Last news in Fakti

17 Октомври, 2023 10:21 1 369 2

Салонът в Женева се завръща

  • женева-
  • автосалон женева-
  • катар

Очаква се събитието да се състои през 2024-та

Салонът в Женева се завръща - 1

Най-голямото автомобилно изложение в Европа ще се завърне през 2024 г. Организаторите на автомобилното изложение в Женева обявиха, че то ще отвори врати отново между 26 февруари и 3 март 2024 г. След четиригодишни отмени, причинени от пандемията, а след това и от геополитическите въпроси, Женева отново ще бъде домакин на популярното автомобилно изложение през следващата година.

Макар през последните години ролята на подобни автосалони да намаля драстично в автомобилната индустрия, то се очаква основните европейски производители да се включат, а няма да е изненада, ако видим и нови китайски брандове. Регистрациите за изложители вече са отворени.

Припомняме, че само преди няколко седмици, организаторите на салона проведоха същото събитие в Доха, макар то да не привлече толкова голям интерес, колкото основното събитие в Женева.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 умни по цялата клавиатура

    0 0 Отговор
    че каде е ходил тоя салон ? я да видя през терасата и салона на училището да не е забегнал и той на някъде че детето после трябва да играе на открито…
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 0 Отговор
    Вече като
    САЛОН ЗА ЕЛЕКТРОКАРИ
    ❗❗❗