Last news in Fakti

22 Април, 2013 14:05 3 331 2

Litex Motors с награда за "Най-добър завод на GWM"

  • litex motors-
  • great wall-
  • награда

На протичащото в момента Шанхайско автомобилно изложение българският автомобилен производител Litex Motors беше удостоен с награда за "най-добър завод на GWM извън пределите на Китай". Родната фабрика за производство на автомобили си оспорва титлата с още 13 производители от цял свят.

По време на международната дистрибуторска конференция на Great Wall експерти от ръководството на китайската компания коментираха наградата, като наблегнаха на факта, че качеството на колите, сглобявани у нас, е на възможно най-високо ниво. Именно това е натежало при присъждането на наградата.

Ще припомним, че фабриката на Litex Motors край Ловеч работи вече малко повече от година. Максималният й капацитет е 50 000 автомобила годишно и е единствената, която произвежда автомобили с марката Great Wall за европейските пазари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васил Калибацев

    1 0 Отговор
    Браво!
  • 2 skier

    0 0 Отговор
    Евала на завода ни. Ще покажем на китайците, а и не само на тях, че можем да правим качествени коли. Трябва време обаче и патриотизъм за да започнем да си купуваме масово коли, правени у нас.