Last news in Fakti

4 Май, 2022 10:05 2 000 3

BMW показва практичното М3 през следващия месец?

  • bmw-
  • m3-
  • m4-
  • m3 touring

Комбито най-вероятно ще дебютира в края на юни

BMW показва практичното М3 през следващия месец? - 1

През последните няколко месеца BMW усилено показва снимки и видеа на първото по рода си М3 комби, докато феновете с нетърпение очакват премиерата на модела. На пръв поглед, покритата с маскировъчен камуфлаж кола изглежда готова за дебют, но от баварската марка все още не разкриват по-практичната версия на М3 и М4. Сега близки до марката източници твърдят, че официалната премиера на М3 Touring ще се състои през следващия месец, разкриват от BMWBlog.

BMW показва практичното М3 през следващия месец?

Според информацията, спортното комби ще бъде представено в края на месец юни, като това най-вероятно ще се случи след 21 юни. Все още няма официално потвърждение от BMW, но съдейки по това, че моделът изглежда напълно готов за серийно производство, то скорошната дата изобщо не е изненадваща.

BMW показва практичното М3 през следващия месец?

Комбито ще наследи дизайна на М3 и М4 с по-големите решетки в предната част, по-широки калници и агресивни брони. Окачването също ще е подобно на това при седана и купето, но вероятно с нови настройки, а добре познатият 3.0-литров бензинов двигател ще работи под предния капак. Комбито вероятно ще се предлага единствено със задвижване на четирите колела и автоматична трансмисия. Очаква се М3 Touring да генерира 510 конски сили и 650 нютон метра.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ооо

    6 5 Отговор
    BMW да вземат да покажат кола дето по-рядко иска ремонти!
  • 2 haha

    5 4 Отговор
    Еми трябва си пактичност, като разглобиш двигателя за ремонт, слагаш частите в багажника, да не ги загубиш. 😃😃
  • 3 Бекъма

    2 5 Отговор
    Изтребало ми е комби дека да си возим бурканите с 510к.с. за тва че си карам Пасато 1.8моноинжекция на газ.