Last news in Fakti

14 Април, 2022 15:01 1 692 2

Това ли е новият Mustang?

  • ford-
  • mustang

Два кадъра показват предницата на следващото поколение

През изминалата седмица от Ford потвърдиха, че следващото поколение Mustang ще запази бензиновия V8 под капака си, макар най-вероятно да претърпи някаква форма на електрификация. От компанията разкриха тези подробности и потвърдиха някои слухове покрай модела, който трябва да дебютира през втората половина на следващата година.

Сега в интернет пространството се появиха и два интересни кадъра на които виждаме следващото поколение на Mustang. Снимките показват единствено предната част на колата и промените които тя е претърпяла.

Формите вече са по-ръбати с още по-голяма предна решетка. Отворите за въздух заемат по-голямата част от предната броня, а на предния капак виждаме и отвор за допълнителен приток на въздух.

Предните светлини също са с нов дизайн и са оставили закръглените форми в миналото. Най-вероятно те разчитат на LED технология с по-три лупи във фар и интересни дневни светлини над тях.

Все още е рано да се каже дали тези снимки са истински и са част от рекламни брошури и тестови прототипи, но повече за това ще разберем през следващата една година, когато очакваме още слухове покрай „мускулестия“ модел.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човека

    1 0 Отговор
    Да това е ....
  • 2 сектант

    2 0 Отговор
    бас ловя, че ще има хибрид