Last news in Fakti

26 Август, 2021 10:40 2 616 1

Автомобилното изложение в Женева вече и в ... Катар

  • автомобилно изложение-
  • женева-
  • автосалон женева 2022

Организаторите от GIMS ще организират две събития

Автомобилното изложение в Женева вече и в ... Катар - 1
Снимка: GIMS

Автомобилното изложение в Женева е най-дълго провеждащият се автосалон, който за съжаление не се състоя през последните две години поради пандемията от COVID-19. Това трябва да се промени през 2022 година, когато се очаква то да се завърне, а изглежда, че организаторите има какво още да ни разкрият.

През изминалите часове те обявиха, че са подписали партньорство с Qatar Tourism, което ще даде резултат в ново изложение провеждащо се в Катар на всеки две години. То ще носи името Qatar Geneva International Motor Show, а първото му издание е планирано за късната 2022 или 2023 година.

Организаторите все още не разкриват повече данни за него, като споменават, че повече информация ще бъде оповестена по време на Женевския автосалон, който по план трябва да започне на 19 февруари 2022 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    4 2 Отговор
    От трън та на глок. Каво ли не прави тарамбуката с парите!!! Вместо да вкара пари и да направи най-голямото арабско изложение, си купува лиценз със съмнителен вфект. Расова простотия според мен.