Last news in Fakti

22 Януари, 2022 12:00 3 077 12

Sony търси с кого да прави коли

  • sony-
  • автомобили-
  • коли

Технологичната компания се опитва да намери автомобилна марка с която да навлезе на пазара

Sony търси с кого да прави коли - 1

Преди около година от Sony представиха Vision-S 01 с който официално заявиха, че имат намерение да се включат в автомобилния сектор, а в началото на този месец технологичните магнати представиха и втория си автомобил Vision-S 02 с който потвърдиха тези планове.

Sony търси с кого да прави коли

Сега от Sony изглежда търсят автомобилен производител, който да помогне с осъществяването на тези планове, завяват хора от компанията пред Reuters. Макар двата концепта да изглеждат почти готови за серийно производство, то достигането и осъществяването на тази фаза също е едно от трудните неща за което компанията се нуждае от помощ точно в момента.

Sony търси с кого да прави коли

Ако от Sony решат да се справят сами със серийното производство на автомобили, те трябва тепърва да построят голяма фабрика, която освен време, ще изисква и големи инвестиции. По-добрият вариант, към който от марката изглежда се стремят е да си партнират с производител, който вече разполага с тези ресурси и би улеснил и съкратил значително процеса на производство.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 И в коя част на Корея

    11 2 Отговор
    е разположена корейската компания Sony?
  • 3 Гриша Ганчев

    24 1 Отговор
    Да се обадят..........Ние в Баховица имаме потенциал
  • 4 Мхм

    17 1 Отговор
    На немците ще им става все по-тъжно.
  • 5 Blackthorn

    10 8 Отговор
    Ако е с по-малко от 2.5 литра бензинов двигател не ми го фали, колкото и добре да изглежда!
  • 6 И какво точно ще предложи sony

    6 8 Отговор
    Какво ще предложи на някой автомобилен производител, щом очаква този автомобилен производител да поеме дори финансирането?

    Илон Мъск се умори да повтаря, че изграждането на прототип е най-лесната част, много трудната част е да организираш серийното производство, като направиш този модел продаваем.

    Всеки може да направи концепт или дори прототип с невероятни параметри, но дали ще успее да го предложи разумна цена и да осигури мащабно производство?

    Постен sony, apple срещу търси някой, който да им произвежда автомобилите, а те да залепят една емблема с форма на ябълка на капака и да си сложат надценката, ама засега не намират такива балъци, въпреки, че те за разлика от sony предлагат и финансиране.
  • 7 роско плиувналиев

    12 0 Отговор
    Ас и бацо крадецо имаме опит с фолксваген, идеални сме за далаверата! На киртак кирчо да не му си вэрзвате, той до сега нищо не е направил.
  • 8 Име

    1 1 Отговор
    Точно в такива случаи на преден план излизат хората от Магна например.

    Коментиран от #12

  • 9 Go60

    6 2 Отговор
    Може да се коопрират с албанските измамници на Киро харварда (аварията) и да ползват производствената им база в Ловеч.
  • 10 mitko kulturista

    3 0 Отговор
    KIA /Hyundai ще им ги правят
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 3336

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Име":

    За съжаление им е запълнен капацитетът с поръчки от Mercedes, BMW и Toyota, а може и да имат някоя друга сделка. Освен това сигурно имат и клаузи за конкуренция...