Last news in Fakti

2 Ноември, 2021 10:35 8 718 3

За първи път: Audi представи новото A8 със S-Line пакет

  • audi-
  • a8-
  • s-line

Лимузината дебютира с обновена визия 

За първи път: Audi представи новото A8 със S-Line пакет  - 1

През изминалата седмица от Audi представиха най-луксозния си модел някога – A8 Horch, който на практика представи обновената визия на модела. Сега от Audi представиха и стандартното А8, което получи подобни промени в екстериора и интериора.

Отличителни за фейслифта са новите матрични светлини с 1.3 милиона микро огледала, които се грижат за тяхната функционалност. Промени има и при бронята, която е получила нови отвори, както и решетката, която е станала още по-голяма и с нов дизайн.

Задницата също може да се похвали с променен дизайн на OLED стоповете, които пристигат стандартно за всички нива на оборудвания. За първи път в историята на модела се предлага и S-Line пакет, който придава по-спортна визия на лимузината с нови брони, джанти и решетки.

В интериора промените са минимални и се забелязват най-много при дигиталния километраж и дисплея на инфотеймънт системата, които получават нови графики. Опционален head-up дисплей също е една от интересните новости.

При двигателите няма значителни промени, под капака на А8 ще работят същите дизелови и бензинови двигатели, включително и една plug-in хибридна версия. Те задвижват четирите колела, чрез осем степенна автоматична трансмисия.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пилот на Ферари

    18 4 Отговор
    Не виждам разлика с предното. Харесвам Ауди , но напоследак вече не ги различавам едно от друго . Същото се отнася и за Фолксваген. Няма никаква индивидуализация.
  • 2 Komapak

    7 3 Отговор
    Инголщадт е наполовина турски наполовина сръбски. В завода на Ауди и в този на бмв работят немци които пътуват по 60 до 80 км до работата. Аудитата за персонала са 30% надолу и една година нямат право да ги продават. Реално има доста голям вторичен пазар и може би на това се дължи по големия брой автомобили от тази марка по пътищата на Бавария. От моите приятели там обаче никой не избра Ауди, независимо от ниската цена.
  • 3 Дошо

    1 1 Отговор
    Уникална ромляния