Last news in Fakti

1 Ноември, 2021 15:06 6 599 3

Bugatti Chiron стана още по-ексклузивно след намесата на Mansory

  • mansory-
  • bugatti-
  • chiron

Тунинг студиото предлага различни пакети за френския хиперкар

Bugatti Chiron стана още по-ексклузивно след намесата на Mansory - 1

Mansory е една от най-големите компании за тунинг доработки в световен мащаб и като такава може да си позволи да представи доработени версии на едни от най-скъпите автомобили в света като например Rolls-Royce или пък Bugatti Chiron. Именно последното е тунинг проекта за който от компанията разкриха повече подробности съвсем скоро.

Bugatti Chiron стана още по-ексклузивно след намесата на Mansory

Mansory Centuria е преработената в типичен за компанията стил версия на стандартното Bugatti Chiron. Отличителни за него са някои нестандартни цветове като тъмно червено, златисто или пък семплото бяло. Контраст пък придават черни елементи по капака, броните, праговете и задното крило. Моделът е получил още нови джанти, както и по-агресивни брони с по-големи отвори за оглаждане, калници с въздуховоди, подобни прагове и интересен дифузьор в задната част.

Bugatti Chiron стана още по-ексклузивно след намесата на Mansory

И докато външната част можем да отличим като сдържана за проектите, които сме виждали до момента от Mansory, то интериора връща нещата по местата им. Едно от предложенията съчетава изцяло червен салон в комбинация от алкантара и кожа с черни елементи и бял шев в диамантена конфигурация. Друг от вариантите предлага ярко син цвят с бели контрастни елементи, докато по-сдържания черен интериор е комбиниран със златисти шевове. Не се споменава нищо за цената на доработките, които не засягат двигателя, но най-вероятно тя зависи изцяло от желаните промени.

Bugatti Chiron стана още по-ексклузивно след намесата на Mansory
Bugatti Chiron стана още по-ексклузивно след намесата на Mansory


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    22 1 Отговор
    Доста блудкаво! Като будоар на застаряваща красавица!
  • 2 Komapak

    17 2 Отговор
    Браво! Подобриха кола за 3млн евро. И сега кллко ще искат, 4 може би?! 😄 Ако имам излишни 3 млн бих взел кьонигсег.
  • 3 Хайл

    7 2 Отговор
    Тесльо я да се махаш от истинските коли пъпчо