Last news in Fakti

22 Март, 2022 13:02 9 211 15

Great Wall показа новия си "танк"

  • great wall-
  • tank-
  • tank 500

Китайският Land Cruiser предлага луксозно оборудване и висока проходимост

Great Wall показа новия си "танк" - 1

По време на автомобилно изложение през август миналата година, Great Wall показа най-новия всъдеход в своята гама – Tank 500. Това е средният модел в портфолиото на марката, което включва още по-малките Tank 300 и Tank 400, както и по-големите Tank 700 и Tank 800. Еквивалента на Land CruiserPrado ще се продава единствено в Китай на цени започващи от около 47 хиляди евро.

Great Wall показа новия си "танк"

Освен по размери, Tank 500 може да се похвали и с визия като тази на Land Cruiser Prado. Подобна предна решетка и светлини, както и монтирана върху задният капак резервна гума подсилват това усещане. Моделът се предлага в конфигурация с пет или седем места и междуосие от 2580мм.

Great Wall показа новия си "танк"

Клиентите могат да избират между различни нива на оборудване включващи Business Edition, Sports Edition и Black Warrior Edition, отличаващи се с луксозно изглеждащи материали като дървени апликации и светла кожа, 14.6-инчов екран на инфотеймънт системата и 12.3-инчов дисплей пред водача. Аналогов часовник и метални акценти също подсилват усещането за премиум автомобил.

Great Wall показа новия си "танк"

За разлика от възможността за избор при нивата на оборудване, Tank 500 може да се поръча само с един двигател, като това е 3.0-литров бензинов шестак, оборудван с мека хибридна технология. Той осигурява мощност от 349 конски сили и максимален въртящ момент от 500 нютон метра. По този начин всъдехода достига 100км/ч в рамките на 7.3 секунди.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 29 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССРБарета

    37 3 Отговор
    Руснаците ще го имат в огромни количества!

    Коментиран от #12

  • 2 тоци

    8 12 Отговор
    Тойота Лексос още един БокоАвтомобил хах

    Коментиран от #7

  • 3 Чиста

    16 22 Отговор
    реплика и имитация на Тойота Секвоя но със съмнително качестово
  • 4 Анонимно

    28 1 Отговор
    Решетка на Додж и тяло на Кризър..кефи ме!
  • 5 Луд

    44 6 Отговор
    Ние сме толкова изостанали ,че няма на къде повече.47 000 Евро за евтин " джип.За китайците е евтин ,а за нас космическа сума.А до преди 10 години бяха голи и боси.Браво на техните управляващи.Искаме ги и ние.

    Коментиран от #11

  • 6 Феномен Д

    19 4 Отговор
    По хубав от оригинала
  • 7 onq s konq

    5 14 Отговор

    До коментар #2 от "тоци":

    Верно бе, нещо говориха за екология, за намаляване на вредни емисии ... а и горивата вече са достатъъчно скъпи ... но иначе си пускаме на пазара нови "танкове"
  • 8 Гриша Ганчев

    16 3 Отговор
    Ще говоря с шефовете в Китай , може да ги пуснем за производство в Баховица
  • 9 Ами,

    24 7 Отговор
    руснаците си решиха проблема с луксозните коли,които тъпите европейци запретиха...
  • 10 Бай Цвятко

    13 1 Отговор
    Това междуосие не е ли малко? Аз нямам забележки, освен интериорни странности, но на тях сигурно си им харесва . Външно е по-красив от автомобилите на редица популярни марки в този клас. Има си всичко, бензинов мотор шестак, добър предвес, задвес, баш като за джипка, хром където трябва, джанти хубави, стопове ! хубави, голям трети стоп, ама само сложете черна кожа и алуминий вътре и всичко си идва на място. За 47-48 000 евро е екстра. Интересно откъде ли са откраднали мотора и 4х4-то.
  • 11 Турбо Дизел

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "Луд":

    Отивай , поработи и си го купи там ,кой те спира?!!!
  • 12 антикомуне

    7 10 Отговор

    До коментар #1 от "СССРБарета":

    ще го имат,ама друг път.От къде пари ?? Като спрат да им купуват газта и нефта и са фалирали за седмица.
    Не го ли разбрахте ,русофилчета,че русия за Света е една бензиностанция.Донор
  • 13 Българ

    8 4 Отговор
    Китайските автопроизводители далеч задминават европейските курници по качество и цена!Както в момента смартфоните китайците предлагат по-качествени модели на достъпни цени. Ако ги пуснат на европейските пазари гаранция големите производители в Европа ще търпят големи загуби.

    Коментиран от #15

  • 14 Перник

    0 3 Отговор
    Пратете ги в Украйна за тест
  • 15 Баща ти

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "Българ":

    Пак си дишал лепило,нали?!