Last news in Fakti

15 Декември, 2021 16:10 1 896 4

След снега, BMW тества i7 и в жега

  • bmw-
  • i7-
  • 7 series

Електрическата лимузина преминава през последни фази на разработка

След снега, BMW тества i7 и в жега - 1

Преди няколко седмици от BMW споделиха кадри на електрическата лимузина i7 по време на тестовете ѝ в мразовити условия и сняг, а сега баварската компания показа напълно противоположни кадри от тестове под силните лъчи на слънцето.

След снега, BMW тества i7 и в жега

Електрическата версия на 7 Series не спира да крие визията си под тежка доза камуфлаж и различни елементи, които да заблудят погледа. Все още не знаем почти никаква информация за новия модел, освен това, че ще се предлага със задвижване на четирите колела, което предполага поставянето на поне два електромотора.

След снега, BMW тества i7 и в жега

Това най-вероятно ще са едни от последните кадри на лимузината преди тя да свали камуфлажа по някое време през 2022 година и да стъпи в шоурумите в Европа през 2023 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Карл Бенц

    4 4 Отговор
    Барака с перката

    Коментиран от #4

  • 2 Коментара

    2 5 Отговор
    Видяхме как я бутат в зимния тест ... там май и бутането не помогна особено. На топъл асфалт как е?! Да не се появят пак бекстейдж видеа с побутване!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 devil

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Карл Бенц":

    Нали знаеш защо Мерца имат отопление на задното стакло зимата данети замразват ръцете като буташ