Last news in Fakti

29 Април, 2022 13:35 2 737 6

Volkswagen показа електрически пикап

  • volkswagen-
  • vw-
  • id.buzz-
  • пикап

Концепта ID.Buzz може да достигне серийна версия скоро

Volkswagen показа електрически пикап - 1

Volkswagen показа проект за електрически пикап на базата на концепта ID.Buzz. Снимката на пикапа бе показана по повод Световния ден на дизайна, като бе придружена от кратък текст. В него от Volkswagen Group споделят, че има много подобни проекти, които не са видели бял свят.

Volkswagen показа електрически пикап

„По пътя от идея до производство“ е именно частта, която подсказва, че пикапът може да достигне серийно производство и това не е изключено да се случи скоро. Преди няколко месеца от компанията показаха серийната версия на ID.Buzz, именно на който е базиран и проекта за електрически пикап.

Volkswagen показа електрически пикап

Пикапът разполага с четири врати и открито товарно пространство с дизайн подобен на този на ID.Buzz. Не се споменава нищо за задвижването, но вероятно и то ще е заимствано от това на серийния електрически бус, което означава, че клиентите ще разполагат с 204 конски сили, задно разположен електромотор и батерия от 82Квч.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пилот на Ферари

    10 0 Отговор
    И какво ще натоварим в тоя пикап ? Кошницата от пазара ?
  • 2 eti

    13 2 Отговор
    става за джендъpи да ходят до мола да пазарят

    Коментиран от #5

  • 3 Гацо

    7 0 Отговор
    Че си земем един да си гледам кокошките у него...
  • 4 Кантарджиеф

    7 0 Отговор
    В товарното пространство ще се вози коня ......като алтернативно задвижване...
  • 5 TESLA

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "eti":

    Мариетаа, Мариета....
    Научи и ти една градска дума и все я повтаряш да минеш за учена....
  • 6 Класика

    3 1 Отговор
    Веднага при бай Ставри всички лансиращи по опасното оръжие и от атомната бомба и най вредното оръжие за атмосферата и човечеството,няма по самоотвержен замърсител от електрическите коли-унищожители!!! Затова и предизвикаха войната и дават оръжия ,за удължат войната и да пробутват тайно проекти за немислими пари и вредни за всички дишащи,а да прикрият далаверите от ковид! Но Тръмп ще дойде пак и всички извратеняци ще се чудят пак как да го махнат! Може би като Кенеди!?!? И той беше разбрал за бялата мафия и зелената секта! За педофилите и откачалките които вече се легитимираха.....амин....