненадате"... но все пак по лесно е да коментираш като грам хабер си нямаш от нещата! Пожелавам ви успех!
  • 80 КУРТИ

    11 4 Отговор

    До коментар #77 от "M_SUX":

    M_SUX, ТИ НА БАЩА СИ ЛИ ПРИЛИЧАШ ИЛИ НА КОМШИЯТА ??? КАТО СИ ОТГОВОРИШ САМ, БЕЗ ДА ПИТАШ НИКОГО, МОЖЕ И ДА ПОЧНЕШ ДА СЕ ЗАМИСЛЯШ МАЛКО ПРЕДИ ДА НАПИШЕШ НЕЩО ЗА ДИЗАЙНА НА АУДИ, КОЙТО МЕЖДУ ДРУГОТО Е НАЙ-ДОБЪР В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ ИМ !
  • 81 Дошо

    3 9 Отговор
    http://www.automedia.bg/news/article_13796.html
    Ахахаха казаха им го японците :-)
  • 82 Оризниците долу !!

    5 6 Отговор
    Japan SUX !!!
  • 83 dimitur

    17 0 Отговор

    До коментар #19 от "BMW 530xd":

    BMW 530xd "Да не говорим ,че тази кола не става за друго освен за асфалта".Да не говорим че и БМВ Х серия не става за друго ,ама нали трябва да плюем по дадена марка като не сме и фенове.То тук всички гова правят.

    Коментиран от #94

  • 84 real

    8 0 Отговор

    До коментар #30 от "520 zender":

    toq avtobus sas sigornost 6te varvi pove4e ot tvoito 520 !kazvam go ot li4en opit
  • 85 racer

    7 6 Отговор

    До коментар #45 от "111":

    един футболен отбор щом се представя добре не се сменят играчи в него.Тук е същото!Щом модела има голямо търсене на пазара със сегашния си дизайн ,защо да го сменят
  • 86 Evolution

    4 2 Отговор
    Остави ги че те тук сами си правят колите ;dd
  • 87 niki

    5 0 Отговор
    pe4eni semki molyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • 88 4x4

    3 1 Отговор
    Туй все повече заприличва на хипопотам!
  • 89 Off road

    7 1 Отговор
    Гледайте как хипопотама не може да качи баира.Високотехнологичен боклук от Инголщад който освен всичко друго е абониран за сервиза.Който иска да си купува микробус на цена 100 000 евро да заповяда Ауди очакват балъци да им напълнят касичката.

    Коментиран от #90

  • 90 Дошо

    8 0 Отговор

    До коментар #89 от "Off road":

    Ама Хондата го разцепи :-)

    Коментиран от #91

  • 91 NSX

    8 2 Отговор

    До коментар #90 от "Дошо":

    Ще ги разцепи я.Когато пуснаха революционната система SH AWD през 2004 година серийно в Ледженд германците се чудеха какво е това.Едва сега БМВ с плахи стъпки се опитва да я копира а великите ВАГ още не могат да разберат какво става.

    Хонда винаги се е славела с иновативното си мислене и качеството на продуктите си.
    На германската кола трябва да направиш 55 ъпдейта на некадърния софтуеър докато го закрепиш да работи.Иначе на надуване на цените са номер едно.
  • 92 Bobi

    3 6 Отговор
    По-добре гледайте това - http://www.youtube.com/watch?v=Dx2mgPw33r4 и после говорете глупости !
  • 93 Боби

    1 1 Отговор
    Германецът няма никаква идея как да направи нормален автомобил.
  • 94 Боби

    2 0 Отговор

    До коментар #83 от "dimitur":

    Клипчето е супер смешно. Много ме изкефи.

    Коментиран от #95

  • 95 Оби Уан

    2 2 Отговор

    До коментар #94 от "Боби":

    А мен ме изкефи до къде стигна патрола , накрая го спряха за да не се излага Ауди.Освен старата G класа германците друг свестен джип не са правили.А този много правилно оприличен на хипопотам сандък е пълен nonsense.
  • 96 Quattro Power

    1 1 Отговор
    http://vbox7.com/play:cddf628f Bmw Vs. Audi радвайте се фенове