29 Юни, 2022 09:12 5 158 5

Ето кои модели на Mercedes отпадат от 2025 година

  • mercedes-
  • mercedes-benz-
  • a-klasse-
  • b-klasse

Все пак те ще получат фейслифт

Ето кои модели на Mercedes отпадат от 2025 година - 1

През изминалите седмици стана ясно, че Mercedes планира да се откаже от някои от моделите си, намиращи се в ниския клас, за да отвори място за нови такива, които да „бутат“ марката нагоре. Сега стана ясно и кои точно ще са тези модели, както и кога точно ще отпаднат от портфолиото на германците. През 2025 година ще видим последните произведени A-Klasse и B-Klasse, които в момента са и най-достъпните модели на бранда.

Ето кои модели на Mercedes отпадат от 2025 година

Въпреки неблагоприятната съдба на двата модела, то те ще „преживеят“ още един фейслифт, който вероятно ще видим в края на тази или началото на следващата година. Сбогуването с A-Klasse и B-Klasse, oбаче, няма да се отрази на други модели като CLA, GLA, GLB и електрическите им еквиваленти. Според последните данни, шефовете на марката са дали зелена светлина за съществуването на тези модели, поне към този момент.

Ето кои модели на Mercedes отпадат от 2025 година

Припомняме, че настоящото поколение на A-Klasse бе представено през 2018 година и е базирано на MFA платформата на марката. Очаква се новата генерация „базови“ автомобили да са построени на изцяло нова платформа с името ММА, която ще бъде представена през 2024 година, заедно и с нова инфотеймънт система с името MB.OS.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нЕма лошо

    20 5 Отговор
    Ми , да ги спират ! Малолитражка - бензин (136 к.с.) за 68 060 лв. (цена Силвър стар за базов модел ) - на никой не му трябва.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Фен

    15 1 Отговор
    Мерцедес с френски двигатели! Само клошарите се връзваха на тази измама! Не може лукс марка да произвежда сапунерки с различни компоненти и тях!

    Коментиран от #5

  • 4 Фен

    9 2 Отговор
    Край на голфовете от МВ...
  • 5 не случаен

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Фен":

    Имам А-клас 2013г.-100% германски.Има няколко модела-най-вече дизел,колаборация с "Рено".След като тази класна марка явно е "кисела" за много хора,по-добре да не се изказват неподготвени!