Last news in Fakti

10 Септември, 2021 18:16 2 730 13

Полицаите във Великобритания ще пробват електрически Mustang

  • ford-
  • mustang mach-e-
  • полицейски автомобил

Ford направи патрулен автомобил на базата на Mach-E

Полицаите във Великобритания ще пробват електрически Mustang - 1
Снимки: Ford

Ford направи специален патрулен автомобил на базата на електрическия Mustang Mach-E по заявка на няколко полицейски управления във Великобритания. Към момента е преработен само един автомобил, но при засилен интерес най-вероятно от Ford ще бъдат отворени към преправянето на още автомобили.

Полицаите във Великобритания ще пробват електрически Mustang

Полицейският Mustang се отличава с типичните цветове за автомобилите на властите във Великобритания със синя и жълта разцветка, както и със задължителните светлини със син и червен цвят на покрива и в предната част.

Полицаите във Великобритания ще пробват електрически Mustang

Интересното е, че добавените светлини са свързани към допълнителна батерия, за да не се отразяват на пробега на автомобила. В интериора единствената промяна е добавянето на контролен модул за светлините и сирените под екрана на инфотеймънт системата.

Полицаите във Великобритания ще пробват електрически Mustang


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ядосан

    7 3 Отговор
    Нали е подарък защо да не го пробват! Със сигурност ще си вземат и едно бензиново генераторче за за реждане на батерията в багажника по почина на техни колеги от преди година!

    Коментиран от #2

  • 2 Онзи

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "ядосан":

    Нз за какво си ядосан, тука още се карат Астри дето горят по 4 кила масло за 5000 км , според теб това е по-добре ?
  • 3 Саджид Джавид

    2 2 Отговор
    Политсаите във Великобританиа скоро ще пробват пакистанския
  • 4 Бмв5

    3 7 Отговор
    Коя подред статия за електрички пускате днес? Аман от масови манипулации вече! То не бяха ковиди, ваксини, екектрички и тн. Докато има нафта ще си карам на нафта!

    Коментиран от #8, #9

  • 5 Юкей полис

    7 2 Отговор
    Хай, не можем кайндли да преследваме лошите, понеже ни падна батерията. Пратете спешно една мобилна зареждачка.
  • 6 Тъжен

    13 2 Отговор
    Най-смешното и тъжно нещо на магистралата е електричка автомобил! Ако пътувате редовно на дълги разстояния ще ме разберете!

    Коментиран от #11

  • 7 Разбирам те.

    4 2 Отговор
    Живея в Франция.Не са толкова много колкото иска да ни внуши тая зелена мафия.Включително пътувам с v8 мустанга си.Пускам на 130-134 км/час....по магистралата ( Има 5 % допуск на радарите ).Тия повече от 110-120 не смеят защото заявените 300 км са сметнати при скорост 90 и топло идеално време без парно или климатик че и радио:).И аз да си сменя машината с която за 12 часа каране минавам над 1200 км заедно с кафето,тоалетната,обяда и пълненето на резервоара?Става ела за град засега. Нищо повече.Не ги отричам.Не разбирайте погрешно.Но ела носи нови грандиозни проблеми за което мълчат като бити з@@@@@и.

    Коментиран от #10

  • 8 Бмв7

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бмв5":

    Браво, велик си.
    На кравешки лайнa също върви, нали знаеш ?

    Но много си напреднал с нещата. Един приятел още е на кон ! Ето това се нарича постоянство.
  • 9 3-фазния

    1 6 Отговор

    До коментар #4 от "Бмв5":

    Другарю водач, на Борис III има билборд на IONIQ 5 Electric AWD. Вече сме 21-ви век и новините са тези. Стой си в дизел форума и недей дра ризата тука!
  • 10 3-фазния

    2 4 Отговор

    До коментар #7 от "Разбирам те.":

    Понеже караме по 12 часа и пикаме в бутилки, трябва да ти изслушаме глуповатите брътвежи? Аз пък живея в Германия и с Model Y на автопилот на 130 минавам 380 км - достатъчно за средностатистическия образован европеец. Суперчарджъри има достатъчно, а за другите в момента се строи Дойчланд Нетс - мрежа от 8800 бързи зарядни (150-200 кВт) на 10 минути от всяка точка. Хората имат нужда да научат нещо ново, не едни и същи глупости на тролове.
  • 11 3-фазния

    3 5 Отговор

    До коментар #6 от "Тъжен":

    Най-смешното и тъжно нещо е да си даваш 1/3 от заплатата за тунджа, при положение че 100 км се минават за 2 кинта. Ако заемате редовно поза "партер" по бензиностанциите, ще ме разберете.

    Коментиран от #13

  • 12 Ново 20

    4 2 Отговор
    Виждал съм как натискат!! Не знам каква е тази батерия, дето ще издържи.
  • 13 Turbo

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "3-фазния":

    100 км се минават за 2 лева само от домашния контакт на нощна енергия в България.Тока за бита в Германия е 0,30 € за квтч,на бърза зарядна е 0,70-1,00 € квтч.На мен разхода ми излиза 10 лв/100 км при цена 2,30 лв дизел за литър.