Last news in Fakti

8 Февруари, 2013 09:35 4 971 3

Nissan пуска собствен Duster

  • nissan-
  • dacia-
  • duster

Порталът IndianAutosBlog публикува изображения на нов компактен кросоувър на Nissan. Снимките са взети от профила на компанията във Facebook и по всяка вероятност са предназначени за вътрешнофирмено ползване, но по неясни причини са се появили в интернет.

Дизайнът на автомобила напомня на умален Pathfinder, но много детайли подсказват за сходство със съществуващ модел на алианса Renault-Nissan. Размерите на колата, формата на предното и задното стъкло, петата врата, нейната чистачка, разположението на буксирната кука и антената потвърждават хипотезата, че става дума за префасонирана Dacia Duster.

Новият кросоувър се различава от румънския бестселър по радиаторната решетка, капака, фаровете, стоповете и броните. Официална информация за модела липсва. Няма и данни за скорошен дебют.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 0 Отговор
    Страшна новина ! Нисан пуска )) Но кога ще го пусне не се знае , информация липсва ))

    Коментиран от #2

  • 2 нисан

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Кво искаш, нали пуснаха снимки :)))))
  • 3 nissan

    1 0 Отговор
    От статията става ясно НИЩО- защо въобще я публикувате; дължите ми 2 мин. време