6 Април, 2022 18:58 2 130 7

Потвърдено: Следващото поколение Mustang запазва бензиновия V8

  • ford-
  • mustang-
  • v8

Механичната трансмисия може да отпадне от сметките

Потвърдено: Следващото поколение Mustang запазва бензиновия V8 - 1

Феновете на класическия Ford Mustang с ръмжащ V8 все пак ще могат да се насладят на спортното купе още няколко години, след като един от директорите на Ford потвърди новината, че следващото поколение на „кончето“ ще запази бензиновият осмак под капака си. Той разкри малко повече информация за поколение S650, което по план трябва да бъде представено през следващата година.

„Следващата генерация върху която ние работим ще бъде представена през следващата година, 2023 и ще бъде страхотна.“, заяви Али Джамул в интервю пред Wheels. Той не разкри повече подробности за това дали продажбите ще започнат още през следващата година или ще трябва да изчакаме поне до 2024 година.

Потвърдено: Следващото поколение Mustang запазва бензиновия V8

Той добави, че от Ford се стремят да направят двигателя по-природосъобразен, за да са сигурни, че той ще покрие всички изисквания. Не е изключено новият осмак да получи помощ от електромотор, превръщайки новия Mustang в хибриден автомобил.Именно това е и една от причините, която може да попречи на новото поколение да запази механичната трансмисия, която е любима на много от феновете на модела.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 V8 GDI

    13 6 Отговор
    Бензинът си е бензин, как хубаво мирише от ауспуха!
  • 2 мдда

    10 1 Отговор
    Това е кола...
  • 3 Гретен Тулумбергов

    5 6 Отговор
    Мразя ви!
  • 4 ПУ.инъ

    3 6 Отговор
    И КАМАЗ има ...„конче”....„безполово”🐛кат меня🤖
  • 5 Браво

    6 1 Отговор
    Евала .Вземайте пример от тях .електро джендъриги
  • 6 сектант

    6 2 Отговор
    не знам защо ама много ми харесва 2.3 екобуста на тоя мустанг. 8.8 разход и върви до някъде наравно с 3.7 ве 6 много приятна кола за парите си
  • 7 Ром ама кубински

    5 0 Отговор
    Какъв кеф Кирчо каза кака....А ако трябва да бъдем искрени на повечето зелени изобщо не им пука за екология или нещо подобно,само зелени знаци са им в главите( грийнбекс,както се изразяват моите приятели американци . Само се чудя защо обществото и църквата толерира Лицемерието изобщо като нещо безобидно? Там е заровено кучето . А иначе е голям кеф да намачкаш v8 ,да изреве и се спусне..Който не е пробвал не може да го разбере.Пожелавам на всички някога да имат шанс да пробват.Светът не е черно бял.Мислете и истината ще ви направи свободни.