Last news in Fakti

4 Март, 2013 12:23 4 829 0

Wrangler по марокански

  • jeep-
  • wrangler-
  • мароко

Мароко се заформя като родина на най-екстравагантните Jeep-ове по света. След сдвоения Wrangler, който предизвика фурор в интернет в началото на годината, ново творение на същата база събира погледите на хората по улиците на Рабат.

Краткото описание към клипа потвърждава подозренията, че създател на безумното возило е авторът на "сиамския" Jeep. За механиката на всъдехода може само да се гадае, но очевидно базата на стандартния Wrangler е удължена чувствително.

Някои от частите по каросерията нямат нищо общо с Jeep. Мнозина разпознават в радиаторната решетка влекач International LoneStar. Гумите също са от камион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА