4 Декември, 2021 13:00 9 173 11

Suzuki даде зелена светлина на Jimny с 5 врати

  • suzuki-
  • jimny

Дълга база на „джипа“ ще бъде представена в Индия

Suzuki даде зелена светлина на Jimny с 5 врати - 1

Още през 2018 година, когато от Suzuki представиха новото поколение Jimny се появиха слухове за дълга версия на малкия „джип“, но такава така и не се появи на пазара. Сега това може да се промени, след като японската компания планира да удължи Jimny в Индия.

Информацията за това идва от Autocar, чиито източници от представителство на марката цитират данни от състояла се скоро конференция на която е са разкрити част от характеристиките на новия модел.

Според тях, петвратата версия на Jimny ще разполага с 300мм по-дълго междуосие, а общата дължина ще достига 3850мм. Това ще се отрази положително на пространството за пътниците в предната и задната част, но и негативно на проходимостта на компактния всъдеход.

За съжаление подобна версия едва ли ще се появи някога в Европа, тъй като от миналата година Jimny се предлага единствено като товарен автомобил, поради строгите екологични изисквания.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гкласата

    34 4 Отговор
    Малката Гега.

    Коментиран от #3

  • 2 Сарая

    19 3 Отговор
    Ей това вече е новина дали ше има за бг
  • 3 Точно така

    34 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гкласата":

    А цената е колкото едно сервизно обслужване за голямата гега.

    Коментиран от #4

  • 4 Plameni

    13 1 Отговор

    До коментар #3 от "Точно така":

    40 бона и си щастлив. 1.5 с климатик
  • 5 САТЪРА НА ХАНА

    9 2 Отговор
    А В СЪЩОТО ВРЕМЕ НАТО АРМИИТЕ КАРАТ САМО ДИМЛИВИ ДИЗЕЛИ

    Коментиран от #7

  • 6 123

    10 2 Отговор
    Това, че Джимни се продава само, като товарен автомобил в Европа е пълна лъжа. В БГ може и да е така, но БГ не е Европа, а само една държава от всички останали, където Джимни се продава, като нормален автомобил и всеки може да си го купи независимо дали е физическо или юридическо лице. Миналата година щях да си купувам такова, но ме охладиха с това, че всички бройки за 2 г. напред са разпродадени и най-малко 2 г. трябва да чакам. Поради тази причина си купих друга машина 4х4 от друга марка която я имаше в наличност.

    Коментиран от #8

  • 7 Истината

    2 4 Отговор

    До коментар #5 от "САТЪРА НА ХАНА":

    А руските какво карат??? И то един ЗИЛ нали се сещаме колко гори и какви катализатори "имат".
  • 8 Някой,който чете повече

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "123":

    Драги Господине, JIMNY се продава НОВ, само като Товарен автомобил във всички държави, членове на ЕС или асоциирани такива.То се продава като Пасажерски автомобил само в останалите Европейски държави извън този списък.Молбата ми е, следващия път като говорите небивалици за държавата, в която живеете, не че тя е цъфнала по принцип, да проверите и прочетете.
  • 9 До някой който чете повече

    2 1 Отговор
    Драги господине, по случайност работя като механик в представителство на Suzuki в Испания, но досега не бях забелязал че има само товарни. Все още може да се купи съвсем нормална кола със задна седалка.

    Коментиран от #10

  • 10 ДрагиГосподине

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "До някой който чете повече":

    Глупости говориш, ти явно си фантазираш, че си и полот от формула 1....Който не вярва, да влезе в сайта на Сузуки в Испания и да види, пък нега си вади заключения за теб! Няма го варианта с 4 седалки, защото е спрян за Европа!
  • 11 Надя Драганчева -Тутракан

    0 0 Отговор
    Търся си любовници! Плащам щедро в евро!